Ha-NN-aH współczucia z powodu stracionych nerwów. Moja teściowa to robi raban jak ktoś się gorzej poczuje i zaraz są prywatne wizyty i po ok miesiącu cisza. Tak było z jej córką. We wrześniu stwierdzono, że ma niedomykającą się zastawkę i był płacz, lament, a teraz cisza...Jej siostrzenica też ma jakieś problemy z sercem ( ciałem 40-stka, duchem 20-stka) i też prywatne wizyty. Miesiąc temu była z teściem (bo sam się chłop wstydził) i ma zmiany nowotworowe takie typowo męskie (wiecie o co chodzi
), ale się nie oszczędza- nadużywa dalej al..., tylko już nie dźwiga
Ale jak moja mama w tamtym roku zachorowała i był to nowotwór złośliwy, to teściowa stwierdziła, że ona też ma jakieś tam guzy i żyje i że ja wyolbrzymiam- zapamiętam to do końca życia, bo takich rzeczy nie mówi się kobiecie w ciązy!
A z innej beczki, ale dalej o teściowej, bo pisałam że wyżalę się później. Nie było mnie ponad tydzień bo byłam u mamy, a Niki była tam całe dwa tygodnie. Pewnego razu mama poszła z nia na spacer i widzi świekrę (moją teściową), to podjechała do niej z małą. Chwile pogadały ( jak to jej siostrzenica jest umierająca, że chętnie kupiłaby coś dla M, ale nie wie co- córce jakoś wie i jak kase jej daje to też jest ok) i mama ją zaprosiła do nas, bo wie że mam dosyć ganiania tam z Niki. I wyobraźcie sobie, że jak tak głośno sie chwaliła, że napewno odwiedzi swoją kochana jedyną wnuczke, tak nie była ani razu
. A na mieście opowiada, że tak ciężko pracuje (prowadzi jeżeli można ten chaos nazwać prowadzeniem 4 sklepy), bo ma córkę na studiach i wnuczkę- no k....nie pamiętam, żeby nam dawała pieniądze, a kupienie do tej pory 3 paczek pieluch jej nie zbankrutowało. Moja mama mimo tego, że ma 1000 emerytury, do daje nam co miesiąc pare stówek i zawsze coś kupi Niki, a to ubranko, a to zabawkę (ostatnio lale) a jak jest u niej to jedzonko, soczki, pieluchy i nie opowiada na mieście takich bzdur, zresztą moja mama nie lubi takiej gadaniny
. No i nie oddaje od 2 miesięcy M jego pieniędzy, które spłyneły na jej działalność. Jak można sobie przywłaszczyć czyjeś pieniądze
!!!!
Sorry za długaśnego posta, ale strasznie podnosiła mi ciśnienie telepatycznie