reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

szkoda ze mam tak daleko do oszoloma. ale w karfurze jest po 35zl bebilon.

mam pytanie. robie beacie niespodzianke i zamieniam naszego xlandera w spacerowke ale do jasnej anielki nie potrafie od gondoli odczepic tych plastikow ktore mocuja go na ramie. chyba ze jestem ograniczony :D moze ktoras wie - pilnie potrzebuje

pozdrawiam

reklama
Kinna witaj na majoweczkach :-) No chyba kazda z nas ma czasami zostawic wszystko i wyjsc he.
Anusiasac ja jeszcze nie wiem co kupie swojemu,mysle i mysle.

Dziewczyny czy ktoras z Was kupowala cos takiego do domu na okna?
Dodatkowa szyba

Witaj Kinna
Ja mam bardzo spokojne dziecko ale dzis to chetnie oddalabym je ;-) Marudzi od poludnia i juz padam ze zmeczenia :baffled: Na szczescie moja maruda przed chwila zasnela :-)

Iwonka ja nigdy nawet nie slyszalam o takiej dodatkowej szybie.

Witaj Kinna ja tez mam takiego szkraba.jest o 3 dni mlodszy ale tak samo narwany.Nie usiedzi ani chwilki w jednym miejscu.szybko go nudza zabawki.jest teraz bardziej marudy bo zabkujemoze pozniej beda grzeczniejsi:-):-)
Szopek ja tez bym zrobila taki krzyk:angry::angry:

Kinia witaj ;-)

Iwonka jestem w szoku nie spotkalam sie z czyms takim rowniez i ja :dry:

mm81 moja maruda tez spi pewnie juz do rana ale po szczepionce nie mialam sumienia go przetrzymywac ... i niestety tez mam czasami go podrzucic mamie i sobie isc polazic gdzies ale za chwile tesknie i juz lece do niego tak samo jest ze szkola zamiast korzystac i gdzies sie urwac na wagary i isc z kol to ja po szkole szybciutko do mojego skarba hehe :-)

anusiasac nie mam pojecia ja zawsze staram sie kupowac rzeczy praktyczne mojemu M nie cos co palnie i lezy :tak:

w auchanie bylam pare razy .. w tym w gdansku przy obwodnicy ... i nie ktore rzczy tam wydawaly mi sie duzo drozsze ale to chyba normalne ze cos tansze cos drozsze

napisy więcej o sobie, daj się poznać bliżej
właśnie "udusiłam" Stworka-potworka. Mogę się napić zielonej herbatki i zjeść kawałek piernika do którego mam słabość :-)
Powinnam poprasować i przygotować kolację, ale mi się po prostu nie chce. Jak wróci z pracy mój Nibymąż to zagonię go do pilnowania Małej i coś wtedy upichcę.
Krótko o mnie: nałogowo kupuję książki i płyty, słucham rocka, uwielbiam komiksy z Garfieldem, przed ciążą dużo podróżowałam (myślałam nawet że będę żeńską wersją Toniego Halika). To chyba tyle :-D

Jak czytam wasze posty to mam wrażenie, że nareszcie jestem w domu:tak:
Kwiateczek myślisz, że to marudzenie to od ząbków?
Macałam dziąsełka Szkrabuszona i nic na razie nie wyczułam.
Co prawda taka rozwrzeszczana jest od miesiąca. Wcześniej ślicznie i spokojnie gaworzyła. Może faktycznie ząbki idą:confused:

udalo mi sie rozwiazac moj problem. rozwiazanie bylo mega proste ;) wpadlem na to dopiero po 2 godzinach. Co lepsze nie wiedzialem ze moja gondola ma jeszcze jedna funkcje :D szkoda ze sie dowiedzialem przy jej skladaniu <lol>

pozdrawiam

masakra ile jest roboty przy malenstwie. obudzila sie i od razu piszczy :) dobrze ze mam na nia sposoby :)

dobra musze leciec szykowac kapiel

duza buzka

reklama
Szwarou jaki macie model xlandera. Musze za miesiąc lub dwa wymienić wózek. Mam 3funjcyjnego Boldera, ale mojej córce nie pasuje spacerówka. Głośno protestuje jak ją wkładam do niej :-)
Szukam teraz czegoś niezbyt ciężkiego, ale nie parasolki.

Do góry