reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej.Ja dzis cala obolala po wczorajszym "praniu" dywanu.he. Bylam tez w Tesco na zakupach,sa juz pierwsze przeceny na ciuszki dzieciowe a i kupilam sobie buty na zime w DeichmanieNie moge teraz wiecej pisac bo mam robote i Klaudia dopiero teraz poszla pierwszy raz sapc na drzemke ale chcialam napisac tylko w skrocie ze co do czystosci mojego dywanu to Kathy ja pisalam ze go trzepelam potem w snieg rzucilam i znow trzepalam a potem znow wrzucilam na trzepak (hustawkeogrodowa) i go sniegiem i szczota ryzowa wyczesywalam,zadnych detergentow nie uzywalam,a musialam go po to Dotkass przeczyscic poniewaz bylo na nim tyle piachu ze szok,i wlosow moich po wczepianych,odkurzacz tego juz nie wciagal tak dokladnie(mimo ze dywan ma dopiero ponad rok a moze dwa lata) a latem gdy Vanesska nie raz biegala na bosaka z podworka do domu to wygladal jak wygladal i nalezalo mu sie przetrzepac tylek ;-) ze sterylnioscia to absolutnie nie ma to nic wspolnego :-) Klaudia bierze do buzi wszystko nawet stare zabawki Vanesski ktore nie raz sie tarzaly nawet na podworku a ich nawet nie mylam.Tez nie jestem zwolenniczka sterylnosci.
No to do pozniej,postaram sie cos skrobac jak naszykuje malzonkowi obiad bo wrocil z pracy.

Ostatnia edycja:
reklama
Panna migotka to dzis w nocy bedziesz snila ze nasze dzieci razem siedza i gadaja:-D:-D
Kathy moj synek po kalafiorze zawsze ma bolacy brzuszek.groszek tez ma wlasciwosci wzdymajace.co do groszku to moj synek akurat po nim pryka:-D:-D oby dwa skladniki moga uczulac.odstaw na pare dni kalafgior a pozniej groszek,zobaczysz:-):wink:wiecie ja nigdy nie dawalam jablka do zupki.zawsze marchew,ziemniak i pietruszka no i miesko:-)musze sprobowac:wink:tylko nie krzyczcie wiem ze to nie tu kurczaka:dry::sorry:

a i jeszcze nie napisalam.. Masio jest chorutki :-( pierwszy antybiotyk ma.. chociaz nie ma goraczki i nie wiem, czy to bylo az takie konieczne, ale ponoc ma zapalenie gardla i duze zmiany w oskrzelach.. po tym, jak Filip z takiego charczacego kataru nagle zachorowal na mega ciezkie zapalenie oskrzeli z podejrzeniem pluc, co sie skonczylo 10-ma dniami zastrzykow dodupnych dwa razy dziennie, to dziekuje.. wole dac antybiotyk..

Kwiateczek, no niewykluczone :-D
Ale swoją drogą to mi się wydaje, jakbym Was znała normalnie, a nie tylko przez internet. Z pamięci wyrecytowałabym imiona wszystkich Waszych dzieci i pamiętam, skąd jesteście i różne rzeczy Was dotyczące. Jakoś tak moje życie przeplata się z bb, może dlatego nawet śni mi się. :-D:-D

Panna migotka, super sen, czuję że nie jestem sama...ale o marzannie na zamkniętym piszemy, ok?....
Ola, Miki miał szczepienie na żółtaczkę wzw, i od soboty męczarnia, byliśmy wczoraj u lekarza i dostał Bactrim. Właśnie zasnął, płakał chyba z 30min non stop, może go coś boli? Dałam mu czopka. Serce mi pęka, tym bardziej, że we wtorek do pracy. Chyba wydobrzeje do tego momentu.
Lecę na zamknięty!

Ola, Miki miał szczepienie na żółtaczkę wzw, i od soboty męczarnia, byliśmy wczoraj u lekarza i dostał Bactrim. Właśnie zasnął, płakał chyba z 30min non stop, może go coś boli? Dałam mu czopka. Serce mi pęka, tym bardziej, że we wtorek do pracy. Chyba wydobrzeje do tego momentu.
Lecę na zamknięty!
Podejrzewasz że to jest powiązane ze szczepionką?? My mamy wzw w środę więc już się boję:eek:
A tak pozatym to złożyłam już wniosek o zasiłek, w końcu się zmobilizowałam. Babeczka mi sugerowała że chyba się załapiemy, OBY:tak:w końcu zawsze jakiś grosz i to kolejne 1000 zł akurat na święta jak najbardziej.
Panna migotka no ja chyba jestem bb-holiczką hihihi, też wyrecytuję nawet w śnie imiona wasze i dzieciątek:-p

AURELIA moze mial kolke?!:dry:albo zebolki.ja wszystko tlumacze zebami:dry:chyba ze mial cos w jedzeniu:baffled:
HANNAH o jakim zasilku mowisz?
Moj synek juz spi.Nie spal popoludniu:angry:nie wiem czemu ale im bardziej zmeczony tym wiecej moze wytrzymac,nie da sie uspic:angry::angry:
ide wziasc szybko prysznic.zaraz" u can dance::-)

reklama
Do góry