reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

a tak w ogólę to przepraszam, że tak mało ostatnio się udzielam, ale jestem w trakcie pakowania i po prostu nie mam czasu :-(

reklama
Iwonka w Anglii jest rok maciezynskiego(9mies platnego)mi wlasnie konczy sie platne:baffled::baffled::baffled:a od tego roku placa juz rok:tak::tak::-)do pracy musze wrocic w marcu wtedy mija mi rok:dry::dry:mozna isc wczesniej na maciezynskie ale musisz przepracowac min 26tyg w ciazy.Ja pracowalam 31plus 2 tyg urplopu czyli33tyg pozniej zaczelam korzystac z maciezynskiego:tak::tak:ale urodzilam w 38 tyg tak wiec tylko 5tyg przed urodzinami Konradka musze wrocic-niby:confused::szok::szok:moze nastepne bedzie....:-D:-D:-D:-Dmoj zaklad tez cienko przedzie wiec..moze nie bedzie do czego wrocic:szok::szok::sorry2:moglam w sumie jeszcze pracowac ale polozna stwierdzila juz duzo wczesniej zeby odejsc.On i tu jakos wola zeby sie oszczedzac a lepiej wczesniej wrocic i dac dziecko do zlobka:baffled:u mnie babka-angielka wrocila do pracy 2 tyg po porodzie:no::no::no::no:to tez min jakie mozesz wrocic.Mamy 2 tyg zeby dojc do siebie wczesniej nie przyjma cie spowrotem:nerd::nerd::nerd:Ona to normalnie babo chlop.obecnie juz u nas nie pracuje ale kazdy byl w szoku:szok::szok::szok:wynajela pielegniarke ktora sie dzieckiem zajmowala:confused::confused::confused:stac ja bylo ale nie rozumial jej nikt bo miala klopoty z zajsciem w ciaze a jak juz miala dziecko to je zostawila:baffled::baffled::baffled:
dziewczyny nie przejmujcie sie tym co pisza.Nasze dzieci beda takie na jakie je wychowamy:tak::tak:od nas zalezy,jesli zajmiemy sie nimi od poczatku beda zdolnymi majoweczkami:tak::tak::tak::-Djak mamusie:-D:-D:-D:-D

Właśnie Kwiateczek. Ja umiałam już czytać jak miałam 4 lata, nie wiem czy raczkowałam, czy nie, ale jest 50% szans, że mała inteligencję odziedziczy po mamusi ;-):-D;-):-D

Shanta ja nie wiem,pewnie nie bo moi to wiecznie pracowali i tylko nianie 2 sie mna zajmowaly:baffled::baffled::baffled:z jedna to ciagle do kosciola chodzilam:sorry2:3 razy dziennie:baffled:plebanie mam tez po sasiedzku;-)ale przez te nianie chcialam byc ministrantem(pamietam):-D:-Dtak wiercila dziure ksiedzu ze dal mi komze i bylam raz:-D:-D:-Dale pozniej mi jakos wytlumaczyl ze jednak dziewczynka nie moze byc:-:)-:)-D:-Dkomze trzymalam ale kocica mi sie w lozku na niej okocila:baffled::-D:-D:-Dcoz:confused::confused::sorry2:
Sama musialam radzic sobie w szkole i nie sadze ze bylo zle;-);-)naszym dzieciom mozemy pomoc wiec glowy do gory:tak::tak:;-);-);-);-);-);-);-);-)

Vanesska potrafila podstawowe 4 literowe wyrazy przeczytac jak miala 2 latka:-D:tak: a tez nie raczkowala.:-pNo i wlasnie sie nie dawno rozbudzila i czuje ze bedzie brykac do 12ejjj:baffled: a Klaudia biedna ma zatkany nosek i pokasluje mi:-(

Coś cichutko tu dzisiaj. Jutro nie ma M jak Miłość, to może coś się ruszy :-p
Ja uciekam, ślubnego trzeba po pracy powitać ;-) Do jutra

Edit: Cosmolady, a jaką masz specjalizację?

reklama
Do góry