reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ja chodziłam do niego przed ciążą, koleżanki również, a ostatnio prowadził szwagierki ciążę i była bardzo zadowolona, facet jest na luzie, nie powiem do tego przystojny hehe, aż miło chodzić.
Za każdym razem robi USG, no jesli nie bedziesz chciała to oczywiście nie. :-)
No i najważniesze wszystko bezpłatnie.:happy2:

reklama
cfcgirl widze ze obie w ten weekend bawiłyśmy się w Londynie ;-)
Szwarou moj lekarz powiedział że usg 2d jest jak najbardziej bezpieczne i można robić jak tylko bedzie potrzeba ;-) do co usg 3d powiedział że jednak nie zaleca, ponieważ jakby nie było to flesz-zdjecia naświetlenie maluszka :confused:
iwonka słuchaj dokładnie na temat tej szczypionki na HPV a mianowice interesuje mnie co powiedzą na temat kiedy juz ktoś przechodził juz tego wirusa czy można sie szczepić? słyszałam różne opinie na ten temat...
Ola a co się stało, że może jednak się przeprowadzacie na Południe?!
Aurelia skąd jesteś? gdzie (jaki teren wchodzi w grę?) poszukujesz dobrego lekarza?
Agusiaa też chciałabym dziewczynkę, wstepnie taka jest ocena ;-) ale co bedzie będziemy równie mocno kochać :-D

pozostałe majółeczki pozdrawiam bardzo serdecznie ;-)

Madamagda, dziękuję za namiary, może skorzystam. Dziś mam wizytę u poleconej przez moją koleżankę lekarki i zobaczymy, czy jest oki.
minka_12 ja jestem z Wrocławia i niestety szukam innego lekarza, poprzedniemu już nie ufam:-(.

Minka, południe polski, bo ostatnio zadzwonił jakiś headhunter porozmawiać z moim M o pracy na południu - dziś mają spotkanie osobiste. Oczywiście może nic z tego nie wyjść albo M może zdecydować się na pracę bliżej Wawy (ma już jakieś oferty), ale ta propozycja z południa wydaje się zdecydowanie najbardziej interesująca. Z wiadomych względów nie miałabym nic przeciwko ;-) ;-)

Wczoraj zadzwoniłam do mojej teściowej, bo ostatnio ciągle M z nią tylko rozmawiał. Teściowa jest chora, ale nie wiadomo dokładnie co jej jest, lekarze się motają, w żadnej biopsji nie stwierdzono komórek rakowych, co jest z jednej strony pocieszające, a z drugiej strony kobieta się słabo czuje. Rozumiem to, że jest zmęczona. Rozmawiałyśmy pół godziny. Opowiadała mi, jak się czuje, jak spędza czas (sprzątanie, szycie, itd.), szczegółowo opowiadała o praniu firanek i myciu okien... i przez te pół godziny ani jednym malutkim słowem nie wspomniała o Maksiu, nie zapytała co u niego, ani jak ja się czuję w ciąży.
No cóż, ani Maks nie jest jej ulubionym wnuczkiem, ani ja jej ulubioną synową. Szkoda że mam z nią mieszkać.

Czesc Dziewczyny!
Ale sie dzis rozpisałyscie z samego rana, cała kawkę wypiłam przy czytaniu zaległosci :-) Jesli chodzi o płeć to jest mi to obojetne, chociaz mam przeczucie ze to bedzie dziewczynka :-)
Mam do Was pytanko... pijecie kawę?

Minka niestety na ten temat nic nie mowili lub nie uslyszalam w krzyku mojego dziecka ale wiem ze szczpic zalecaja od 10 roku zycia mozna do 55 r.z.

Ja nie pije kawy......ale to dlatego chyba ze i nie pale i boje sie ze jakbym pila kawe to i na paiersoa mialabym chec:zawstydzona/y:a ciesze sie ze udalo mi sie zucic ten nalog i od wrzesnia nie pale.......
OlaK to by bylo cos dobrego jakbyscie sie wyprowadzili tak daleko,moze to brzmi samolubnie ale bys byla zdala od tesciowej,pasierba,,,,,,:-p

Bleee ja nie lubię kawy, a papierosy rzucilam w styczniu żeby sie oczyścić na czas ciąży. Juz nie wróce do nałogu.:-)

Madamagda a Twój lekarz przyjmuje w jakimś szpitalu?
Ja kawy nie pije już od ponad roku, odrzuca mnie sam zapach:tak:, jak mam ochotę na kofeinę to mała pepsi i jestem szczęśliwa;-).

reklama
Ja lubie rozpustna z mleczkiem mniam.kiedys pilam sypana fusiare ale to przeszlosc daleka....A zaczelam palic na nowo jak przestalam karmic piersia Vanesske (karmilam 14 miesiecy)

Do góry