reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Aniusia, ja piję jedną kawkę dziennie, ale nie zawsze mam ochotę to oczywiście wtedy nie ;-)

A propos tej szczepionki przeciw HPV - bardzo sprzeczne są informacje dotyczące jej podawania, ostatnio słyszałam gdzieś, że zaleca się szczepić do 26 roku zycia, a potem jej skuteczność jest dużo niższa, a teraz Iwonka pisze że mówią o 55 roku życia.... ciekawe w jakim stopniu to wszystko to są rzetelne informacje a w jakim kampania reklamowa :confused:

reklama
Iwonka, Madamagda, ja wiem że gadam jak stara ciotka ale nie wracajcie już do palenia.... tak długo teraz nie będziecie paliły, że na pewno uda Wam się rzucić już na dobre.... :tak:

Aurelia
Mój lekarz przymuje porody własnie na klinikach na Chałbińskiego, ale teraz podobno sie przenoszą na Borowską do tego nowego szpitala, ale zapytam dokładnie w nastepną środę co do tych przenosin.:-)

OlaK wiem tez sie zdziwilam jak to uslyszalam jesli chodzi o wiek kobiety bo tez na poczatku slyszalam ze do 26 roku zycia.Za pytam z ciekawosci co na to moj gin???? Ja bym byla skolnna sie zaszczepicgdybym wiedziala ze nie wydam kupe kasy na darmo.No ale to i tak nie teraz.
A jesli chodzi o nie palenie to mam nadziejej ze nie wroce do tego nalogu... nie chce,wokol mnie same palacze gdzie nie spojrze......

Ola- południe Polski to brzmi pięknie... (odlegle od teściowej znaczy się ;-))

Iwonka, magda - trzymam kciukasy za definitywne rozstanie z papierosem

a co do kawy to jakos ciężko mi się do niej zmusić, ale zanim zostałam mamą byłam prawdziwa kawiarką - zawsze i w każdej postaci kawie nie odmawiałam

Aniusia - mam nadzieje, że te moje ciągoty do różowego to przejaw matczynej intuicji i tez będzie dziewczynka....

Aurelia
Moze bedzie nam dane, mamy przyblizone terminy, choć jak już mówiłam 2 tygodnie wczesniej bede miała CC, czyli ok 5 maj.

Madamagda a dlaczego masz mieć cc?? Ja tez nie wiem, co ze mną bedzie bo mam łozysko przodujące :-( i jak się nie przesunie to lipa, cc jak nic.

reklama
Witam, powiedzcie mi proszę czy chodziłyście do szkół rodzenia? Czy warto chodzić jak się będzie miało CC? Wiele różnych opinii słyszałam na ten temat.;-)

Do góry