reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka,miałam już wcześniej zapytać...te książeczki Gerbera to dostałyście jeszcze po wypełnieniu tych ankietek w szpitalu? jeśli tak, to kolejny dowód na to, że Ci na zachodzie mają lepiej....:-D:-D u nas na wschodzie nie przysyłają ani Twojego maluszka ani Gerbera :-(

Ostatnia edycja:
Anusiasac nie wiemco i jak ale przyszly dzis na moje dane wiec pewnie cos w szpitalu wypelnialam a z tego co pamietam to jedna ankiete.

No a przymrozek zlapie i jutro rano bedzie bialo .

Uciekam do łóżeczka, wtulę z w R i może pośpię dziś, mam nadzieję, bo ostatnie noce Nasza Księżniczka budzi się i dwie godziny bryka w nocy...nie wiem co jej się stało, chyba przeżywa to że raczkuje

Mam nadzieję, ża jak co weekend pośpię z rana dłużej, bo R zajmie się rano córcią :tak:

Buziale

u nas padał dziś paskudny śnieg z deszczem, a teraz sypie śnieg...kurcze zima się zbliża wielkimi krokami...:-( a my ciągle nie zmieniliśmy opon:confused:
aaa, pozazdrościłam Aurelce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i też zalogowałam się na pampersie i chciałam zapytać, czy mogę wkleić link i liczyć na wasze głosy? tylko nie wiem, kiedy potwierdzą mi zgłoszenie....:sorry2:

Do-bry-wie-czór!!
Witam Was moje Kochane, nie było mnie chyba ze 3 miesiące,albo i lepiej:szok:, uwieżcie mi że nie miałam kiedy z niektórymi z Was piszę na GG, ale Iwonka mnie namówiła żebym ponownie zajrzała więc jestem. Tochę mi głupio bo nawet nie wiem co się dzieje , coś nie coś słyszałam jakie cyrki odchodzą na forum. Wybaczcie mi, ale nie nadrobię tej książki co zdążyłyście przez ten okres napisać.
Wiem jedno od dziś będę znów aktywna na BB, a teraz skoczę na pozostałe wątki:-)

reklama
POLKA, witaj z powrotem i mocnooo ucałuj od nas Zosieńkę...w końcu ma dziś swoje małe święto...pewnie już śpi, więc zrób to baaardzo delikatnie :tak:

ja już spadam do łóżeczka...życzę wszystkim majóweczkom i dzieciaczkom dobrej i spokojnej nocki...

Do góry