reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam weekendowo,
wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych półroczniaczków!!!
A u nas śniegu brak :-:)-:)-(. Świeci za to słonko od samego rana. Nawet w nocy wstawałam i wyglądałam przez okno sprawdzić, czy pada w końcu ten śnieg :-D:-D:-D.

reklama
witam
athy bo rodzina zawsze spotyka sie na slubach i weselach :tak:
co do sniegu u nas tez pieknie :-)ale musimy siedziec Darus kicha i czasami kaszlnie jeszcze:-(

Polka witam mi nie idzie ta strona
Aurelia napewno zaglosuje na Mikołajka ;-)

panna migotka no to nie ma na co czkeac i zmieniac na zimowki bo nie ma zartow

A ja ostaztnio kupilam bombki na choinke bo nic na nia nie mamy hehe;-)tylko te babki co kupilam teraz

ide robic kawcie

Witam
Iwonka,miałam już wcześniej zapytać...te książeczki Gerbera to dostałyście jeszcze po wypełnieniu tych ankietek w szpitalu? jeśli tak, to kolejny dowód na to, że Ci na zachodzie mają lepiej....:-D:-D u nas na wschodzie nie przysyłają ani Twojego maluszka ani Gerbera :-(
Jestem ze wschodu. Książeczkę dostałam. Dostałam tez ostatnio próbki, 2 razy gazetkę, pierwsze próbki słoiczkowe nie dotarły. Książeczka ( broszurka w zasadzie) też przyszła w rozwalonej doszczętnie kopercie, właściwie cały bok był urwany, ale to już nie kwestia regionu tylko Poczty Polskiej. A może i regionu, bo dużo czasu minie zanim na tej ziemi wykiełkuje jakiś inny dostawca poczty.

Ja dostaje wszystko w nalezytm stanie
szopek a sloiczki tez wysylaja :confused: niewiedzialam slyszalam ze jakies prezenty lyzeczki itd sliniaczki ze na roczek tez cos wysylaja wiem ze tez po tych ankietach dzwonia do mnie wlasnie jakies firmy i zapraszaja na pokazy (nie poscieli ) ;-) ale jakies masaze itd i ktoregos razu pytam skad maja moj numer nic nie barlam na raty itd nic nie wypisywalam (przetwania danych bleble) i gosciu mowi ze moze byc z ankiety w szpitalu :sorry2:

Hej hej
Polka, wooooow, witaj!! Gdzieś Ty się podziewała?

Dziękujemy za wszystkie głosy:-). I my będziemy oddawać głosy na Was.

My zaraz odpalamy wrotki, jedziemy do znajomych.
Śnieg już się topi, było go i tak mało. Ale wyskoczę sobie w nowych kozakach, a co!
Słoneczka życzę!

hej dziewczyny
u nas ZIMA!!!! pieknie jest ale powiem wam musimy kupic sanki bo wozkiem nie moglam kurde nawet do sklepu isc... lod wszedzie wow:szok::szok::szok: i zimno...

a my dzisiaj nie dziemy z Adasiem na basen bo nadal pokasluje a przyjed=zdza siorka i mamy sobie zrobic wyzerke juz salatka Gyros zrobiona...

widze ze weekend to nikogo nie ma ale ja postanowilam zajrzec

hej
u nas tez biało za oknem i ciagle sypie. W poniedziałek mama okna wymienia czuję, że będzie niezła piz****** :-D

ale mam lenia

witam
Aurelia nadal nic nie ma,czekamy dalej.Moze dlatego ze weekend:dry:do jutra chyba przysla tego maila:-)
A ja dzis sie tak wscieklam:angry::angry::angry:na tesciowa.jest tak daleko a i tak cos zawsze wymysli zeby dobic:angry::angry:i zeby wiedziec o co jej chodzi??!!Cisnienie mam chyba 400:angry:musze jej wreszcie cos powiedziec!
Wy tez takie mamcie zmory?:dry:

reklama
Witam.Dopiero wrocilismy z zakupow z CH.
W carrefour sa obiadki bobovity 3 paki 190g za 8.40 (dwa dania + deser mleczny) a na sztuki za sloiczek 3.40 wiec sie oplacalo kupic 3 paki.
Zaraz po czytam co tam u was.

Do góry