reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Hej,

Wy jak zwykle rozpisałyście się. Moja mała w łóżeczku ale już nie spi. Kombinuje coś ze szczebelkami. Wiecie że kiedyś wyciągneła mi jeden szczebelek:szok: Tak nim kręciła że w końcu wylazł. Na szczęście zrobiła to nieświadomie i na razie nie powtarza tego wyczynu.:tak:

Ja oczywiście po sniadanku już. Dzisiaj idziemy na spacer po drzemce. Wczoraj tak ładnie się zachowywała na dworku własnie jak była wyspana. Siedziała grzecznie i nie musiałam jej smoka aplikować:tak:

No ja już też dawno odebrałam pierwsze becikowe, ale dla "najbiedniejszych";-)jest drugie becikowe też 1000 zł. Trzeba sobie jakoś radzić hihihi
My eż wzieliśmy 2 razy becikowe. Niezły przypływ kasy który już nam się rozpłynął:tak:

Witam i ja...
znowu opuściłam Was na dłuższy czas, niż to było w planach, ale w pracy mam niezły zapierdziel, nie mam czasu nawet zjeść przez te 7 godzin, a jak wrócę to domku, to komp zajęty przez mojego R, więc tak czy inaczej dupa zimna :-:)wściekła/y: a że on siedzi z Matim przez cały dzionek, to potem musi odreagować....

dziękuję baardzo za wszystkie oddane głosy na Mateuszka

Aurelka, my też przedwczoraj szczepiliśmy WZW B, a wczoraj R wietrzył pokój, w którym był Matik, bo mu sie palić w domu zachciało, dostał opierdziel jak wróciłam z pracy...:wściekła/y::crazy:
co do becikowego, to tez pociągnęliśmy podwójna stawkę i straaszznie szybko pieniążki zniknęły z konta - więc może to nie nasza wina, może wcale nie jesteśmy rozrzutne, tylko ta kasa taka na niby:-D:sorry:

Nasze dziecko tez już sobie rozmawia po swojemu...ostatnio ciągle wszystko jest bebebebebee, umie też dadada i mamamama i hejoooo

Strasznie dużo napisałyście, nasz majowy wątek znów tęskni życiem, tylko troszkę skład osobowy uległ zmianie...dobrze, że mi z Wami..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a teraz muszę znowu wracać do swojej fantastycznej pracy, bo jak studenci nie dostaną kasy na Mikołajki, to mi chyba głowę urwą....postaram się jeszcze wpaść chociażby na króciutką chwilkę..

Cześć Kochane Majóweczki;-)
Ja tez juz po sniadanku, mała sie bawi na macie a ja jeszcze kończe pić kawusie:-)
Zaraz ide a raczej jade do mamy, tam ją zostawie a sama pobuszuje po jakimś centrum handlowym:-) Mąż wyjechał na 3 dni w delegacje, wiec mam mały luzik w obowiązkach domowych :-)
aaaaa...bym zapomniała....
Wszystkiego dobrego dla SIEDMIOMIESIĘCZNIAKÓW!!:-)
Miłego dnia Dziewczynki :-)
Buziole:*

witam się i ja. Mały łazikuje sobie po pokoju, przegląda się w wielkim lustrze w szafie i chichra sam do siebie

ja zarwałam nockę, tak mi mąż ciśnienie podniósł że nie moglam zasnąć a rano przed 4 sąsiad przyszedł, ze go zalaliśmy znowu to już 2 raz w przeciągu 2 tyg :baffled:

Hej laseczki, wszystkiego dobrego dla siedmiomiesięcznych maluszków!!

I dużo zdrówka dla małych chorasków!

Napisałam do Was pytanie na wątku "Pora na wizytę u doktora", może któraś z Was będzie mogła mi pomóc?

Witam szarym,ponurym porankiem :-(
Mała juz mi wstała (spała po raz drugi)a powinna wstać koło 12-13 :szok:tak zawsze spi od 8 00 do południa i ja mam luz...A juz wstała:wściekła/y:I chyba ide z nią na zakupy troche może mi w wózku pośpi:-)

Pozatym wczoraj już o 21 00:szok:byłam w łózku i o 22 00 dawno odpłynęłam ale co z tego jak mała z 5 razzy w nocy wstawała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale troche pospałam:tak:
Chyba coś ja boli bo tak dziwnie płacze -muszę do niej lecieć do zobaczenia potem;-)

reklama
wszystkiego najlepszego
dla majowych siedmiomięsięczniaczków...

urodziny54.gif

Do góry