reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Kangurka, twoje dogi to naprawdę cuda...i rosną w zastraszającym tempie :-D:-D:-Dprzejrzałam galerię (zamiast pracować:zawstydzona/y:) i naprawdę jestem pod wrażeniem...a fotograf tez pierwsza klasa :tak: i z tego co zauważyłam, to środowisko wystawowe też docenia Twoją pracę, bo kilka razy pierwsze miejsca widziałam....a ta fotka mnie rozłożyła na łopatki....śliczna ta sunia

Bardzo dziękuje :-)
To całkiem miły przerywnik w pracy, czyż nie?! :-p
Fotograf ze mnie średni, ale lubię i staram się...
A co do wystaw.. Brzydko się chwalić, ale... ale moje wszystkie psiaki to całkiem utytułowane w kraju i za granicą bydlęta :zawstydzona/y:

Witam.My spalismy dzis do 9;30 od 21:00:tak: z przerwa na mleczko o 7;10:tak:a z lozka wstalismu po 10ej.. ale i tak jestem nie wyspana bo oczywiscie ja poszlam spac kolo 1ej a w nicy i tak nie moge normalne spac bo co i rusz zagladam do lozeczka,przykrywam dzieciaki a to do kominka podloze :sorry2:

Doskonale wiem o czym mówisz! Codziennie obiecuję sobie ze pojde spac wczesniej (22), ale kupa...:baffled: Zawsze jest co robic, a jak człek siądzie "na chwilę" na kompie, to... po północy sie robi :dry:

Dogi to piękne i wieeeeeeeeeelkie psy.Był u na nas taki jeden na osiedlu czarny wygladał z daleka naprawdę na małego konika heheh.Jak byłam mniejsza siegał mi po szyję :-D:-D:-D:-D

a swoja drog moja Nelcia kończy dziś 8 miesiąc!
Zleciało:szok::szok::szok::szok:

A'propos... "po szyję" (na zdjęciach 6-letnia wówczas moja siostrzenica):
http://www.gigalagothica.pl/Ptys%20i%20Toffi%20006.jpg
http://www.gigalagothica.pl/Ptys i Toffi 007.jpg

NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA NELCI!!!!

iwonka2006, anusiasac - Mam dopiero 20 latek. A Wy Dziewczyny w jakim wieku jesteście, jeśli mogę wiedzieć?

no ja mam 21.. a skad jestes ?? masz meza ?? idziesz na studia czy do pracy?? napisz cos o sobie...

Rany, jakie z Was młode laski!!
To taki pięny wiek :blink: Strasznie mi tęskno to "tamtych" czasów

ja za parę dni kończę 27 lat. I powoli zaczyna do mnie dochodzić, że jestem już kobietą przed 30-tką :szok::-D:sorry2::dry:

No - tu już bardziej w moim temacie :zawstydzona/y:
Mnie chwilę temu łupnęło na liczniku cyfry 2 i 8...:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem jeszcze całkiem młoda ale prawda jest taka, że jak ma sie już Dziecko to ten czas jakoś szybciej leci... Dzieci dorastają a My się starzejemy.

hej ale mam dzisiaj dzien do niczego Adam caly czas marudzi ja juz nie mam sily ledwie szybko zrobilam obiad przyszedl maz i zaczal znow nadawac jak radio na temat pracy bo ma jakies problemy:crazy::crazy::crazy::crazy: nie ja juz ich nie dlugo nie wytrzymam... ani nie mam gdzie wyjsc ani posiedziec :no::no::no: JAk pojde na ten staz to chyba bede w skowronkach...

wykapalam sie z malym dalam mu mleko i odziwo usnal sam w lozeczku ale pewnie nie pospi dlugo no ale chociaz troche spokoju...nie wiem czy to znow zeby czy co?? ale wiem jedno musze isc z nim na kontrole do lekarza bo gdzies mu zalega troche jeszcze katarku i od czasu do czasu pokasluje dosc nie ladnie..zeby to sie nie skonczylo zapaleniem oskrzeli... tfu tfu:baffled::baffled::baffled:

ledwo nadrobilam zamkniety a tu po czesci bo zaraz pewnie maly wstanie hmmm

kangurka na temat rodzenia zgadzam sie jak kosciol chce takiej religi niech da na chleb opal leki jedzenie podreczniki itd chodze do kosciola ia jestem wierzaca ale w kwesti antykoncepcji klucila bym sie z kazdym ksiedzem
gratuluje psiakow i nagrod

panistepelek nie starzejemy sie ale dojrzewamy ...

dla solenizantow duzo zdroweczka a dla przeziebionych zycze duzo ale to bardzo duzo zdroweczka

kamilka ja siedze u rodzicow ale tez sie wkurzam na mojego M on o pracy nie mowi ale wiesz teraz widze rozbnice bo mama z malym zostanie a ja wyjde sobie do sklepu albo na chwile do kolezanki i na ta jazde zupelnie inaczej jest naprawde czlowiek fizycznie sie zmeczy ale psychicznie to ufff

Iwonka wiesz co mojemu mezowi sie zbliza 3 z przodu i sie coraz gorszy robidla mnie to sie wydaje nic takiego ... przesadza i to grubo wymysla teksty no jeszcze troche powiesz ze za stary jestem :baffled: a Ty to fajna laska jestes to raz a dwa jestes wartosciowa i zyciowa kobieta .. i po co myslec tak do przodu z tym wiekiem heh :tak:

kangurka na temat rodzenia zgadzam sie jak kosciol chce takiej religi niech da na chleb opal leki jedzenie podreczniki itd chodze do kosciola ia jestem wierzaca ale w kwesti antykoncepcji klucila bym sie z kazdym ksiedzem
gratuluje psiakow i nagrod

panistepelek nie starzejemy sie ale dojrzewamy ...
Bardzo dziękuję :-)

A to o dojrzewaniu... Pięknie powiedziane!
Szkoda że rzeczywistość mieni sie mniej uroczo :dry:

My już wykąpaliśmy małą. Marudziła już. Mało spała bo "kochani" sąsiedzi z góry obudzili ją po 20 min drzemki o 16:wściekła/y: Oni normalnie mi posapać nie dają a co mówić małemu dziecku. Mam nadzieję, że dzisiaj prześpi ładnie nockę. A my się w końcu wyśpimy.

A tak w ogóle nie zdziwiło Was że siedzę wieczorem na necie??;-) Wyjaśniam że mój mężulek dostal laptopa z firmy załozylismy bezprzewodowego neta. Niedługo jednak tak będzie bo już w poniedziałek jedzie w delegację i zabiera laptopa:-( No i znowu mnie wieczorami nie będzie, bo komputer u Zuzi w pokoju stoi.

witam sie w koncu:-)maly mi dzis troche marudzi.Teraz warjuje z tata.On mu ucieka a Konradek go szuka:-D:-D:-D
Kamilka tylko go zwarzylam,nie chcialy mi go zmierzyc:angry::angry:powiedzialy zeby czekac nna list z osrodka bo w 8 mies jest takie sprawdzeniea ja myslalam ze to tam:angry::angry:i po co szlam:no:
Anusia to jestesmy w jednym wieku ja tez nie dlugo 30 :szok::szok:a tu nie moge kupic piwa bo ciagle dowod wolaja:szok::szok::-D:-D:-p jestesmy jedne z najstarszych:tak::sorry:
wszystkiego najlepszego dla Nelci,8 buziakow
to wszystko przez te suwaczki a nprzegladalam rano i przeoczylam swietowanie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

ide wykapac brzdaca:tak:

dziubek82 - Haha... a ja mam komputer w innym pokoju więc mogę sobie siedzieć wieczorkiem...

kwiatuszek - To fajnie. Wiesz może gdzie jest Rawa Mazowiecka?

reklama
Witam wieczorkiem i po po pierwsze DZIEKI ZA ZYCZONKA DLA NIUNI:tak:po drugie jestem już po prysznicu co nigdy mi się nie zdarza po 20 00:szok::szok:
A po trzecie mi za 5 dni stuknie ćwierć wieku:szok:I też się czuje staro.......Z dwójką maluchów na karku:-D:-D:-DI mąż 30 w tym roku kończy.

Wiktoria to ciesz się ,że twój mąż tak o tobie mówi a nie pamiętasz co dopiero pisałaś na zamkniętym;-);-);-)

Tak wogóle moja niunia dzis cały dzień jak w zegareczku-juz pisałm wam o oim planie dnia ...Ale gdy wieczor się zbliż,kapanie i pora karmienia mała wygina "śmiało ciało"w każdą możliwą stronę i nie wiem co jej jest?????????Potem zasnąc nie może i tak co drugi dzień mamy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:
A dziś dostała po ataku płaczu (wxczesniej cyca)butle z kaszą bo męczy się przy jedzeniu i wtedy zasnęła a ja pisze do was z łazienki aby jej nie przeszkadzać :-)
A swoja drogą to ona tak usypia od 19:30 i dzis trwało to godzinę .A kładziona jest zawsze o tej samej porze:baffled::dry:I nie mamy z A pojecia co jej może być:confused::confused::confused::confused::confused:
Ma tak odkad ze szpitala z nią przyszłam:-:)-:)-(
No a nie wiem czy pisała i zapeszać :sorry2:ale moja nuna dzis spała do 5:30:szok::szok::szok::szok:od 20 00 i dopiero na karmienie pierwsze:szok:A potem spi dalej i dopiero o 8 00 wstajemy:happy::happy::happy:

No i po co ja chwale..........

Jakby co to ja już Dobranoc na zas mówie:-p

maan19.gif
pimboli-schlaf.gif

Do góry