anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
Witajcie, widzę, że produkcja w toku. Ach....gdzie te czasy, kiedy całymi dniami siedziałam na BB.
Teraz praca i dziecko, na nic nie mam czasu. Już nie pamiętam kiedy książkę wzięłam do ręki...Ale dziś nadrobiłam Klan i Brzydulę:-).
W nowej pracy jest ok, tylko strasznie dużo roboty, czas strasznie szybko leci.
Z Mikusiem lepiej, jesteśmy w połowie kuracji anty-chlamydiowej. Trzymajcie kciuki.
Buziaczki.
Aurelka, ja też tak miałam na początku jak wróciłam do pracy, praktycznie zero czasu na BB, nie mówiąc o czytaniu...ale wszystko powoli jakoś się unormowało, ułożyło, czego i Tobie życzę z całego serca...no i oczywiście mocno trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Mikołajka...jemu tez na pewno pomoże mały misiaczek przytulaczek...
![35.gif](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fgifland.blox.pl%2Fresource%2F35.gif&hash=2d28cc92106c7171353bdcc8fb55adb2)
Keyko, na pewno już nie możesz się doczekać jutrzejszego dnia...teraz twój luby musi sie pilnować, żeby znowu nie zachorować...więc mu tłumacz, żeby dbał o zdrowie nie dla siebie, ale po to, żebyście się nie musieli z Domi rozstawać ;-)
No a w środe jadę po Dominike:-):-):-).
I już raczej sie pożegnam. Dobrej nocy, zwłaszcza żeby maluszki całą przespały.
a wiesz, że twoje życzenie na dobranoc się spełniło, dziś zostawiłam Mateo samego w jego pokoiku i obudził się tylko raz w nocy...
zapomniałam Kamilka Gratuluję stażu![]()
ja też dołączam się do gratulacji...to naprawdę fajne zajęcie, u mnie na uczelni mamy ten kierunek w ofercie i jest najbardziej oblegany, ale to dobrze, bo społeczeństwo nam sie starzeje i fizjoterapeuci będą potrzebni...
a swoją drogą, nie wiecie co się dzieje z Dotkass?