Dziękuję w imieniu Zosiaczka, śpi juz szkrabik mały, spokojnej nocy:-)POLKA, witaj z powrotem i mocnooo ucałuj od nas Zosieńkę...w końcu ma dziś swoje małe święto...pewnie już śpi, więc zrób to baaardzo delikatnie
ja już spadam do łóżeczka...życzę wszystkim majóweczkom i dzieciaczkom dobrej i spokojnej nocki...
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Polka no wreszcie ! Trzymam cie za slowo ze bedziesz klikac :-) a zyczenia dla Zosienki dzis od rana wszystkie cioteczki skladały. :-)
Anusiasac wklejaj,a czemu pytasz /
Anusiasac wklejaj,a czemu pytasz /
martita123
Aktywna w BB
Witam was drogie majoweczki,jestem tutaj nowa ale tez mam dzidze z maja a dokladnie z 8.Poczytalalm troszke to forum i mnie zaciekawiloPozdrowienia dla wszych robaczkow no i oczywiscie zdroweczka dla Zosienki z okazi pierwszego pol roczku
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witaj :-) zapraszamy na inne majowe wateczki :-)Witam was drogie majoweczki,jestem tutaj nowa ale tez mam dzidze z maja a dokladnie z 8.Poczytalalm troszke to forum i mnie zaciekawiloPozdrowienia dla wszych robaczkow no i oczywiscie zdroweczka dla Zosienki z okazi pierwszego pol roczku
O rany kregoslup mi siada,musze isc sie rozprostowac,a najlepiej spac.Buszuje na allegro w poszukiwaniu prezentow
Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za pamięć o mnie i życzonka dla Zosii:-).
Ja również składam życzonka WSZYSTKIM PÓŁROCZNIAKOM:-) co by zdrowo nam się chowały;-).
W imieniu Zosi proszę o głosy na poniższy link do konkursu z Bebiko:-)
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci
Ja również składam życzonka WSZYSTKIM PÓŁROCZNIAKOM:-) co by zdrowo nam się chowały;-).
W imieniu Zosi proszę o głosy na poniższy link do konkursu z Bebiko:-)
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Witajcie. Wpadam się przywitać, bo zaraz idę do szkoły. Mam nadzieję, że dojadę jakoś na letnich oponach, więc trzymcie kciuki żebym nie zaliczyła jakiegoś spotkania z drzewem. Miłego dnia!!
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Witam sobotnio!U mnie zima NA CAŁEGO śnieg sypie,sypie i sypie a jest go z 15 cm.pługi nie nadążają Ciekawe jak długo bedzię tak pięknie???
Ja za godzinę wybieram sie na miasto z mamą ale nie wiem jak dam rade wózkiem jechac -zablokuje może koło i już A najgorsze jest to,że mam tylko adidasy bo czekam aż otworza nową galerie i sobię wtedy zimowe kupie a tu lipaSniegu dowaliło a ja w adidasach została:-(m
Wczoraj pojechaliśmy do rodzic,ów A na stype i pozanałam troche nowej rodzinkiPogubić sie można kto jest kto bo taką rozległa mają
No to ja przy sniadanku jestem a wy?Wstawaććććććśpiochy!!!!!
Ja za godzinę wybieram sie na miasto z mamą ale nie wiem jak dam rade wózkiem jechac -zablokuje może koło i już A najgorsze jest to,że mam tylko adidasy bo czekam aż otworza nową galerie i sobię wtedy zimowe kupie a tu lipaSniegu dowaliło a ja w adidasach została:-(m
Wczoraj pojechaliśmy do rodzic,ów A na stype i pozanałam troche nowej rodzinkiPogubić sie można kto jest kto bo taką rozległa mają
No to ja przy sniadanku jestem a wy?Wstawaććććććśpiochy!!!!!
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Witamy Cię Polko:-)
Dla półroczniaków dużo zdrówka maleństawa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Życzy ciocia Z BB i Nelcia:-):-):-)
Dla półroczniaków dużo zdrówka maleństawa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Życzy ciocia Z BB i Nelcia:-):-):-)
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Musze zmykac ,głowkę suszyc i szykowac się dadada
Do zobaczyska kochani........
Niech i was zasypie biały puch a tak dawno nie było tak pieknie
Do zobaczyska kochani........
Niech i was zasypie biały puch a tak dawno nie było tak pieknie
reklama
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
Witam się i ja u nas też jest pięknie śnieżek wszędzie o godz. 9 było -5st.C ;-)
ja również oddałam głosiki ;-)
my dziś jak co sobotę na basenik idziemy Wiktor i Julianna już czekają
pozdrawiam i miłego weekendu życzę!
ja również oddałam głosiki ;-)
my dziś jak co sobotę na basenik idziemy Wiktor i Julianna już czekają
pozdrawiam i miłego weekendu życzę!