reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam.
Byłam dziś w PUP'ie :-p ( Powiatowy Urząd Pracy). Było tyle ludzi do rejestracji, ze trudno było się dopchać do innych działów :szok::szok::szok:
Poza tym, na termometrze -10. Ubrałam się ciepło ( ale bez przesady, nie jak bulinka) a wyglądałam przy tych laseczkach z liceum i gimnazjum jak sybirak. Miały śmieszne butki na obcasikach, mini kurteczki i gołe głowy.

Ja oglądam " Hoży doktorzy", "Mam na imię Earl", " Głowa Rodziny" ( wszystkie na Comedy Central, ale Earl był też na TVP2 ) też lubię "Przyjaciół" ale ciągle zapominam obejrzeć bo leci w takiej porze kiedy mam młyn z Młodym.
CSI( najlepsze Las Vegas), Dr. Hause.
Kiedyś oglądałam do 100 odcinka Milagros (to sie inaczej nazywało).

Na kanale Discovery Travel & Living jest serial dokumentalny o małzeństwie które ma dwie 6 latki i szescioro dwulatków. Nie mogła zajść w ciazę i leczyła sie hormonalnie:tak:Jak myślicie , ze to my mamy kocioł to obejrzyjcie sobie odcinek ...
Rodzina 2+8 20:30 i powtorki o 8:30 i 14:30
.
gosselins.jpg

reklama
najpierw mial kropione 2 razy oczy potem czekanie juz byl maryudny i spiacy.. a potem na badanie :szok::szok: dno oka badali polazylam go zgasili swiatlo i kazala mi go calego trzymac rece nogi a pielegniarka glowe a lekarka zaczepila mu powieki na taki metalowy rozwierak( mnie az lzy poszly) i swiecila mu w gloab oczek..

Nie mam tego programu Comedy ..a ten Travel musze sprawdzic czy mam bo nawet nie wiem:sorry2: codziennie jest tez serial o tej licznej rodzince?

Nie mam tego programu Comedy ..a ten Travel musze sprawdzic czy mam bo nawet nie wiem:sorry2: codziennie jest tez serial o tej licznej rodzince?
Tak.
Ten Comedy Central to jest dziwny kanał bo oni ciągle poszczają te same seriale. Kończą i od nowa, o tej samej porze po raz kolejny i kolejny. Taki z tego pożytek tylko, ze jak przegapisz odcinek to i tak kiedyś go puszzą od nowa. W ten sposób wreszce obejrzałam cały " Seks w Wielkim Mieście".
" Mam na imię Earl" ściągnełam kolejne sezony bo oni już dają po raz 4 I sezon.

Uuuu Kamilko to bylo nie przyjemne ale dobrze ze jest wszystko ok :-)

Ja chyba dzis wojego R wystawie z tobokami za drzwi bo zaczynam miec go dosyc,moze jak mu dupa przemarznie to zrozumie kilka istotnych rzeczy...a tesciowa go nie wezmie,no chyba ze sie zlituje bo mroz jest:-D:-D:-D:-D

Nie mam chyba tego programu,mam tylko napisane TRAVEL to pewnie nie to..

Zmienialm sobie stare Gadu gadu na najnowsza wersje,jakos tak dziwnie ale fajnie bo inaczej i mozna samemu sobie zmienic wyglad.

Ostatnia edycja:
No i dzień się gówniano zaczął. NIestety szef nie zgodził się na to,żebym wróciła do pracy tylko na weekendy więc będe musiała Marynię oddać do żłobka :-:)-:)-( Szukałam kogoś kogo znam,żeby zajął się Marysią 3-4 dni w tygodniu Marysią ,ale możemy zapłacić tylko 200 funtów miesięcznie. Ale dostałam od dziewczyn z pracy numer do opiekunki i znalazłam ją na stronie państwowej więc mam nadzieje,że może z nią by się udało. No zobaczymy, ale zryczałam się okropnie

Nie mam chyba tego programu,mam tylko napisane TRAVEL to pewnie nie to..
disc_t&l.jpg

najpierw mial kropione 2 razy oczy potem czekanie juz byl maryudny i spiacy.. a potem na badanie :szok::szok: dno oka badali polazylam go zgasili swiatlo i kazala mi go calego trzymac rece nogi a pielegniarka glowe a lekarka zaczepila mu powieki na taki metalowy rozwierak( mnie az lzy poszly) i swiecila mu w gloab oczek..
Straszne! Współczuje, ja bym chyba się poryczała, nawet u ortopedy za pierwszym razem miałam łzy w oczach.

Kangurka - te dzieciaki to teraz uparciuchy. Ja też słyszałam o tym dobroczynnym wpływie raczkowania dlatego zachęcam cały czas Zuzię do poruszania się. Tyle że ta cwaniara jak już jest coś za daleko to nie podejdzie tylko jęczy:tak:

Kwiateczek - bądź twarda. Może tej nocy wam się uda:tak:

Kamilka - to sę nacierpiał szkrabek. Współczuję maluszkowi. Że też nie wymyslili jeszcze jakichś łagodniejszych sposobów na sprawdanie wzroku.

Iwonka - ja właśnie ściągam po Tobie i też instaluję nową wersję GG:tak:

reklama
Hej dziewczynki!
Wszystkiego dobrego dla Adasia!!!!!
Kamilka, ja bym chyba się tam pochlastała. Nawet w czasie szczepienia mała jest dzielniejsza niż ja ;-)

:-D:-D:-D:-Dale ta Violetta z "Brzyduli" jest psychiczna:-D:-D:-D:-D
Idiotka jakśśśśśś:-D:-D:-D:szok:

Faktycznie kretynka, ale przyznacie, że M. Socha gra fenomenalnie. W Na Wspólnej jej rola nie podoba mi się i dopiero w Brzyduli doceniłam jej kunszt aktorski

Mój wykładowca od socjologii powtarzał, że ludzie dzielą się na tych co oglądają seriale i na tych co się do tego nie przyznają ;-)

A to się zgadza. Kiedyś w pracy z kumpelą rozmawiałyśmy o jakimś serialu, kilka osób siedziało wtedy z nami, mówili jak możemy takie badziewie oglądać. Ale po chwili okazało się, że wszyscy wiedzą, co się dzieje, jacy są bohaterzy (znalazł się w tym gronie nawet facet :-)). I po co ta ściema, pytam się? ;-)

Do góry