reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Jeśli już mowa o pierwszych słowach, to ostatnio strasznie się śmialiśmy, bo Iga gugając sobie powiedziała nagle "Lidia". Śmiejemy się więc, że niezłe słowo sobie wybrała na to pierwsze. :-D

Klaudynka mojemu tez czasem sie cos wyrwie.juz dawno temu powiedzial jakby mama:tak:byla wtedy moja kolezanka,obie zamarlysmy:-)czasem jak jest zly to cos z nerwami mu wyjdzie i tyle:-)
oki ja sie juz zegnam.nie bylam dzis na dworze bo co 5min lalo i za dlugo siedze juz przy tym kompie.milych snow kobiety:-)

A to takie to mu sie zdarzalo jak gaworzyl po swojemu to tez jakby mama powiedzial:-)
Myslalam ze wasze mowia tak swiadomie rozumiejac i powtarzaja kilka razy i sie zdziwilam ze moj maluch tak nie robi:tak:hehehe

Idę pod prysznic i spać. Maksio już w moim łóżku, Miki przed chwilą żerował, przysnęłam z nim więc już pora kończyć z pracą na dziś.

Dobrej nocy, ściskam Was wszystkie!

reklama
Klaudynka, nie mam pojęcia...śmieję się oczywiście, że mówi to świadomie, w każdym razie tak to wygląda...a gdzie podłapała...ja czasem mówię to niej: hej, i chyba nie czasem, ale jak się z nią witam mówię, albo cześć, albo hej albo dzień dobry, często też śpiewam nie tylko po polsku, może tak wychwiciła :confused:...jak miała 3 m-ce chyba to podłapała od taty brzydki wyraz i któregoś razu przewijam ją a ona (całkiem nieświadomie podejrzewam) mówi: "kuuuuuuwa" :-D:-D:-D ale się uśmaliśmy, dobra uciekam pa

Do góry