reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej,
nesia - super, że się odnalazl, śliczny taki przystojny

Kwiateczek - chyba chodzik, mi się wydaje, że jednak jest za wcześnie, bo taki maluch nie powinien jeszcze tak nadwyrężać kręgoslupa i stać na nóżkach.
A ja znów wychodzę, drugi raz w tym tyg, teściowa przychodzi do nas. mieliśmy iść jutro ale w sob ona zawsze ma dzieciaki szwagierki i oczywiście my nie możemy mieć ani jednej sob wolnej bo siora męża musi mieć każdą. no ale cóż... I tak nie mogę sobie za dużo pozwolić bo ona rano o 8 musi wyjść na zakupy także i tak muszę wstać do malego,
milego wieczorku

reklama
Gratulacje dla meza!!!!! Chyba nie dawno imieniny czy urodziny obchodzil tez....:happy:

Imieniny to dawno, bo w kwietniu, a urodziny, tak dokładnie 3 listopada :tak::-)

Jeszcze raz dziękuję. Amelka śpi, mam nadzieję, że prześpi do rana, bo ostatnio zasypiała koło 21:00 i spała całą noc, dziś ominęła drzemkę koło 17:00, więc reasumując mniej godzin przespanych w ciągu dnia powinno równać się więcej w nocy, więc zobaczymy :tak:

Dziewczyny- nie umiem!!!!!!!!!! zle sie czuje i mnie boli:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kurde a jutro basen a mnie tak zalewa ze szok ciekawe jak to bedzie bo przeciez do kostiumu jeszcze podpaski dodatkowo nie zaloze... kurde ale du...a..
dzisiaj bylam w sklepie kupic te glupie tampony wyszlam z Adasiem i nie bylo mnie z 15 min i walnelo mnie goraco okazalo sie ze duzo poszlo przesiakla mi nogawka i jak szlam to kapalo z nogawki i na sklepie zostaly czerwone plamki:szok::szok::szok::szok::-:)-:)-( tragedia... a w dodatku mial podobno po dziecku brzuch nie bolec a mnie napierdzielal jak nie wiem dzis:crazy::crazy::crazy: Matko ale los....

a tak po za tym Adas dostal uczulenia:-:)-:)-:)-( kupilam nowa kaszke ryzowa z jablkiem i gruszka... nie chce z nia mleka pic a to co wypil to potem jeczal albo plakal, zrobil 4 kupy i przy ostatniej zauwazylam ze ma przy odbycie cala pupe czerwona i w krostach...:baffled::baffled::baffled::baffled: wiem ze to po tym bo to nowa rzecz ktora zmienilam..

Kamilko kucnij albo oprzyj jedna stope na wannie lub kiblu i powinien ci wejsc,wsun jak najdalej to nie bedziesz go odczuwac z poczatku,ale jak masz takie krwawienie to on nic ci nie da. A ile trwa ten basen?

Moj trwa godzine i 15 min a z Adasiem pol godzinki no nic postaram sie hehehe cos wykombinowac... skonczony temat bo sie wstydze... a zapomnialam ze nie napisalam o tym na zamknietym tylko otwartym hehehe:-D:-D:-D:-D:-D ja lece juz spac bo do szkoly jutro a nie chce mi sie jak nie wiem...:baffled::baffled::baffled::baffled:

Kamilka sprobuj tamponow z aplikatorem,latwiej je zaaplik...:-):-):-)
Jade moze na chodak troszke za wczesnie ale ja wsadzilam go tylko na kilka min.Tak zamierzam robic.Niech najpierw udoskonali raczkowanie:tak::tak:ucieszyl sie bardzo ma duzo kolorowych pierulek:-D:-D
uciekam juz bo moj mezczyzna chce kompa poza tym mam tescia:eek:dobrej nocki

Witam wieczorowa pora :-)Wiecie ci ,nawalić 3 strony postów:szok::szok::szok:Ledwo was doczytałam a co z odpisywaniem każdej :szok:nie dam rady!!!!!!!!!

Tyle co pamiętam....
Witaj kochana Dotkass:-):tak::tak::tak:my tu zawsze o tobie myślimy bo bb bez ciebie nie oże istnieć -ty nasza majóweczka jesteś:tak::tak::tak:
Gratulacje dla R;-)

Niesia czytajac twoja hosorie jakoś w duchu mocno czułam ,że zguba się znajdzie mimo marnych szans...A tu prosze dochodzę na ostatnia stronę i przeczucie mnie nie myliło:-D:szok::-)

Kamilko ja tez czasem jak źle tampona załoze aż mnie boli i jestem jakby sucha:baffled:ale spróbuj jak pisze Iwonka na wanne noge i pójdzie:tak::tak::tak:

kwiateczek przez chodzik dzieci staja na palce a nie cała stopa dlatego chodzika nie polecam:no::no::no: jak czytam .Dzecko samo ma zacząc chodzić :tak:

A moja Nela jak leży na brzuszku obraca sie wkoło własnej osi:-Dczasem popełaza do tyłu ale do przodu:no:
Skocze na zamknięty -tam też pewno naskrobałyscie:szok::szok::szok:
DOBRANOC:-)

Hej kochane, wpadłam napisać, że przyjęłam mega ogromne zlecenie z terminem realizacji za 3 tygodnie i ten czas będzie dla mnie bardzo ciężki (ale również powinien być odpowiednio dochodowy). Więc pewnie będę zaglądać tylko na momencik, jeżeli już.... Będę za Wami tęskniła!!!

Jutro rano jadę z Maksiem na pierwsze zajęcia muzyczno-ruchowe, tylko czemu zaczynają się o 8 rano ughhhhh

Dobranoc!

Dzień dobry Kochane :-)
Przepraszam, ze ostatnio mało sie udzielam, brakuje mi weny twórczej ale codziennie Was czytam.
Widzę, że temat chodzika dalej na tapecie.....Moj małżon uparł sie żeby kupić:baffled:
Jak mam mu to przetłumaczyć, że to zbędny zakup:confused:
Jak wiecie mój mąż dłuuuuugo pracował za granicą, teraz już od miesiąca jest z nami, znalazł juz tutaj prace i jest fajnie (póki co):-p
Dziś idziemy do lasu na spacer...na długi spacer, ubiorę małą ciepło i bedziemy sie hartować! Dobrze, że mam drugi wózek, wygodniejszy i cieplejszy.
Póki co życzę Wam miłego dzionka:-)
Pozdrawiam!

reklama
Witam sobotnio :-) My dzis jedziemy do CH na zakupy a Vanesska bedzie sie bawic z dziecmi w malym przedszkolu ;-)
OlaK no coz zycze ci obs szybko sie uporala z nowym zleceniem :-)
Aniusia milego spacerkowania :-) a co do chodzika to moze taki chodzik-pchacz kupcie :-)
Kathy moja tez sie obraca tak i tym sposobem sie przemieszcza po calym pokoju;)

Milego dnia!

Do góry