reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ola niby takie rzeczy wiem... ale niunia to moje pierwsze dziecko i boję się, że coś jest nie tak... echhh.. pisałam już że mała spadła NM z kanapy i od tamtej pory boję się, że coś mogło jej się stać.. wiem paranoja :-). muszę się tego wyzbyć ;-)

no tak. dzieci różne rzeczy wymyślają.
opowiem wam co moja zrobiła wczoraj: wracałam ze spaceru i jak zawsze: mała na ręce, klucze w garść, a smoczek w paszczę - oczywiście moją paszczę, bo mała mogłaby go wypluć.. no i idziemy po schodach. a niunia na prostych łapkach oparła się o mnie, centralnie popatrzyła mi w twarz, wybałuszyła ślepiki, po czym ryknęła śmiechem :-)

reklama
KINNA nie przejmuj sie jakby sie cos stalo to bys wiedziala wiec...:-)napewno mala czeka a pozniej wybuchnie:tak:jak zacznie nawijac to bedziesz chciala zeby przestala:-D:-D
HANNAH brawo dla corci.teraz bedzie z gorki:-D u nas nadal gruchanie jakies spiewanie(ja tak nazywam)i czasem w placzu mama:-):-);-)
OLA dzieci to czasem wymysla:-D:-D pamietam ze moj brat mlodszy tez czasem jak dowalil to z mama geby otworzylysmy i karpik:szok:ja czekalam na nia a ona na mnie:-Dpamietam jak zadal pytanie kto to jest ped...l:-D

dzień dobry :tak:
co do tematu świąt to jak pisałam najprawdopodobniej spędzimy je u moich rodziców co mnie niezmiernie cieszy i czekam aż przekażę tę radosną wiadomość:-p teściowej która oczywiście wcale nie bierze tego pod uwagę :tak:
Olu Twój Maksiu jest totalnie rozbrajający ogromnie mnie rozczuliła ta historyjka :-):-)
Hannah gratulajce dla Hanutka :tak:
Kathy a Tobie zdrówka i gratulacje tysięcznego posta :tak::tak:

dzień dobry :tak:
co mnie niezmiernie cieszy i czekam aż przekażę tę radosną wiadomość:-p teściowej która oczywiście wcale nie bierze tego pod uwagę :tak:
ech... moja tak samo ja mowie nie ale ona chyba nie wierzy hehe :laugh2:

Ola K dzieci sa poprostu boskie dokladnie tak jak piszesz maja swoj rozumek ale nie wiedza rzeczy ktore sa oczywiste :tak:

Ja musze mojego smyka nagrac bo on nuci mialczy niewiem jak to nazwac ale zasypia ma zamkniete oczy juz i tak mmmmaammammyyymmma i tak ciagle ciekawe co sasiedzi mysla jak zasypia na balkonie a mam loggie wiec nie widac ani z gory ani z boku hehe :-)

Ha NN aH gratuluje mistrzowskiego TATA :happy:

A co to mnie wywaliło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Pisałam sobie własnie 1001 posta i mi zniknął:szok::szok::szok:
Ze mna coraz gorzej doszedł mi ostry ,mokry i bolący kaszel-nie ma bata dzis idę do lekarza ale watpie aby wymyslił mi coś nowego od leków ,które biore:eek:
No bo co karmiąca może brac prawie nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mecze sie tylko.
No wczoraj juz 22 00 w łózeczku po ciepłej kapieli i w kimę .Ale zawalony nos mi nie dawł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:.I co chwila mnie to byudziło i wogóle mnie już męczy:confused2:
Za to Nela odwliła numer :szok:Jak poszła spać o 9 00 wstałą tylko na jedno karmienie o 3"40:szok:a potem juz po 7 00:szok:jestem pod wrażeniem ,ale co tego jak ja i tak nie spała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kurczę juz nigdy sie nie wyspięęęęęęęę:-:)-(

Dzieki za wsparcie-kochane jesteście :tak:Fajnie,że was mam i to bb jest komu sie wyżalić;-)I komus kto wysłucha hihi:-p

No pora na jakąś kawe czy cuś,pozatym nie chę wam robić smaka ale wczoraj robiłam bułeczki drożdzowe z truskawkami i jk na pierwszy raz -super wyszły:-)Przeprasza.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

KATHY biedulko,moze cos dadza,tak sie meczysz:dry:zapchany nos to akurat wiem co znaczy:angry::angry:mialam 1.5 roku tragedia:angry::angry:zero smaku,zapachu:no:czasem tragiczne w skutkach:no:w koncu musialam miec operacje bo caly czas byl opuchniety,nic nie pomagalo:no:a teraz juz jestem mies po i jest w koncu ok:tak:jest maly problem nauczylam sie mowic przez nos i nie umie sie tego pozbyc:angry:za dlugo to trwalo:angry::angry:smak juz ok czasem zapachy nie wszystkie wyczuwam ale mysle ze to przejdzie z czasem:tak:
Wiec niech Ci cos dadza bo ja to juz jestem przewrazliwona:sorry:
Ja wlasnie bede robic kawusie,mam paczusia i tak sie tucze powoli:-D:-D:-D cale zycie chuda wiec troche sie przyda:-D:-D

reklama
Witam
Padam. Za moment będę pisała nosem...miałam koszmarną noc. Ja dętka, mała za to żwawa jak szczygiełek na wiosnę. Skąd ona bierze tyle energiii:confused2:
Wikotria moja niunia tez coś podobnego robi. Jak zasypia, ma smoczek w buzi, przekręca się na prawy bok i wydaje dźwięki "mmmmyyyyuuuummyyyemgayyy".
Miłego dnia. Idę postawić się na nogi

Do góry