reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

kwiateczek ja mojej powiedziałam co o niej i jej intrygacg myślę to mnie od najgorszych zwyzywala na mich dzieciach suchej nitki też nie zostawiła, ale ja to olewam, bo necierpię tej psychicznie chorej baby

reklama
Cosmolady to tez masz fajnie:-)ja do tej pory myslalam ze jest ok a tu prosze:no:ale jak by mi malego ruszyla to juz bym musiala tam jechec:-D:-D
wiecie spadam juz.tesc jest i jakos na mnie dziwnie patrzy.chyba wie co sie swieci bo uciekl spac:tak:ostatnia jego wizyta.corka go zaprasza tylko do nas:dry::dry:
milej nocki Wam zycze kobiety.Ciezki nas los:tak::tak:

A oto moj kochany synek:happy2::happy2::happy2:

attachment.php

suwaczek_4544830.png

Załączniki

• a 001.JPG
    a 001.JPG
    73,2 KB · Wyświetleń: 86
Witam niedzielnie.Na dworzu bialo,swiecilo tez piekne slonko a teraz znow chmury.Pozniej wyjdziemy moze uda nam sie ulepic balwanka.:-)
Milej niedzielki zycze :-)

Agapaszko synek przystojniaczek :-)
A tak wogole to watek ze zdjeciami mamy tutaj,jak i wiele innych majowych https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-maju-2008-f175/ ,wiec wklejaj foteczki tam,a ze nowa jestes to wybaczamy ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Ło matko, ale miałam noc. Iśka budziła się co godzinę na cycka, a o piątej zaczęła koncert. Uspokoić się jej cycem już nie dało, bo nie była głodna. Chyba był to brzuszek, bo pury szły niesłychane. Raz ją przewinęłam, poprzyginałam nóżki, ubrałam i znów położyłam, ale nie pomogło. Potem podziałałam czopeczkiem i zrobiła kilka małych bobków, twardych jak kamienie. No i co się dziwić, że brzuszek bolał. Wyszła jej też znów jakaś wysypka na głowie, ja się chyba zastrzelę.:confused: Już piorę w płatkach mydalnych, teraz zaczniemy rewidować zawartość słoiczków. No i od czego może być ta kupa taka twarda?? Robi taką już od dłuższego czasu.

Witam niedzielnie wczoraj bylam z kolezankami na piwie ale mnie glowa boli ..
Panna Migotka Mojego niunka od sloiczkow bol brzuch strasznie ja mu sama gotuje a jak chcialam sie dwa razy poratowac sloiczkiem to koszmar poprostu co do czopkow slyszalam ze za czesto nie stosowac a nalepiej wcale niewiem ile w tym prawdy.... chyba nie ten watek ;-)

agapaszko witam synek tak ladnie siedzi i taki duzy :tak:u gory jak masz watek na ktorym jestes Majoweczki 2008 to wez dzieci urodzone w maju 2008 i tam sa watki ze zdjeciami zdrowiem waga dieta itd ;-) ja wam powiem ze przez przypadek tu trafilam i pisalam na ogolnym bo nie mialam orentacji watki podwatki itd :tak:

Iwonka u nas caly czas snieg ale widze ze zaczyna sie rozpuszczac :-( jak zrobicie balwanka to sie pochwal zdjeciem :sorry2:

Cosmolady kwiateczek ech tak to juz jest dwie rozne osoby roznie wychowane z roznych domow a jak wychodzi ze traca syna a nie zyskaja corke to jest tragedia

Witam
Boże ile "naprodukowałyście". Nie nadrobię.
Ja tez miałam noc z przerywnikami. Mojej małej zachciało się jeść ok. 2 (mea culpa. powinnam ja dokarmić przed północą). Poza tym mamy zęby tuż pod powierzchnią. Jeszcze kilka dni i moje słoneczko nie będzie bezzębne :-).
Wczoraj się dowiedziałam, że mam problemy z tarczycą (zaniedbania lekarza z czasó ciąży:crazy:). Stąd moja senność i nerwowość. NM odetchnął z ulgą. Powiedział, że woli babę chorą niż sykutnicę.
Spadam, bo stoi też nade mną z dzieckiem i krzyczy.. cytuję: puść mnie, puść mnie. w autobusie kobiety z dzieckiem mają pierwszeństwo. ;-)
miłego dnia.

Witam sie rowniez.
U nas tez bialo:szok::szok::-)nie pamietam tu tyle sniegu jak jestem 5lat:-)
Polka moj Konradek tez czasem takie robi.to od jedzenia:dry:nie dawaj jej nic z bananem i ogranica marchew.jesli pije soczki daj jej jabuszko,najlepiej ze swierzego jablka:-)Moj Konradek nie chce nic pic:no:daje mu jabuszko ze sloiczka:tak:jak ma zatwardzenie to daje mu do mleczka kaszke jablkowa:-)
Wiecie-chyba przebil nam sie zabek:-D:-D:wink:nie chce buzi otworzyc i nie moge sprawdzic ale jest taka kreseczka to chyba to:szok:oby:-)
Lece lepic balwanka;-);-)

reklama
Do góry