reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

U nas tez nie ma karpia ... film zobaczylam kawalek no niestety taka jest rzeczywistosc ostatnio w tv widzialam pokazywali ksiedza ktory postawil konfesjonal pod galeria handlowa i mowil ze ludzie zapomnieli co to sa "swieta" tak sie porywaja zakupami prezentami itd .... moim zdaniem ma racje ludzie nie ktorzy naprawde wariuja :-p

gloria smutno ze nie bedziesz miala tradycyjnych swiat :-(chyba ze sie juz przyzwyczailas ... ale przesylam mrozne swiateczne usciski ;-)

Iwonka ponoc ma pada :baffled:

reklama
Dotkass dzieki za pamiec i na wzajem :-)

Szwarou wszystkiego naj dla Zuzi z okazji 7 miesiecy :-)
dolanczam sie i zycze rowniez WESOLYCH SWIAT:-):-):-)
A ja wlasnie przy sniadanku,maly na podlodze buszuje mowiac przy tym bababababa :-D:-D:-D.Zupa grzybowa sie gotuje,warzywa na salatke tez jeszcze tylko farsz na rybe po grecku i wsio:tak::tak::-D:-D:-D:-D ide kawusie zrobic:blink:
Dotkass
Tobie i Twojej rodzince tez zycze Wszystkiego naj...Wesolych Swiat:-):-)

Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół.
Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych.
A ja życzę, moi mili, byście Święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu iść na spacer gdzieś do lasu?
Może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski?
Może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju? Ważne, aby w te święta, był ktoś, kto o nas pamięta!

Wszystkiego dobrego oraz samych pomyślności w Nowym Roku 2009 życzy Anna, Marek i Dominika (oraz koty dwa)

Gloria fajnie masz ,tak cieplutko ale z drugiej strony wole chyba mroz i tradycyjne swieta:-)Nie tesknisz do tego??
Co do karpia to ja mam ale nie jadam.Kazde stworzenie musi cierpic czy to ryba czy drob chyba ze ktos jest wegetarianinem:baffled:to ma spokoj:baffled:chociaz weganie tez sa przeciwni nawet owocom i warzywom:-D:-D|:-D tak naprawde jak bysmy mieli sie przejmowac to nic bysmy nie zjedli:tak:filmikunie obejrzalam,troche przerazajacy ja nigdy nie zabilam ryby czy kury i ngdy tego nie zrobie:no::no:
A moj maly wlasnie znalazl boomke z czegolady na choince i ja wlasnie rozpracowuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D

keyko dziekujemy ;-)
Ja juz pije kawe przed chwila rybke usmarzylam .. powoli sie pakuje Darek wlasnie probuje sciagnac torbe..
Maz wlasnie zadzwonil ze juz jedzie wiec papa do po swietach :-)

A ja mam od rana podły humor. Mała marudna jak nie wiem co, w nocy płakała, a ja nie umiałam jej pomóc. A do tego jeszcze nie wiem po co włażę na wątki o poronieniach i czytam, a potem ryczę. Chyba @ mi się zbliża, bo dawno nie miałam takiego wahania nastroju.:-(

Ja też jestem w kiepskim humorze:baffled:. Mamy skopane Święta przez mamusie M. Nie będę pisać o tym, bo nie chcę Wam smęcić:dry::-(. Jedziemy tylko do moich rodziców na wigilie i my wracamy, a Niki będzie u nich do soboty. Tata się cieszy, bo nie widział jej aż 3 tyg.:szok::-D No i tata dostał nowy tel. na imieniny (ma dzisiaj) i będzie mógł mieć w końcu zdjęcia swojej niusi i nagrania. Wcześniej miał niezawodną nokie 3510i, ale swoje lata już miała i wiele przeszła i była już trochę prehistoryczna:-D

Wszystkiego naj dla Zuzi z okazji 7 miesięcy i dla Adasia z okazji imienin.

Dobrze, że ja nie muszę nic gotować, ledwo doszłam do ładu z domem, po tych kilku dniach w szpitalu syf straszny był.
Ja lubię karpika, uwielbiam, ale nie zabijam.
Szkoda dziewczyny, że niektóre z Was mają smutne Święta. Tulam wszystkie.
My zaliczamy dziś dwie wigilie, ale będzie kilogramów na plusie, ha ha ha.

christmas021.gif

Skacze aniołek, skacze po chmurkach niosąc życzenia w anielskich piórkach i w każdą chatkę i w każdy kąt, zaglądnie życząc
WESOłYCH śWIąT!
024.gif
024.gif
024.gif
024.gif
024.gif

reklama
Do góry