reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Nie moge sie teraz po lapac na tej nowej wersji gg....dziwnie sie pisze,zdjecia odrazu sa mniejszane jak przechodza do nadawcy.he trzeba sie przyzwyczaic.

Co do seriali to moj malzonek wciagnal sie w jeden PLEBANIA:-D:-D:tak:Acha a teraz juz leci Klan! zmieniony znow program.

reklama
Kurcze, ja dopiero włączam telewizor po 20 jak bąbel pójdzie spać, bo mały gapiciel cały czas wpatrzony w ekran. Nie chcę jej uczyć od małego oglądania telewizji więc się poświęcam i słucham w ciągu dnia radia.

Kathy, Oliwierek idzie w tym roku do szkoły?? Bo chyba ostatnio już wysyłają dzieci od 6 roku życia...:baffled:

Wiesz co jeszce nie wejdzie w tym roku ustawa ,że koniecznie musi isc dopiero sie chyba jakoś w 2010 r.uprawomocni czy w 2013rjakoś tak .Ja w żadnym wypadku na żaną szkołę sie nie zgadzam :no:zostaje w przedszkolu na 8 h normalnie.Jest jeszce małym dzieckiem a wogóle ten pomysł nie dociera do mnie:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Przecież to są eksperymenty na naszycj dzieciach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tak samo jak gimnazja (najbardziej infantylny pomysł)co się dzieje w tych szkołach!!Wogóle czy nasze szkoły są przystosowane do potrzeb takichj małych dzieci???W przedszkolu panię sie opiekują i nie ma starszych dzieci:szok:dostaja posiłki i mają toalety dostosowane do wzrostu itp.
Ja nie wyobrażam sobie aby moje dziecko chodziło do szkoły gdzie są dzieci 6 lat starsze sory nie dla mnie te rzadowe pomysły.Oni sobie eksperymentuja kosztem naszych dzieci:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Niech najpier dostosuja szkoły a potem wsadzają tam 6-latki:wściekła/y:
Mały zostaje w przedszkolu normalnie z ta samą grupą i na 8h.pójdzie do szkoły jak skończy 7 lat i dorosnie do tego:-)

Kiedyś oglądałam do 100 odcinka Milagros (to sie inaczej nazywało).
Ja kiedyś też się uparłam i obejrzałam od "dechy do dechy" jakiś wenezuelski tasiemiec.
Mój brat jak uczył się hiszpańskiego to ciągle oglądał Romantikę w oryginale :-)

Na kanale Discovery Travel & Living jest serial dokumentalny o małzeństwie które ma dwie 6 latki i szescioro dwulatków. Nie mogła zajść w ciazę i leczyła sie hormonalnie:tak:Jak myślicie , ze to my mamy kocioł to obejrzyjcie sobie odcinek ...Rodzina 2+8 20:30 i powtorki o 8:30 i 14:30
siostra mi o tym programie mówiła. ciągle zapominam o której godzinie ;leci.

Kangurka - te dzieciaki to teraz uparciuchy. Ja też słyszałam o tym dobroczynnym wpływie raczkowania dlatego zachęcam cały czas Zuzię do poruszania się. Tyle że ta cwaniara jak już jest coś za daleko to nie podejdzie tylko jęczy:tak:
nasz internista ostatnio coś mówił, że dzieci należy uczyć raczkowania, bo inaczej mogą mieć problemy z dysleksją. na razie nie znalazłam potwierdzenia. (przepraszam. nie czytałam wszystkich postów i być może powtarzam słowa kangurki. nie możemy pozbyć się trojana z kompa i często się zawiesza:-))

Kathy, masz całkowitą rację. Niestety chyba ta reforma obejmie nasze malutkie dzieci. :no:

Jeśli chodzi o raczkowanie to ja nie raczkowałam, a nigdy nie miałam problemów z ortografią.

Czesc Dziewczynki:-) Przepraszam ze ostatnio Was naziedbuje nie udzielam sie ale to wszystko z powodu wyjazdu mojego meza za granice:-(Niestety musial tam wrocic( wiecej na zamknietym) A tak ogolnie to u nas ok! :-) Mala zdrowa jak rybka chodzimy codziennie na krotkie spacery i jak jestesmy same we dwojke to czas nam leci nieublagalnie:szok:Teraz Martyna ucina sobie drzemke! Polozylabym sie obok niej ale mam troszke roboty typu prasowanie:zawstydzona/y:No coz dawalam sobie rade wczesniej to i teraz dam! Milego wieczorku Kochane!

nasz internista ostatnio coś mówił, że dzieci należy uczyć raczkowania, bo inaczej mogą mieć problemy z dysleksją

A co ma piernik do wiatraka???????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok: Nie no, naprawdę nie chcę obrażać lekarzy, ale jak słyszę coś takiego, to utwierdzam się w przekonaniu, że na podwyżki to oni na pewno nie zasługują!

Aż musiałam oglądanie skoków przerwać, żeby skomentować :crazy:

Dziewczyny mam do Was pytanie! Chce sprzedac wozek przez allegro wiec moje pytanie to "jak ja mam potem go wyslac najtaniej":confused:Gdzie isc itd Nigdy nie wysylalam takiej duzej paczki wiec jestem w tym zielona:confused: Wozek bedzie wazyl ok 15 kg!

reklama
Do góry