reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Ja po kawce. Mała wstała więc spadamy na spacer i do teściów. A ja mam poprawiony humor bo okazało się że mąż dzisiaj przyjedzie na wieczór:tak::-):tak:

Niesia zdrówka życzę dla dzieciaków:tak:

Iwonka- super wiadomość o Venesce. Oby za miesiąc wyniki były OK.

reklama
Witam sie i ja:-) Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych malutkich solenizantow Amelki Zosi Zuzi Michalka i Dominika :-) Rosnijcie zdrowo Sloneczka!!!

Co o przespanych nocek to u nas jest ok:-) mala mimo tego ze spi w ciagu dnia dwa razy po 2 godziny to zasypia o 21 a budzi sie o 8 rano z przerwa o 4 na mleczko:-) Iwonka fajne ze z Vaneska lepiej :-) Oby wyzdrowiala do konca! Dziubek moj maz mimo ze w Holandi to lubi mi robic niespodzianki typu stoi przed drzwiami wejsciowymi i dzwoni mowiac "Kochanie mozesz mi otworzyc drzwi" wiesz czasami mysle ze chce mnie na czyms zlapac itd ale nie uda mu sie to!! hhehe Milego dnia Laseczki:-):-):-) pa

wszystkiego naj naj dla Zosi Zuzi Michasia Dominikai Amelki:-):-):-):-):-) zdrowka i sprawiania mamusiom wiele radosci

dolanczamy sie z Konradkiem:-):-):-):-)

Tu akurat prawda z ta figurka a tak wogole to ja chodze wlasciwie tylko na piechote wszedzie no chyba ze jedziemy z malym na basen albo za miasto... i do mojej tesciowej sa 2 przystanki pod gore... a moj maz ostatnio wychodzimy z domu jedziemy do tesciowej ja skrecilam w jedna droge tak jak chodze na piechotke a maz w druga ja sie pytam gdzie idziesz a on ze na przystanek:-D:-D:-D:-D:-D zalamal mnie..

a nie powiedzialam wam w niedziele zawozil mnie do szkoly a sam jechal z malym do tesciowej i ubralam Adasia dalam mu go a ja zostakam sie ubierac i zamknac mieszkanie jak zeszlam to sie przyznal ze spadl ze schodow z malym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oczywiscie ucierpial moj maz... bo malego oslonil ale zalamka... potem patrze a ten tylek caly zdarty kregoslup i siadac nie moze bo chyba sobie kosc ogonowa stukl... :baffled::baffled:
Kamilka to mezus jest jak moj G:baffled:moj G to do sklepu obok pojechalby autem:no::baffled:

Iwonka to super ze juz lepiej:tak::-):-)tak dziwnie tu bez Ciebie:sorry::sorry:
Nesia zdrowka dzieciaczkom zycze:-):-)

A ja dzis umieram,myslalam ze przeszlo a tu wrocilo mocniej:wściekła/y::no::no:gardlo mnie boli,tak mam suche,drapie az na wymioty ciagnie do tego ten katar:angry::angry::angry:nie moge wydmuchac tylko zlewa mi sie do gardla az mne pociaga:no::no::baffled:
Ze spacerow trzeba znow zrezygnowac:-(od 6 rano nie spie tak mnie drapie:-(

A moj maly na pocieszenie co wyprawia to szok:szok::szok:ale to na odpowiednim watku plus filmik:-):-);-)

Kwiateczek milo mi,juz bede pisac wiecej!

A mnie takie bole weszly w kregoslup ze padam,jak jestem dluzej w pozycji pochylonej to nie moge sie potem wyprostowac i boli mnie cos po lewej stronie ,nie wiem co to jest,ale takie nie przyjemne klucie...

My już po spacerze, całe szczęście w ostatniej chwili zdążyłyśmy przed deszczem :happy: Teraz czekam aż mały szwędacz zgłodnieje i się upomni, to wtedy dam jej zupkę, może zje bez marudzenia :confused2:

O co takie pustki? Bylam wywolac zdjecia i ramki kupic,potem na starym mieszkanku zerknac co i jak bo szukamy kogos kto zrobi tan na nowo lazienke i wylewki na podlodze.....a i dostalam @@@@@ po 27dniach od ostatniej:wściekła/y:i do tego rusza mi sie ząb :szok::szok::szok::szok::szok::sorry:ide smazyc nalesniczki.

Wszystkiego najlepszego dla Amelki, Zosi, Zuzi, Dominika i Michalka

Aenye Twoj Maksio pewnie pierwszy z majowych dzieciaczkow bedzie samodzielnie chodzic.

Panna migtoka Ziajke mozesz kupic w sklepie z kosmetykami na bazarku beskidy przy petli tramwajowej na kurdwanowie.

A ja padam ze zmeczenia.Poszlam spac o 2 a Ania obudzila sie o 4.Pozniej za to nie obudzila sie jak zwykle o 7 i o maly wlos a spoznilabym sie do pracy.

reklama
Dziewczyny, gdzie Wy się podziewacie? Przecież dzisiaj nie sobota ani niedziela :-) My już po kąpieli, zaraz przywiozą mi gołąbki z banolli. Poza tym przyjadą zaraz do nas moi rodzice - Iguś ma dla nich kubeczki ze swoim zdjęciem w prezencie :happy:

Mm, dzięki, zajrzę do tego sklepu tylko muszę poczekać aż mi się skończy zapas tych, co już kupiłam.

Ostatnia edycja:
Do góry