reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
No i jak zwykle bez mamy bo albo robi zdjecia albo sa doniczego:angry:wszystko przez tatusia.Zawsze to samo a te chwile nie wroca.Na chrzcinach tez,chcialam zdjecie z ksiedzem to mamy jedno i jeszcze ciemne:baffled::dry:bo tatusiowi sie spieszylo,byl glodny:dry:i tak zawsze cosjest.:no::no:

No niestety ,ja jestem w wiekszosci fotografem i gdyby nie to to wogle by zdjec nie bylo ale takim sposobem mnie nie ma tez nigdy na zdjeciach ...

Np tu masz awatarki a po lewej wybor kategorii

Nie ma za co :-)
U mnie wszyscy domownicy spai tylko ja jak zwykle jeszcze buszuje ....no nic i ja zmykam troszke pospac w tym starym jeszcze roku .Dobranoc .

Kangurka super foteczki ja nie dodam bo wyszlam na nich jakbym znow byla w ciazy a nikt mi nie powiedzial ze tak zle siedze:baffled:i po zdjeciach:angry:i po swietach:angry:

aa, mnie tez nikt nie poprawi przed zrobieniem fotki :wściekła/y:
i tez nie wyglądam korzystnie, no ale to zawsze pamiątka

Moze te pampki i sliczne zdjecia na odpowiednich wateczkach...;-)
Juz przerzuciłam :tak: Sorki

Witajcie.

Noc była taka sobie, co godzinę pobudka - nie dość, że katarek. to jeszcze idą naraz dwie górne jedynki :zawstydzona/y:
Za oknem piękne słoneczko, a my nawet wyjść nie możemy przez to przeziębienie. Przynajmniej mam smaczną kawkę, którą właśnie wylałam pisząc że mam smaczną kawkę :-p

reklama
Witam dziewczynki
panna migotka Darkowi tez chyba wczoraj byl szal poprostu dostal nurofen dla dzieci i bylo lepiej ale strasznie marudny jest ech

Iwonka ja tez zawsze puzno chodze spac ale wczoraj poszlam po 21 i chyba sie wyspalam juz :-)

dzis chyba jedziemy do moich rodzicow hmm ciekawe o ktorej M wroci z pracy i czy 2stycznia bedzie mial wolne

Do góry