reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ostatnia edycja:
minka_12 o czymś takim myślałam.
ja ciągle walczę z córką, żeby w ogóle zaczęła pić. :-(
jak ma dobry dzień to pociągnie ze 2-3 łyki, a tak normalnie to wypycha smoczek językiem. Próbowałam różnych soczków, herbatek, nawet czystą wodę z glukozą jej dawać... nic...
może jak będzie miała coś takiego to szybciej zacznie :-)

Spojrzałam na datę i.... wszystkiego najlepszego dla

comic-flame-122709221849520.gif

L4dY-bIrd z okazji skończenia półroczku.

Tez zycze wszystkiego najlepszego dla polroczniakow wczorajszych Amelki i Michasia i dzisiejszych Szymonka i Tymka :-):-)

Hej Majóweczki, wpadłam na moment, jakoś mi dziś słabo idzie praca, pewnie dlatego, że jestem niewyspana.

W niedzielę w Tesco kupiłam Mikiemu trochę rzeczy Cherokee - nie znałam ich wcześniej, a wydają się bardzo porządne - np. 3 pajace do spania za 34zł, 7 par body z krótkim rękawem za 20zł. Po upraniu i wysuszeniu w suszarce wszystko ok, milutka bawełna, ładne wykonanie. Chyba będę kupować, podoba mi się cena (ale pewnie szyją je biedne małe dzieci w Chinach :confused:).

Olu moja Ania ma troche rzeczy cherokee i sa bardzo fajne.Nie zmieniaja rozmairu po praniu, sa calkiem dobre gatunkowo. W Chinach teraz niemal wszystko robia :angry::confused:

Ja również poszłam kiedys za wasza rada i kupiłam kubek niekapek Awentu i jestem bardzo zadowolona tzn używamy od kilku dni i mała od razu załapała no i nic sie nie wylewa Tylko tez mamy problem bo ona za bardzo nie lubi pic ale próbuje

Mój facet naszczescie nie chrapie wiec chyba naleze do szczesciar;-)zdarza mu sie co najwyzej jak wypije coś no ale już nie pamietam kiedy to było A ja w ciazy też chrapałm i on mi ciągle to wypominał Teraz na szczęście mineło ufff

Musze sie dzis zabrać za obiad bo ostatnio to tak gotowałam byle co No ale wczoraj wieczór tak miło było że może sie postaram

A i teraz tak sie ciesze jak Zuzka juz siedzi dobrze to daje jej zabawki i poduszki do asekuracji i potrafi sie tak bawić i bawic no chyba ze dostanie jakiegoś ataku szału;-)

Mieliśmy isc na szczepienie ale chyba to odłoze bo dalej ma w nosku coś chyba nic sie nie stanie jak pójdziemy póżniej

Spojrzałam na datę i.... wszystkiego najlepszego dla

comic-flame-122709221849520.gif

L4dY-bIrd z okazji skończenia półroczku.
Również dołanczam się do życzeń:-):-):-):-)
.
W niedzielę w Tesco kupiłam Mikiemu trochę rzeczy Cherokee - nie znałam ich wcześniej, a wydają się bardzo porządne - np. 3 pajace do spania za 34zł, 7 par body z krótkim rękawem za 20zł. Po upraniu i wysuszeniu w suszarce wszystko ok, milutka bawełna, ładne wykonanie. Chyba będę kupować, podoba mi się cena (ale pewnie szyją je biedne małe dzieci w Chinach :confused:).
Od początku jesteśmy wierne cherokee, jakbym miała kupować rzeczy w markowych sklepach nie wyrobiła bym z kasą, a tu za przestępną cenę, dużo i tanio TESCO hahaha:-):-)

Wróciliśmy właśnie ze spacerku, zastał nas deszcz z gradem, ale spacerowaliśmy dalej, bo mała spała.

reklama
witam.ale na skrobalyscie.:-)maly teraz usnal wiec ma chwilke.noc znow ciezka.mimo ze dostal calpol to o 3 rano tak plakal ze nie moglismy go uspokoic:no:biedulek
Kinna my tez lubimy tommee tippee.:-):-)mamy wszstko-butle,smoczki,miseczke i lyzeczki.ostatnio kupilam tez niekapka z nadzieja ze maly zacznie pic herbatki ale nistety:no:tez nic nie pije:no::no::sorry:niekapek sluzy do gryzienia a co z niego wypadnie to jest pod szyjka:angry:nie wiem co robic.dawalam lyzeczka to czasem tez wypije ale caly jest raczej mokry:no:
szukalam takich z miekkim smoczkiem ale nie moge znalezc:no:
Minka ja wlasnie tak kupilam.rzeczywiscie jest taniej niz w PL.kolezanki jak mowia mi ile za wszystko placa to mam ochote kupic im tu i wyslac.:tak:np pampersy-wiadomo ze tego idzie naj wiecej.ja place za 64szt 8f-35-40zl
Ola ja tez duzo ubran cherokee sa swietne.kupuje tez w Tesco(tescowe ubrank):tak: maj tez dobre.W sklepach niektore sa takie sliczne ubranka ale kiedy wypierzesz juz nie zalozysz:no::no:

NAJLEPSZE ZYCZONKA DLA TYMKA I SZYMONKA
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry