reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie majóweczki
Ale nasypało śniegu przez noc biało że hej
Aniusia80gratuluję że czujesz już swoje maleństwo już też nie mogę się doczekać. Byłam wczoraj u lekarza i myślałam że zrobi mi usg ale niestety musze jeszcze poczekac do następnej wizyty to będzie 20tydz. Chciałabym juz wtedy zobaczyć płeć dzidziusia fajny bylby prezent na święta. Mój lekarz nie jest za tym zeby robić usg co wizytę jeśli wszystko jest ok a jak jest u Was?
Pozdrawiam gorąco

reklama
Kamilka super teraz wiadomo dokladniej w ktorym jestes tygodniu :) Dziekuje :) A spojrzalam na Liste majoweczek i tam jestes wpisana z terminem na 6 maj ????? Czy mam go zmienic ?

ech niewiem co zrobic bo on nie pujdzie na 8 albo dwanascie godzin, wpisali mu dupki słuzbe i nie bedzie go prawie dwa dni wigilia i pierwszy dzien swiat. Te zwolnienie to mi sie wydaje ze po porodzie. Normalnie tak mi sie plakac chce jak sobie pomysle ze go nie bedzie :-(

Gratuluje mamusia ktore czuja juz kopniaczki

tak iwonka jesli mozesz to zmien bo ten termin jest najbardziej pewny z wymiarow dziecka....

jesli chodzi o mojego lekarza to tez nie jest za robieniem usg co wizyte ale jesli ja teraz bede chciala znac plec to powiedzial ze mi zrobi hehehe

Iwonka2006 jesli mozesz to mnie równiez zmien date porodu, zmieniło mi sie z 18 maja na 15 maja :-)
Jesli chodzi o robienie USG to moj lekarz robi to na kazdej wizycie, powiedział mi ze to nie szkodliwe, to podobno tak jak uzywanie komputerów i komórek w dzisiejszych czasach. Ale ile w tym prawdy to nie wiem.

Ps. suwaczek na tygodnie zmieniłam :-) miałas racje Iwonka teraz to wszystko jest bardziej czytelne :-)

Witam, ja mojemu lekarzowi powiedziałam że nie wyobrażam sobie wizyty u niego bez usg, a raczej powiedział to mój mąż w moim imieniu nawet śmiesznie to wyglądało, ale my jesteśmy spokojni jak sobie co miesiąc dzidzie oglądamy i patrzymy jak błyskawicznie rośnie:-)

Moj gin sie nie wypowiadal w tej kwesti ale tez mi powiedzial ze na tej wizycie przed swiatecznej sprawdzi mi plec jesli chcew ramach wizyty bo usg polowkowe robimy na nastepnej tak na poczatku stycznia

To tak jak u mnie, ale zapytam się go czy coś widać to będzie 17tc. a na połówkowe to idę na 3d wypada mi w styczniu, wtedy na 100% będzie wiadomo kto siedzi w moim brzuszku:tak:

Ok zaraz po zmieniam na liscie daty i apeluje o przypominanie sie jesli kogos nie ma na niej wogole.Acha i przypomnijcie mi ktora z mam zna juz plec pamietam tylko ze OlaK prawdopodobnie ma miec chlopaczka a reszta chlopaczkow u kogo bo nie pamietam a bym dopisala do listy :)

reklama
Do góry