reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wszytskiego Najlepszego dla Dominiczka :-D
Przeczytalam wszystkie posty i w smie nie mam weny
Super ze sie piesio znalazl :-)
A chorowitka zycze duzo duzo ale to bardzo duzo zdrowka
aeyne moze zeby ech ciezko trafic z tymi dzieciaczkami

reklama
W Imieniu Dominiczka dziękuje ale... awansem ( jeszcze 6 dni).
Suwaczek płatał psikusy ostatnio( przez 3 dni Miko miał 5 miesięcy 4 tyg i 1 dzień).
No własnie, wcześniej zobaczyłam że cosmolady, polka27 i dziubek82 urodziły tego samego dnia i już mi się pokręciło:-D Ale skoro Iwonka składa życzenia i suwaczek pokazuje......:-p

No bo rano pokazywal jak ogladalam watek Ciuszki cudenka.....i patrze jak wol napisane 6 miesiecy. No nic nie szkodzi jaka dwa razy bedzie mial skladane zyczonka ;-) Pozniej to juz tylko na urodzinki co rok ;-) A do tego zamiast Dominikowi to zlozylam Mikolajowi:szok::rofl2::rofl2::rofl2::-D
Sylwia Cosmolady zdrowka zycze :tak:

No bo rano pokazywal jak ogladalam watek Ciuszki cudenka.....i patrze jak wol napisane 6 miesiecy. No nic nie szkodzi jaka dwa razy bedzie mial skladane zyczonka ;-) Pozniej to juz tylko na urodzinki co rok ;-) A do tego zamiast Dominikowi to zlozylam Mikolajowi:szok::rofl2::rofl2::rofl2::-D
Sylwia Cosmolady zdrowka zycze :tak:
Bo skracam Dominika jako Miko,a weź spamiętaj imiona wszystkich forumowych dzieci. Właśnie ciągle musiałam grzebać w tym suwaczku, bo się wieszał, potem spieszył, ech tam... Wiesz jak ja się przestraszyłam, czytam Dominiczkowi najlepszego, patrzę na suwaczek 6 miesięcy, myślę co ze mnie za matka, ze nie wiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Cześć Dziewczynki,

Aniusia
super, że małżon jest już z Wami, że cała rodzinka w komplecie, mam nadzieję, że już tak zostanie i nie będzie musiał wyjeżdżać, no chyba, że z Wami ;-):tak:

My z Ami dziś byłyśmy u mojej siostry w odwiedzinach, zobaczyć jak zrobili nowo kupiony dom, Amelka pobrykała z kuzynami i dobierała się do samochodzików starszego 3-letniego Mateuszka, więc już wiem co kupię jej na Mikołajki :tak: miękkie samochodziki z PLAYSCHOOL'a (chyba tak się to piszę) :-)

R wrócił dziś, a raczej musiałam po niego jechać o 12:00, więc Ami zajęła się moja Mama, a ja po mężulka myknęłam...jak wsiadł do auta, kazałam mu otworzyć okno, bo myślałam, że zaraz ja się upiję jego odorem- ostro wczoraj opijał obronę :-D:-D:-D
Ale zachował się, bo jak wróciłam od siostry to mężusia w domku nie było, ale wrócił z bukietem czerwonych róż na przeprosiny, więc cóż udałam, że się gniewałam, a kwiaty przyjęłam i przeprosiny też :tak:;-):-):-):-)

Mykam na zamknięty i chyba położę się wcześniej do łóżeczka
Buziaki

Wszystkiego najlepszego dla Dominiczka rowniez od nas.
Dzis tylko na chwilke.tak rodzinnie przez ten weekend.:-)
Dziewczyny szybkiego powrotu to zdrowia:tak::tak:mam nadzieje ze nas nic nie dopadnie:no:
cosmolady-nie wiem czy chodak ma takie skutki ale u mnie w rodzinie wszytkie moje kuzynki uzywaly dla swoich dzieci.Wiem ze im nic nie bylo,moze jesli jest w nim dziecko caly dzien:-(slyszalam juz rozne wersje;ze nogi beda krzywe itp Dziekuje za ostrzezenie:-)jesli zauwaze ze cos jest nie tak przestane go uzywac:tak::tak:
Dotkass fajnie dostac kwiaty.ja nie dostalam juz dawno:baffled:
ok dobranoc dziewczyny.jutro nowy dzionek.maly dalej jada w nocy czyli zmiany nie pomogly,wrecz jest gorzej.:no:

Witajcie ja z rana moje dzieciaczki spia ja spijam kawcie i sie szykuje do szkoly wstalalam godzine za wczesnie ale juz bylam ubrana itd wiec zjadlam sniadanie i zjrzalam tu....

Chyba lepiej zapobiegac przyczyna niz leczyc skutki ale to tak na marginesie...:baffled:

Aniusia gratuluje rodzinmi w razem.. wiem jak jest ciezko my przez ktotki czas tez sie rozstawalismy i wcale nie na dlugo ale bylo bardzo ciezko ... silna dziewczyna z Ciebie u mnie zalamka byla bby morowana maz wyjezdzal na tydzien maks a ja chodzilam zakrecona ... jestem psychicznie i emocjonalnie z nim tak zwiazana ze szok czasami nawet sobie ztego sprawy nie zdawalam

Dotkass w sumie na co sie gniewac hehe okazja byla calkiem calkiem moj maz w czwartek pojechal na noc do rodzicow musial dac auto do naprawy na dobe ... wiem ze byl u kolegi o 23 napisal smsa czy spie nic nie odpisalam wolalam nie wiedziec ile wypili i w jakim jest stanie :tak:

Ja chyba szopka Dominika zapamietam na cale zycie bo mi tak jakos baaardzo pasuje te imie do szopka i ogolnie do dominiczka jak patrze na zdjecia niewiem czemu tak :sorry2:

chyba wszystko pozdrawiam i zycze milego Dnia

Witamy się i my po bardzo długiej nieobecności....:-):-)
Po pierwsze pozdrawiamy wszystkie ciocie i przepraszamy z atak długą nieobecność. Ale u nas się tyle dzieje że nie mam czasu na internet. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Otworzyliśmy sklep z artykułami świątecznymi i szkłem, do tego cały czas zajmuje się ta sprzedażą damskich torebek i cały czas rozkręcamy na maxa firmę.

A co do moich Malych Słoneczek to rosną jak na drożdżach, łobuzują.
Nastusia zaczyna pokazywać swoje różki i powoli zaczynają sie bić z Wiktorkiem np. o smoczki.:-D:-D:-D Nadal się rehabilitujemy dwa,trzy razy w tyg w szpitalu na Kasprzaka. Bardzo polecam, super fachowa opieka.
Niestety nie dam rady nadrobić zaległości ale pozdrawiam wszystkie majowe dzieciaczki i składam im spóźnione życzonka.

Buziaczki

Witam niedzielnie :-) Moj Klaudus nadal przesypia cale nocki :-)
Zwolinko super ze interes sie kreci,oby tak dalej! Ucaluj od nas swoje dzieciaczki i zagladaj czesciej :-)
Dotkass no to mezus sie spisal na piatke tymi kwiatami :-)

reklama
I ja się witam,

No Dotkass - super z tymi kwiatami, ja dostaję dosyć często, nawet bez okazji jak jestem smutna tak na pocieszenie. no ale bywalo i tak, że jak bylam naprawdę zla albo kwiaty byly na przeprosiny za coś co się pierwszy raz nie zdażylo to lądowaly w koszu.

Iwonka - super że mala śpi ladnie, adaś znów zacząl przesypiać noce jak mu kaszkę zaczęlam dawać

Milej niedzieli

Do góry