reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ja po kawce. Mała wstała więc spadamy na spacer i do teściów. A ja mam poprawiony humor bo okazało się że mąż dzisiaj przyjedzie na wieczór:tak::-):tak:

Niesia zdrówka życzę dla dzieciaków:tak:

Iwonka- super wiadomość o Venesce. Oby za miesiąc wyniki były OK.

reklama
Witam sie i ja:-) Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych malutkich solenizantow Amelki Zosi Zuzi Michalka i Dominika :-) Rosnijcie zdrowo Sloneczka!!!

Co o przespanych nocek to u nas jest ok:-) mala mimo tego ze spi w ciagu dnia dwa razy po 2 godziny to zasypia o 21 a budzi sie o 8 rano z przerwa o 4 na mleczko:-) Iwonka fajne ze z Vaneska lepiej :-) Oby wyzdrowiala do konca! Dziubek moj maz mimo ze w Holandi to lubi mi robic niespodzianki typu stoi przed drzwiami wejsciowymi i dzwoni mowiac "Kochanie mozesz mi otworzyc drzwi" wiesz czasami mysle ze chce mnie na czyms zlapac itd ale nie uda mu sie to!! hhehe Milego dnia Laseczki:-):-):-) pa

wszystkiego naj naj dla Zosi Zuzi Michasia Dominikai Amelki:-):-):-):-):-) zdrowka i sprawiania mamusiom wiele radosci

dolanczamy sie z Konradkiem:-):-):-):-)

Tu akurat prawda z ta figurka a tak wogole to ja chodze wlasciwie tylko na piechote wszedzie no chyba ze jedziemy z malym na basen albo za miasto... i do mojej tesciowej sa 2 przystanki pod gore... a moj maz ostatnio wychodzimy z domu jedziemy do tesciowej ja skrecilam w jedna droge tak jak chodze na piechotke a maz w druga ja sie pytam gdzie idziesz a on ze na przystanek:-D:-D:-D:-D:-D zalamal mnie..

a nie powiedzialam wam w niedziele zawozil mnie do szkoly a sam jechal z malym do tesciowej i ubralam Adasia dalam mu go a ja zostakam sie ubierac i zamknac mieszkanie jak zeszlam to sie przyznal ze spadl ze schodow z malym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oczywiscie ucierpial moj maz... bo malego oslonil ale zalamka... potem patrze a ten tylek caly zdarty kregoslup i siadac nie moze bo chyba sobie kosc ogonowa stukl... :baffled::baffled:
Kamilka to mezus jest jak moj G:baffled:moj G to do sklepu obok pojechalby autem:no::baffled:

Iwonka to super ze juz lepiej:tak::-):-)tak dziwnie tu bez Ciebie:sorry::sorry:
Nesia zdrowka dzieciaczkom zycze:-):-)

A ja dzis umieram,myslalam ze przeszlo a tu wrocilo mocniej:wściekła/y::no::no:gardlo mnie boli,tak mam suche,drapie az na wymioty ciagnie do tego ten katar:angry::angry::angry:nie moge wydmuchac tylko zlewa mi sie do gardla az mne pociaga:no::no::baffled:
Ze spacerow trzeba znow zrezygnowac:-(od 6 rano nie spie tak mnie drapie:-(

A moj maly na pocieszenie co wyprawia to szok:szok::szok:ale to na odpowiednim watku plus filmik:-):-);-)

Kwiateczek milo mi,juz bede pisac wiecej!

A mnie takie bole weszly w kregoslup ze padam,jak jestem dluzej w pozycji pochylonej to nie moge sie potem wyprostowac i boli mnie cos po lewej stronie ,nie wiem co to jest,ale takie nie przyjemne klucie...

My już po spacerze, całe szczęście w ostatniej chwili zdążyłyśmy przed deszczem :happy: Teraz czekam aż mały szwędacz zgłodnieje i się upomni, to wtedy dam jej zupkę, może zje bez marudzenia :confused2:

O co takie pustki? Bylam wywolac zdjecia i ramki kupic,potem na starym mieszkanku zerknac co i jak bo szukamy kogos kto zrobi tan na nowo lazienke i wylewki na podlodze.....a i dostalam @@@@@ po 27dniach od ostatniej:wściekła/y:i do tego rusza mi sie ząb :szok::szok::szok::szok::szok::sorry:ide smazyc nalesniczki.

Wszystkiego najlepszego dla Amelki, Zosi, Zuzi, Dominika i Michalka

Aenye Twoj Maksio pewnie pierwszy z majowych dzieciaczkow bedzie samodzielnie chodzic.

Panna migtoka Ziajke mozesz kupic w sklepie z kosmetykami na bazarku beskidy przy petli tramwajowej na kurdwanowie.

A ja padam ze zmeczenia.Poszlam spac o 2 a Ania obudzila sie o 4.Pozniej za to nie obudzila sie jak zwykle o 7 i o maly wlos a spoznilabym sie do pracy.

reklama
Dziewczyny, gdzie Wy się podziewacie? Przecież dzisiaj nie sobota ani niedziela :-) My już po kąpieli, zaraz przywiozą mi gołąbki z banolli. Poza tym przyjadą zaraz do nas moi rodzice - Iguś ma dla nich kubeczki ze swoim zdjęciem w prezencie :happy:

Mm, dzięki, zajrzę do tego sklepu tylko muszę poczekać aż mi się skończy zapas tych, co już kupiłam.

Ostatnia edycja:
Do góry