Kangurka, twoje dogi to naprawdę cuda...i rosną w zastraszającym tempie przejrzałam galerię (zamiast pracować) i naprawdę jestem pod wrażeniem...a fotograf tez pierwsza klasa i z tego co zauważyłam, to środowisko wystawowe też docenia Twoją pracę, bo kilka razy pierwsze miejsca widziałam....a ta fotka mnie rozłożyła na łopatki....śliczna ta sunia
Bardzo dziękuje :-)
To całkiem miły przerywnik w pracy, czyż nie?!
Fotograf ze mnie średni, ale lubię i staram się...
A co do wystaw.. Brzydko się chwalić, ale... ale moje wszystkie psiaki to całkiem utytułowane w kraju i za granicą bydlęta
Witam.My spalismy dzis do 9;30 od 21:00 z przerwa na mleczko o 7;10a z lozka wstalismu po 10ej.. ale i tak jestem nie wyspana bo oczywiscie ja poszlam spac kolo 1ej a w nicy i tak nie moge normalne spac bo co i rusz zagladam do lozeczka,przykrywam dzieciaki a to do kominka podloze
Doskonale wiem o czym mówisz! Codziennie obiecuję sobie ze pojde spac wczesniej (22), ale kupa... Zawsze jest co robic, a jak człek siądzie "na chwilę" na kompie, to... po północy sie robi
Dogi to piękne i wieeeeeeeeeelkie psy.Był u na nas taki jeden na osiedlu czarny wygladał z daleka naprawdę na małego konika heheh.Jak byłam mniejsza siegał mi po szyję
a swoja drog moja Nelcia kończy dziś 8 miesiąc!
Zleciało
A'propos... "po szyję" (na zdjęciach 6-letnia wówczas moja siostrzenica):
http://www.gigalagothica.pl/Ptys%20i%20Toffi%20006.jpg
http://www.gigalagothica.pl/Ptys i Toffi 007.jpg
NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA NELCI!!!!
iwonka2006, anusiasac - Mam dopiero 20 latek. A Wy Dziewczyny w jakim wieku jesteście, jeśli mogę wiedzieć?
no ja mam 21.. a skad jestes ?? masz meza ?? idziesz na studia czy do pracy?? napisz cos o sobie...
Rany, jakie z Was młode laski!!
To taki pięny wiek Strasznie mi tęskno to "tamtych" czasów
ja za parę dni kończę 27 lat. I powoli zaczyna do mnie dochodzić, że jestem już kobietą przed 30-tką
No - tu już bardziej w moim temacie
Mnie chwilę temu łupnęło na liczniku cyfry 2 i 8...
Ostatnia edycja: