reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam w starym roku :-)
A Panna Migotka juz od rana rozrabia i rozlewa kawe ;-) Zdrowka zycze corci :-)
Ja ide dopiero po sniadanko,mam nerwym juz do rana na mojeg R,wczoraj mowil co innego i na szykowalam sie ze jedziemy zaraz do sklepu a tu nagle okazalo sie ze teraz nie tylko pozniej i nie raczyl mnie po informowac wczoraj ze sie zmienily plany,nie lubie tego strasznie ,tak jakby mne olewal,dla niego to jest drobnostka ze on o czyms zapomina mi powiedziec a dla mnie to jest cos co doprowadza mnie do szalu!
O to sie wygadalam z rana.

reklama
ja tez juz z kawcia :-p

Iwonka usmialam sie u nas jest na odwrot jedziemy gdzies i ja juz w czasie np mowie a wez zajedz tu cos zobacze a on sie wkurza nic nie mowilas :wściekła/y::wściekła/y:
albo przyjezdza ja mowie choc pojedziemy do mojej mamy a on juz sobie zaplanowalas :wściekła/y:

Juz jestem,do tego teraz jedzac jajecznice ugryzlam kawal skorupki:wściekła/y: nie wiem kiedy mi wpadl:-p
No a moj R potrafi jeszcze powiedziec: Co,a nie mowilem ci????????:angry::sorry2:

Dziękuję Iwonka :-)
Ja tam nie mam takiego problemu, bo mój małżon zazwyczaj nic nie planuje, tylko ja. Jedyne, co on planuje, to wyjazd na rower do lasu :-p

Hej Kobietki:-) My dzis na Sylwestra idziemy do znajomych maja domek i bedzie tam jeszcze kilka par wszystkie z dziecmi:-) Boje sie tego bedzie jak w przedszkolu:-) Maz dzis zajmuje sie mala a ja ide zaraz do kuchni szykowac salatki bo tam zabieramy:-)Mysle ze jeszcze dzis wpadne! A mi dalej te klawisze nie dzialaja:-(

Aniusia oho niezle bedzie a zostajecie na noc tam z Dzidzia ?
U mojej mamy sasiadow dzieci panuje ospa u rodzicow w domu wszyscy przechodzili wiec nikt nie przeniesie a te dzieci tez nie przychodza chyba nie mam sie co zastanawiac jak myslicie niewiem co zrobic

Ide sobie obiad zrobie jak narazie spi slini sie strasznie chyba cos bedzie szlo ale jak ja patrze na dziasla nic nie widze :baffled:

Ja tez witam sie w Starym Roku:-)
Ja tez juz po sniadanku,kawka pozniej bo ide z G do lekarza:dry:tak chrapie ze juz sie dziecko budzi,musimy cos z tym zrobic:tak::tak:
Ja dzxis spalam 3 godz,nie wiem jak wytrzymam dzisiaj.To bedzie graniczyc z cudem:baffled::baffled::baffled: a o 4 rano wstal i do 6 lub po nie spal tylko gada,siada i w ogole:confused::confused::confused:
Macie moze jakis przepis na szybko,latwa i dobra salatke:rofl2::rofl2::rofl2::sorry2:
Aniusia to bedzie zabawa:rofl2::rofl2: a do nas tez przyjdzie para z dzieckiem(4mies)beda spac:-):-)
Gotuje wlasnie miesko na zimne nozki:-p:-p:-puwielbiam:tak::tak::tak:z octem:-p

newyear007.gif
9wb8.gif

Nowy Rok cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i my życzymy Wam radości.

Iwona Robert Vanesska i Klaudia :-):-):-)

Ostatnia edycja:
mam nerwym juz do rana na mojeg R,wczoraj mowil co innego i na szykowalam sie ze jedziemy zaraz do sklepu a tu nagle okazalo sie ze teraz nie tylko pozniej i nie raczyl mnie po informowac wczoraj ze sie zmienily plany,nie lubie tego strasznie ,tak jakby mne olewal,dla niego to jest drobnostka ze on o czyms zapomina mi powiedziec a dla mnie to jest cos co doprowadza mnie do szalu!
O to sie wygadalam z rana.

czesc Majóweczki

Iwonko - mam to samo i wychodze z siebie jak mi facet tak robi :wściekła/y:

U nas tez piekne sloneczko - cudnie!
My jedziemy za chwile do babci na obiad, potem do mojej siory na ciacho i do domu spowrotem. Sylwek w chałupie.
Jak myslicie - moge wypic szampana skoro bede karmic dopiero po jakis 10-11 godzinach od wypicia?? Czy alkohol bedzie nadal w mleczku??

reklama
Do góry