reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam w sobotni poranek. Ja w końcu wyspana. Zuzia jak wczoraj dostała nurofen to przespała całą noc budząc się dopiero o 7 na cyca. Potem znowu usnęła i śpi do teraz:tak: Niech sobie odsypia.

Jadę dzisiaj na Madagaskar II. Ponoć lepszy od I:tak:
Życzę miłej sobótki:-)

reklama
Cześć mamusie!
Dziubek, ale masz fajnie! Też słyszałam, że 2 lepsza niż 1. Baw się dobrze :tak:

mi za 5 dni stuknie ćwierć wieku:szok:I też się czuje staro.......Z dwójką maluchów na karku:-D:-D:-DI mąż 30 w tym roku kończy.
maan19.gif
pimboli-schlaf.gif

Niewielka różnica więc między nami. Ja we wrześniu skończyłam ćwierćwiecze, ale staro się nie czuje ;-) Może dlatego, że ciągle mi się wydaje, że mam 23 lata - nie wiem czemu :-D Mąż w grudniu skończył trzy dychy. Ale dziecko mam jedno ;-)

Witajcie!

U nas pogoda taka sobie, coś tam ciapie na polu, więc nie wiem czy dziś wyjdziemy. Noc przespana w miarę ładnie, herbatka cała wypita :-)
Igul teraz leży u siebie w pokoju, a ja słucham przez niańkę "babababa":-)
Małżon poszedł na pierwsze zajęcia z teorii na prawko, a ja się zastanawiam w jaki sposób zorganizować sobie naukę do egzaminu semestralnego. Chyba zaszyję się w jakimś buszu :baffled:

Panna_migotka, współczuję z tą nauką. Mnie by się już raczej nie chciało, choć czasem nachodzi mnie myśl, żeby pójść na drugi fakultet.
Dziewczyny, dostałyście elektroniczną ankietę z niebieskiego pudełka? Skusiła mnie perspektywa nagród dla dzieci i mam, więc spędziłam pół godziny na wypełnianiu, a tam - nagrody to butelki bądź kubki niekapki. Phi.

Witam, u nas tez pochmurnoi tak jakos wilgotno,a wiec pogoda nie ciekawa. Umyslam juz wlosy,wzielam prysznic.jem sniadanko wlasnie.Pobudke Klaudia zrobila o 7:30.W nocy tez tylko pila troszke herbatki.
Shanta nie wiem ,nie sprawdzalam poczty ale zaraz zobacze.W sumie to tylko raz dostalam do domu przesylke z probkami od czasu porodu.

Shanta, oj żebyś wiedziała jak mi się nie chce :dry: Ale jak już zaczęłam, to wypadałoby skończyć, szczególnie że kupę kasy kosztują te studia.:baffled:

Dzień dobry. A ja dziś przespałam praktycznie całą nockę, ale nie dlatego, że Córcią mi dała, tylko dlatego, że zostałam eksmitowana do innego pokoju. Mąż był tak miły, że sam został z Klaudynką a ona zamiast cyca dostała butle. Zresztą z tego co wiem obudziła się wyjątkowo dopiero o 5 i poszła dalej spać do 9. Mimo wszystko nie czuę sie jak nowo narodzona :p

mm81 - Już mnie dziewczyny tutaj poinformowały, że jestem najmłodsza :p

kwiateczek - Niby mieszkamy w tym samym województwie ale w całkiem innych stronach.

aniusia80 - Jaką pogodę miałaś w dniu ślubu? Bo u mnie było całkiem ładnie i jedynym elementem wskazującym na to, że jest zima był wystrój Kościoła :p

dziubek82 - Miłego oglądania bajki :)

witam kobiety:-)
Panistepelek to prawde,troche daleko mamy do siebie:tak:
Dziubek milego ogladania:tak:ja tez lubie bajki ogladac,nie ktor sa lepsze od filmow:sorry:
Panna Migotka ja zlozylam papiery na studia zaraz po ukonczeniu szkoly i tak tam leza:szok::szok:oby jeszcze byly.Co jade do domu to nbie mam jak jechac do Lodzi,zreszta nawet nie wiem gdzie:baffled::baffled:kiedys poprosilam sasiadke (ona tam mieszka)dalam jej dowod ale powiedzieli ze musze osobiscie:dry::dry:i tak zlecialo.Kurczaka,najgorsze ze tam jest orginal swiadetwa:baffled:
A u nas noc taka sobie:baffled:wzielam malego o 12 bo juz mi sie znudzilo latac:no:cala noc sie wiercil:no:ja juz nie wiem.wasze dzieci tez tak niespokojnie spia????kurcze moze go cos naprawde boli:nerd:

reklama
Kwiateczek, moja mała miała taki okres, że co chwilę się budziła i marudziła. Nawet kilkanaście razy w ciągu nocy. Przeszło jej to na szczęście. Teraz ma taki głupi nawyk, że budzi się dwa, trzy razy w nocy, żebym ją obróciła na drugi boczek. W ciągu dnia toczy się jak piłeczka, ale w nocy nie - mama musi wstać :wściekła/y:

Do góry