reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NELCI !!!!

Czas leci szybko:tak:

Załączniki

• ricorrenza149.gif
    ricorrenza149.gif
    12 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Tak, karmię jeszcze trochę piersią.
Moja Klaudynka gdy miała dwa tygodnie nauczyła się pięknie przesypiać całe nocki. teraz od miesiąca idzie spać koo 20 i po godzince, dwóch budzi sie no i siedzi potem do 1.

kamilka87 - Mieszkam sobie na takiej małej wsi w woj. łódzki. Jestem mężatką - 29 grudnia obchodziliśmy pierwszą rocznicę. Skończyłam technikum Ochrony Środowiska. A obecnie siedzę z córcią w domku. Studia? Może kiedyś...

100 LAT DLA NELI!!!

Panistepelek, ja za parę dni kończę 27 lat. I powoli zaczyna do mnie dochodzić, że jestem już kobietą przed 30-tką :szok::-D:sorry2::dry:

reklama
No ja po 30tce ..... w tym roku 31 :-( szczerze to mnie troche przeraza ten moj wiek.Tylko patrzec jak bedzie 40tka na karku.
Klaudia dopiero zasnela na pierwsza drzemke,pewnie i oststnia dzisiaj.W tv leci VIVA ,obiadek juz prawie gotowy a Vanesska w swoim pokoju robi porzadki:rofl2:
Nelcia rosnij zdrowo!!!!!!!!:-)
1116237qduu3wz5bq.gif

Ostatnia edycja:
Do góry