reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Ha-NN-aH nie dziwie ci sie jakaś grubsza afera skoro oszustka, a do twojej tesciowej nie dociera jakby ja omamiła!!!:szok:
Dziwne takie dowody a ona dalej swoje ..Ja bym też miala nerwy!!!Wspólczucia:-(

reklama
Hannah, no faktycznie można się zdenerwować....!! Może Twój mąż jakoś jednak na nią wpłynie...
Podobnie było z moją ś.p. Teściową - ewidentne było, że lekarz prowadzący coś kręci, nie udziela właściwych informacji, moja znajoma załatwiła konsultację u super specjalisty - "nie życzę sobie". Nie wiem czy cokolwiek by to zmieniło, no ale fakt, że lekarz prowadzący przez ładnych kilka miesięcy lekceważył ostro rozwijający się nowotwór i zaczął "działać" gdy już było za późno na cokolwiek. No i też usłyszałam, że "się rządzę" i "wtrącam". Więc odpuściłam ale mnie telepało ostro.

Wiktoria, dlatego ja bardzo zwracam uwagę na to, co Maksio ogląda w telewizji. Ale czasem wystarczy pójść na plac zabaw i posłuchać jak takie na oko siedmio- czy ośmiolatki do siebie mówią (gdy są same) - ostatnio np. "ty ch... co k... robisz zaraz ci wpi....". A takie maluchy jak Maks normalnie raz usłyszą i potem doskonale wiedzą, jak takie słowa zastosować. A np. od kilku miesięcy nie mogę go nauczyć, że mówi się "zdjąć" a nie "zdejmić". Ale "cholerą" to mu się zdarzy rzucić we właściwym miejscu i formie gramatycznej hehe

Hannah przeczytała artykuły pod podanym linkiem... zobaczyłam też opinie..i aż mi się scyzoryk w kieszeni otworzył. ludzie to czasami straszne tumany. Że niby lekarzom i farmaceutom nie zależy na wyleczeniu tylko na leczeniu i wyciąganiu kasy :angry:

Ha-NN-aH współczucia z powodu stracionych nerwów. Moja teściowa to robi raban jak ktoś się gorzej poczuje i zaraz są prywatne wizyty i po ok miesiącu cisza. Tak było z jej córką. We wrześniu stwierdzono, że ma niedomykającą się zastawkę i był płacz, lament, a teraz cisza...Jej siostrzenica też ma jakieś problemy z sercem ( ciałem 40-stka, duchem 20-stka) i też prywatne wizyty. Miesiąc temu była z teściem (bo sam się chłop wstydził) i ma zmiany nowotworowe takie typowo męskie (wiecie o co chodzi:zawstydzona/y:), ale się nie oszczędza- nadużywa dalej al..., tylko już nie dźwiga:confused2: Ale jak moja mama w tamtym roku zachorowała i był to nowotwór złośliwy, to teściowa stwierdziła, że ona też ma jakieś tam guzy i żyje i że ja wyolbrzymiam- zapamiętam to do końca życia, bo takich rzeczy nie mówi się kobiecie w ciązy!:wściekła/y:

A z innej beczki, ale dalej o teściowej, bo pisałam że wyżalę się później. Nie było mnie ponad tydzień bo byłam u mamy, a Niki była tam całe dwa tygodnie. Pewnego razu mama poszła z nia na spacer i widzi świekrę (moją teściową), to podjechała do niej z małą. Chwile pogadały ( jak to jej siostrzenica jest umierająca, że chętnie kupiłaby coś dla M, ale nie wie co- córce jakoś wie i jak kase jej daje to też jest ok) i mama ją zaprosiła do nas, bo wie że mam dosyć ganiania tam z Niki. I wyobraźcie sobie, że jak tak głośno sie chwaliła, że napewno odwiedzi swoją kochana jedyną wnuczke, tak nie była ani razu:wściekła/y::no:. A na mieście opowiada, że tak ciężko pracuje (prowadzi jeżeli można ten chaos nazwać prowadzeniem 4 sklepy), bo ma córkę na studiach i wnuczkę- no k....nie pamiętam, żeby nam dawała pieniądze, a kupienie do tej pory 3 paczek pieluch jej nie zbankrutowało. Moja mama mimo tego, że ma 1000 emerytury, do daje nam co miesiąc pare stówek i zawsze coś kupi Niki, a to ubranko, a to zabawkę (ostatnio lale) a jak jest u niej to jedzonko, soczki, pieluchy i nie opowiada na mieście takich bzdur, zresztą moja mama nie lubi takiej gadaniny:tak:. No i nie oddaje od 2 miesięcy M jego pieniędzy, które spłyneły na jej działalność. Jak można sobie przywłaszczyć czyjeś pieniądze:wściekła/y::angry:!!!!

Sorry za długaśnego posta, ale strasznie podnosiła mi ciśnienie telepatycznie:confused2::confused2::confused2:

Hannah dobrze zrobilas.moglas jeszcze dodac ten link do maila.:tak::tak:Powinnas pokazac tez tesciowej wykazz lekarzy i co o nich pisza:tak:Najlepiej wydrukuj jesli masz na czym:-)Moze jak ochlonie to przeczyta w koncu,bedzie ja korcilo:tak:szkoda ze nie nagralas tej rozmowy.ona bedzie teraz podejrzliwa,moze sie nie zl;apac:dry::dry:
WSZYSTKIEGO NAJ.................DLA MAJECZKI:-):-):-)
OLA
swoja droga nie ladnie zachowala sie twoja kolezanka:no:Dzwoni ze chce cie odwiedzic a przy okazji zrobic interes.Nie pomyslala tylko ze jak masz zaprosic obcych ludzi do domu:szok::szok:masz male dzieci:szok:Czasem mysle ze to dobrze prosprujace "sekty"dobrze wiedzace co robia:tak:ja bym jej powiedziala ze moze przyjechac ale na kawe i sama a na tekie prezentacje niech wynajma sobie lokal:dry:skoro to tyle kosztuje to powinno ich stac na to:tak::dry:
a u nas dzis lekkie nerwy:angry:wymieniali nam licznik od gazu:dry:facet wylaczyl boiler taki gazowy i pozniej jak wlaczyl to nie dzialal:angry:powiedzial ze nie wie jak uruchomic,podziekowal i poszedl:angry::angry: bylismy kilka godz bez ogrzewania i cieplej wody:angry:w koncu przyszedl hydraulik i nam pokazal jak wlaczyc w razie W:dry:

reklama
Hannah dobrze zrobilas.moglas jeszcze dodac ten link do maila.:tak::tak:Powinnas pokazac tez tesciowej wykazz lekarzy i co o nich pisza:tak:Najlepiej wydrukuj jesli masz na czym:-)Moze jak ochlonie to przeczyta w koncu,bedzie ja korcilo:tak:szkoda ze nie nagralas tej rozmowy.ona bedzie teraz podejrzliwa,moze sie nie zl;apac:dry::dry:
Na własne oczy widziała, czytałam i pokazałam jej ten wykaz oszusztów, jak grochem o ścianę.
Jak w Uwadze zrobią prowokację to może ją złapią, ale napewno mają takich spraw na pęczki więc myślę że nawet jakby robili reportaż albo "dochodzenie" to babka już zdąży zapomnieć.

Do góry