reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie, widzę, że produkcja w toku. Ach....gdzie te czasy, kiedy całymi dniami siedziałam na BB.
Teraz praca i dziecko, na nic nie mam czasu. Już nie pamiętam kiedy książkę wzięłam do ręki...Ale dziś nadrobiłam Klan i Brzydulę:-).
W nowej pracy jest ok, tylko strasznie dużo roboty, czas strasznie szybko leci.

Z Mikusiem lepiej, jesteśmy w połowie kuracji anty-chlamydiowej. Trzymajcie kciuki.
Buziaczki.

Aurelka, ja też tak miałam na początku jak wróciłam do pracy, praktycznie zero czasu na BB, nie mówiąc o czytaniu...ale wszystko powoli jakoś się unormowało, ułożyło, czego i Tobie życzę z całego serca...no i oczywiście mocno trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Mikołajka...jemu tez na pewno pomoże mały misiaczek przytulaczek...
35.gif

No a w środe jadę po Dominike:tak::-):-):-).
I już raczej sie pożegnam. Dobrej nocy, zwłaszcza żeby maluszki całą przespały:tak:.
Keyko, na pewno już nie możesz się doczekać jutrzejszego dnia...teraz twój luby musi sie pilnować, żeby znowu nie zachorować...więc mu tłumacz, żeby dbał o zdrowie nie dla siebie, ale po to, żebyście się nie musieli z Domi rozstawać ;-)
a wiesz, że twoje życzenie na dobranoc się spełniło, dziś zostawiłam Mateo samego w jego pokoiku i obudził się tylko raz w nocy...

zapomniałam Kamilka Gratuluję stażu :tak:

ja też dołączam się do gratulacji...to naprawdę fajne zajęcie, u mnie na uczelni mamy ten kierunek w ofercie i jest najbardziej oblegany, ale to dobrze, bo społeczeństwo nam sie starzeje i fizjoterapeuci będą potrzebni...

a swoją drogą, nie wiecie co się dzieje z Dotkass?

reklama
czesc dziewczyny

a u mnie piekne sloneczko ja juz po kawusi Adas spi dzisiaj wczesniej bo wczoraj udalo mi sie zapisac go dzis do okulisty i mamy na 11 ale mowie wam wczoraj byl fartowny dzien poszlam do tego okulisty i myslalam ze da mi odlegly teramin i faktycznie by tak bylo ale ktos zrezygnowal i jedno wolne miejsce!!! a tak dopiero w kwietniu:szok::szok::szok:

Dzień dobry!

Wszystkiego dobrego dla Adasia

Ja z kawusią, coś mnie głowa boli. To nie z braku jedzenia.
U nas też piękne słoneczko, dobrze bo muszę wyjść a jak sypie śnieg to nie mam ochoty:sorry2:.

Anusiasac mówić to ja mu moge. Jak mu mówię nie rzucaj skarpetek na ziemie lub kładz wszystko na swoje miejsce, to działa przez góra tydzień. Efektem tego będzie zmiana zamków, bo nie może znaleźć kluczy- to już drugi raz!!!:angry::angry::angry: Mamy suszarke, ale on często z jeszcze wilgotnymi włosami wylatuje do pracy, bo nie ma czasu jej włączyć:wściekła/y:
I cieszę się, że u was się spełniło moje życzenie. Ja tak po cichu życze też sobie, bo Domiś śpi razem z moją mamą i nie wiem jak będzie jutro:szok:.

Miłego dnia!

Dzień dobry kochane! Wpadlam zameldować, że żyję, ale mam tyle pracy w tym tygodniu, że staram się jej zrobić jak najwięcej dopóki jest niania, żeby potem mieć czas dla maluchów.
Pozdrowionka!

Kamilka wszystkiego najlepszego dla Adasia
Zobacz załącznik 107712

Dołączam się do życzeń.:tak::-)

Przypominam dziewczynom oglądającym Brzydulę że za 1,5 godz powtórka :-):tak: Ja wczoraj oglądałam bo mala jeszcze spala. W ogole wczorajszy dzień to śpiuchowy był.

A ja oglądałam wczoraj dokument o Amiszach. Normalnie rodzina przez 4 lata bez prądu żyła. Oczywiście u nich rodzą się dzici jeden po drugim. Mieli już 6cioro dzieciaków i dla nich to jeszcze mało:szok: POdziwiam tę kobietę. Dla niej poród to pewnie plumknięcie tylko:tak:

Ja juz po kawce. Zaraz spadam na Przyjaciół. Powtórki lecą na TVN. Ja ten serial uwilbiam. Mogłabym tysiąc razy go oglądać

Witam.Klaudia zakatarzona,zalapala do Vanesski:baffled:,marudzi ,pic mleka nie chce bo i jak z z takim zatkanym nosem...ale lyzeczka jedzonko troszke je.W nocy mielismy przerwe w spaniu gdzies poltora godzinna. Teraz poszla spac a ja ide umyc wlosy. Na dworzu zimnica:szok:,ja pitole podobno za kilka dni ocieplenie ma byc:tak:

Keyko nie wiem,ale ja bym meza wywalila z domu gdy chory a dziecko bylo by ze mna.:sorry2:lub ja bym pojechala z dzieckiem, olewa swoje zdrowie i do czego doprowadza,moj tak samo robi:angry:Zreszta sam to powiedzial ze by on jesli juz poszedl, niz na odwrot.:tak::-)

Aurelia
dobrze ze juz lepiej z Mikolajkiem :tak:

Wszystkiego najlepszego dla Adasia :-) buziaczki
1098149yoctjzuo2r.gif

Witajcie.

My dziś byliśmy u lekarza, mała zaszczepiona ostatnią dawką na żółtaczkę. Teraz chwila przerwy, tylko nad pneumokokmi się zastanawiam.

Najlepsze życzenia dla Adasia!!

Z seriali to ja tylko Na Wspólnej oglądam. Wszyscy się ze mnie śmieją, ale oglądam już go od początku i jakoś tak mnie wciągnął :-p

Witajcie w piękny dzionek(bynajmniej u mnie...).
Mróz dalej trzyma a my siedzimy w domku kończąc prawie antybiotyk.Niunia spi sobie po misce kaszki mlecznej juz o 10 :30 .
Dzięki za cynk z "Brzydulą"zapomniałabym pewnie,a tak obejrze bo to pierwszy po nowym roku odcinek chyba....A mnie ona wciagnęła.Pozatym ja też od poczatku serialu ogladam "Na wspólnej"ale narazie nic sie nie dzieje ciekawego:no:
Ponoć mróz u nas ma być tylko do środy :-(I znów przy takim spadku i skoku temperatur można jakiegoś wirusa załapć -a tak fajnie zrazki wymrozi.Potrzebne to było:-)

a swoją drogą, nie wiecie co się dzieje z Dotkass?[/FONT]

Juz jakis czas nad tym myslałam -nawet na gg sie nie pokazuje:dry:

DLA ADAŚKA CAŁUSKI OD CIOTECZEK Z BB:-):-):-)

8.gif

reklama
Nie dosc ze Klaudia spala moze z 20 minut to jeszcze kichajac uderzyla sie w warge o zabawke i leciala jej pierwsza krew.. :-( biedactwo.Chwilke tylko plakala.Ide na Brzydule :-)

Do góry