reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

A to nasz balwanek :-)
attachment.php

Tu dla porownania z Vanesska
attachment.php

Kwiateczek ja jak pisze posta to tam masz na szarej ramce taki jakby zalacznik "znaczek" i w to w chodze i w miejscu PRZEGLADAJ wyszukuje na kompie te zdjecie ktore chce pokazac i klikam Wyslij...i juz ale musi byc zmniejszone.

reklama
witam sie i ja , u nas jakies chorobsko sie przyplatalo do niuni,pogoda okropna zimno snieg az nic sie nie chce. Mialam wracac do pracy ale tez nie wypalilo, wszystko ostatnio jest na NIE, jutro idziemy dowiadywac sie o nowy dom ,ale znajac moje szczescie tez go nie dostaniemy ehh nie milo nie milo:-(

Witam was niedzielnie i prawie po weekendzie:-:)szok:
Niedawno połozyłam dzieci spać i zasiadłam was poczytac i wcale dużo tego niem a:no::-).
No u nas zima na całego z 3 lata takiej nie widziałam:no:Drogi nieprzejezdne -jak zwykle wszystkich zaskoczyła łlącznie z pługami :-D:-D:-D
Wczoraj jak szłam na miasto to zaspy 20cm:szok::szok::szok:I dobrze,że kola mam pompowane bo inaczej dupa by była....A niunia na sanki zamała ,chyba ,że na chwilę i w spiworze ale nie mam takich z oparciem:-(
Dziś byliśmy pierwszy raz z mała na basenie!!!!Mała zadowolona ,nie płakała aż piszcała ale musieliśmy jechać do Kołobrzegu bo w drugą str.drogi nie odsnierzone i tak jechaliśmy z 40 /h :angry::angry::angry:
Jak nie zapomne wkleje zdjęcia z tej wyprawy:-)
No ciekawe jak długo ten śnieg poleży???

Iwonko a w tesco duzo jest zabawek np.firmowych t.j. fisher price lub simba ???U nas własnie bedzie za kilka dni otwarcie Tesco:-)Wkońcu jakiś normalny sklep na tej wsi hehe.
Bo tu mikołaj się wielkimi krokami zbliża a my kilkoro dzieci mamy w rodzinie wiec po co przepłacać :baffled:

Dobra spadm bo A pyta co tyle skrobie:szok::-D:-D

DOBRANOC!!!!!

reklama
Do góry