reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

A ja też stosuję niveę do smarowania buźki. Niunia po niej się świeci strasznie.

Chciałam obejrzeć powtórke brzyduli i głosu w TVNie nie miałam:wściekła/y:

Co do homeopatii to ja też Osscilokocinum używałam i pomagało:tak: Ale jak w ciąży byłam i syrop homeopatyczny wzięłam to gin powiedział że i tak mi nie pomoże. No i miał rację. pomogła raczej herbata lipowa z sokiem malinowym:tak:

reklama
Co do homeopatii to ja też Osscilokocinum używałam i pomagało:tak: Ale jak w ciąży byłam i syrop homeopatyczny wzięłam to gin powiedział że i tak mi nie pomoże. No i miał rację. pomogła raczej herbata lipowa z sokiem malinowym:tak:

Mnie w ciązy powazne przeziebienie przeszło po tym jak ręką odjął w 2 dni!
Moze jestem jakoś szczególnie podatna na homeopatię :-D

Wyszłam z małą na spacerek, pierwszy raz od dwóch tygodni, na 40 minut. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Do smarowania buzi kupiłam w aptece Iwostin - lipidowy krem ochronny na zimę (można stosować u niemowląt powyżej 3 miesiąca życia) i powiem, że jest niezły.

Kiedyś próbowałam Homeogene i jeszcze jakieś tabletki na katar, ale u mnie też zero rezultatów.

Bo IWOSTIN wogóle dobre kosmetyki są na wodzie z Iwonicza :tak:
Kiedys stosowałam obecnie jade na vichy normaderm bo mam syfki jak nastolatka.Pozatym przed slubem od tych kosmetyków normaderm cera mi sie super poprawiła .Tyle ,że cena jest niezła i nie zawsze moge sobie pozwolic na ich sosowanie a nie wspomne kupić sobie całej serii tych normaderm ,gdzie sam tonic do twarzy kosztuje ok.40zł:szok:
Ale reklame zrobilam sorki:sorry::sorry::sorry:

Mała mi marudzi i już nie wiem co robić nudzi ją zabawa i raczkowanie a na spanie i desrek za wczesnie :confused2:Wsadziłam ją do spacerówki i sie na chwile zajęła :-Dbo nowe miejsce:tak:A już nie wiem co z nia robic -na rekach osic ie mam zamiaru:no:

ja dziś ledwo żyję.
w nocy sąsiad z góry urządził imprezę. przez całą noc czymś strzelali na balkonie. nie wiem czy to były jakieś kapiszony, wiatrówka czy karabin do paintbola (czy można czymś takim strzelać bez naboi z farbą?). nie mogłam podejść na górę, bo byłam w domu sama z małą. poza tym znając mój charakter to rozpętałoby się piekło :-)
NM wrócił koło 3 i polazł spać, sąsiedzi skończyli zabawę, a ja już nie mogłam zasnąć.
kurcze, a mała tak pięknie spała. ani razu się nie obudziła pomiędzy 21 a 7 rano.
teraz też ślicznie śpi już ponad 1,5h a ja nie mogę zasnąć:crazy:

PS. Jeżeli tylko znajdę czas to poszukam tego artykułu, bo czytałam w którejś gazecie...
jak już uda ci się to rzuć albo linka, albo choć numer gazety. mnie też to interesuje.
ja nie bardzo mogę na razie znaleźć. na razie ciągle mi szwankuje wyszukiwarka. ci ukraińscy hakerzy to mi jakieś zmutowane g... wrzucili. niczym tego wywalić nie można :wściekła/y:

Właśnie Kwiateczek. Ja umiałam już czytać jak miałam 4 lata, nie wiem czy raczkowałam, czy nie, ale jest 50% szans, że mała inteligencję odziedziczy po mamusi ;-):-D;-):-D

u mnie córka to wykapany tatuś. i charakterek z każdym dniem jego... tylko ja nie wiem czy płakać czy się cieszyć. w parze z inteligencją może przyjść u nas także uciążliwy bonus:-(. NM był KOSZMARNYM dzieckiem. Kwalifikował się do programu "super niania" :-)

Ostatnia edycja:
Kinia linki byly wrzucone , tu na majowkach przeze mnie i na watku Jak rozwijaja sie nasze maluszki przez Kangurke,nieczytalas dokladnie ;-):sorry2:
Kathy i pomaga ci ten NORMADERM ? bo mi nie,a kupywalam sobie takie mini zestway wszystkich produktow za chyba okolo 50zl

A u mnie znow sniezyca,chyba od Kathy ten snieg przyszedl do nas:-D:-D:-D:sorry2:

A i jeszcze ciagle jak kucam czy klekam to pyka mi cos w kolanie az sie boje jak pyknie na dobre...

Ostatnia edycja:
Kinia linki byly wrzucone , tu na majowkach przeze mnie i na watku Jak rozwijaja sie nasze maluszki przez Kangurke,nieczytalas dokladnie ;-):sorry2:
przepraszam. przyznaję się bez bicia i mogę nawet "walnąć skruchę".
na pewno przejrzę ten wątek.
na razie komp. działa mi tak wooollllnoo, że żółwie tempo przy nim to sprint.
przed chwilą dopiero udało mi się przeczytać posty z wczoraj:-)

P.S. znalazłam artykuł. ciekawy. tam było też o chodzikach:tak:

Ostatnia edycja:
Kathy i pomaga ci ten NORMADERM ? bo mi nie,a kupywalam sobie takie mini zestway wszystkich produktow za chyba okolo 50zl

A u mnie znow sniezyca,chyba od Kathy ten snieg przyszedl do nas:-D:-D:-D:sorry2:

A i jeszcze ciagle jak kucam czy klekam to pyka mi cos w kolanie az sie boje jak pyknie na dobre...

Przed chwila to grad padał az wali ło w parapet:szok::szok::szok:Iwonka mi pomaga -przynajmniej skóra sie nie swieci-swietnie matuje.Znów naszła hmura -pda grad a juz słonko wychodziło:-):-(
Ja te zestaw tez z kremem dostawałam -ostatnio z kosmetyczka były:tak:
A najlepiej kupić cała ta kuracje 3tyg.ale koszt iesamowity(ostatnio pytałam jakies 170 zetów:szok:)Ale ja miałam próbki i sa extra:tak::tak::tak:Jakbym całoś miała to bym mi pomogło fajnie by cera wygladała.:rofl2:

Nie ja kłade tą gówniare moją bo juz oczy się kleja i cyca dałam to moze zasnie,.....
Przecież nie musi z zegarkiem w reku chodzić a pozatym jak wstanie dam ten dserek:-DCiemni jak w d.......e sie zrobilo przez te chmury i sypie.........

Lece ja polozyć.

reklama
Mała mi marudzi i już nie wiem co robić nudzi ją zabawa i raczkowanie a na spanie i desrek za wczesnie :confused2:Wsadziłam ją do spacerówki i sie na chwile zajęła :-Dbo nowe miejsce:tak:A już nie wiem co z nia robic -na rekach osic ie mam zamiaru:no:

Mam własnie dokladnie to samo :baffled:
Deser dopiero ok 16, Nikol nudzi sie juz wszystkim! A spac sie jeszcze nie chce:dry:
Siedzi mi na kolanach chwile bo dalam jej butelke z mineralna do obejrzenia :sorry2:
Ale to najakies 5 min...

jak już uda ci się to rzuć albo linka, albo choć numer gazety. mnie też to interesuje.

Poszukam Kinia, bo oprócz tych linków to czytalam jeszcze w gazecie kiedys. Jak znajde to Ci napisze:blink:

Do góry