reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam w sobotni poranek. Ja w końcu wyspana. Zuzia jak wczoraj dostała nurofen to przespała całą noc budząc się dopiero o 7 na cyca. Potem znowu usnęła i śpi do teraz:tak: Niech sobie odsypia.

Jadę dzisiaj na Madagaskar II. Ponoć lepszy od I:tak:
Życzę miłej sobótki:-)

reklama
Cześć mamusie!
Dziubek, ale masz fajnie! Też słyszałam, że 2 lepsza niż 1. Baw się dobrze :tak:

mi za 5 dni stuknie ćwierć wieku:szok:I też się czuje staro.......Z dwójką maluchów na karku:-D:-D:-DI mąż 30 w tym roku kończy.
maan19.gif
pimboli-schlaf.gif

Niewielka różnica więc między nami. Ja we wrześniu skończyłam ćwierćwiecze, ale staro się nie czuje ;-) Może dlatego, że ciągle mi się wydaje, że mam 23 lata - nie wiem czemu :-D Mąż w grudniu skończył trzy dychy. Ale dziecko mam jedno ;-)

Witajcie!

U nas pogoda taka sobie, coś tam ciapie na polu, więc nie wiem czy dziś wyjdziemy. Noc przespana w miarę ładnie, herbatka cała wypita :-)
Igul teraz leży u siebie w pokoju, a ja słucham przez niańkę "babababa":-)
Małżon poszedł na pierwsze zajęcia z teorii na prawko, a ja się zastanawiam w jaki sposób zorganizować sobie naukę do egzaminu semestralnego. Chyba zaszyję się w jakimś buszu :baffled:

Panna_migotka, współczuję z tą nauką. Mnie by się już raczej nie chciało, choć czasem nachodzi mnie myśl, żeby pójść na drugi fakultet.
Dziewczyny, dostałyście elektroniczną ankietę z niebieskiego pudełka? Skusiła mnie perspektywa nagród dla dzieci i mam, więc spędziłam pół godziny na wypełnianiu, a tam - nagrody to butelki bądź kubki niekapki. Phi.

Witam, u nas tez pochmurnoi tak jakos wilgotno,a wiec pogoda nie ciekawa. Umyslam juz wlosy,wzielam prysznic.jem sniadanko wlasnie.Pobudke Klaudia zrobila o 7:30.W nocy tez tylko pila troszke herbatki.
Shanta nie wiem ,nie sprawdzalam poczty ale zaraz zobacze.W sumie to tylko raz dostalam do domu przesylke z probkami od czasu porodu.

Shanta, oj żebyś wiedziała jak mi się nie chce :dry: Ale jak już zaczęłam, to wypadałoby skończyć, szczególnie że kupę kasy kosztują te studia.:baffled:

Dzień dobry. A ja dziś przespałam praktycznie całą nockę, ale nie dlatego, że Córcią mi dała, tylko dlatego, że zostałam eksmitowana do innego pokoju. Mąż był tak miły, że sam został z Klaudynką a ona zamiast cyca dostała butle. Zresztą z tego co wiem obudziła się wyjątkowo dopiero o 5 i poszła dalej spać do 9. Mimo wszystko nie czuę sie jak nowo narodzona :p

mm81 - Już mnie dziewczyny tutaj poinformowały, że jestem najmłodsza :p

kwiateczek - Niby mieszkamy w tym samym województwie ale w całkiem innych stronach.

aniusia80 - Jaką pogodę miałaś w dniu ślubu? Bo u mnie było całkiem ładnie i jedynym elementem wskazującym na to, że jest zima był wystrój Kościoła :p

dziubek82 - Miłego oglądania bajki :)

witam kobiety:-)
Panistepelek to prawde,troche daleko mamy do siebie:tak:
Dziubek milego ogladania:tak:ja tez lubie bajki ogladac,nie ktor sa lepsze od filmow:sorry:
Panna Migotka ja zlozylam papiery na studia zaraz po ukonczeniu szkoly i tak tam leza:szok::szok:oby jeszcze byly.Co jade do domu to nbie mam jak jechac do Lodzi,zreszta nawet nie wiem gdzie:baffled::baffled:kiedys poprosilam sasiadke (ona tam mieszka)dalam jej dowod ale powiedzieli ze musze osobiscie:dry::dry:i tak zlecialo.Kurczaka,najgorsze ze tam jest orginal swiadetwa:baffled:
A u nas noc taka sobie:baffled:wzielam malego o 12 bo juz mi sie znudzilo latac:no:cala noc sie wiercil:no:ja juz nie wiem.wasze dzieci tez tak niespokojnie spia????kurcze moze go cos naprawde boli:nerd:

reklama
Kwiateczek, moja mała miała taki okres, że co chwilę się budziła i marudziła. Nawet kilkanaście razy w ciągu nocy. Przeszło jej to na szczęście. Teraz ma taki głupi nawyk, że budzi się dwa, trzy razy w nocy, żebym ją obróciła na drugi boczek. W ciągu dnia toczy się jak piłeczka, ale w nocy nie - mama musi wstać :wściekła/y:

Do góry