reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Narazie to tylko licencjat, R zaczynał szkoły i przerywał...potem robił studium, w międzyczasie wojsko do którego poszedł na ochotnika i dzięki temu, był prawie cały czas w domu, woził generała i dostawał za to kaskę...ale test sobie zrób dla spokoju!!!

reklama
Niesia, strasznie się cieszę, że piesek się znalazł, śliczny jest, szkoda by było takiego psiaka :-):rofl2:
Dotkass, gratulacje dla męża. :tak:Mój cały czas męczy się nad licencjatem, trwa to już 7 lat. Ile kasy w to poszło na marne to tylko ja wiem, ale stwierdziłam, że nie popuszczę. W tym roku ma się jeszcze obronić, bo zapowiedziałam mu, że jak tego nie zrobi, to go zabiję. Chyba strasznie się przejął :-D
Hannah - odważni jesteście, no chyba, że wpadka nie będzie dla Was tragedią, bo i tak planujecie dzieciątko kolejne :-)

Ej dziewczyny, nie wiem co się dzieje, jestem jakoś rozregulowana.
Niby dostałam okres, ale trwało to od późnego wieczora aż do rana i to dużo i cisza:szok: Kilka dni wcześniej miałam plamienia, teraz zero.:baffled:
U mnie bylo to samo,krotkie jedniodniowe plamienia ale jak calkowicie odstawilam od cyca to @ mnie zaatakowala z cala pompa :dry:po pierwszym porodzie dlugo mialam rozregolowane @

Dziewczynki kochane :-) piszę już po raz trzeci tego posta taka jestem podekscytowana. Piesek się odnalazł:-):-):-). Jeszcze nie mogę w to uwierzyć!!! Zadzwonił chłopak i powiedział że ma naszego psa. Zobaczył ogłoszenie wywieszone w sklepie i postanowił zadzwonić. Normalnie nie sądziłam że są jeszcze dobrzy ludzie. Strasznie dziękuję Wam za dobre rady, bez Was nie wpadłabym na pomysł, by porozwieszać ogłoszenia. Wiedziałam, że mogę na Was liczyć.:tak::tak::tak:
Carnation_Cloud_purple_zoom_copy.jpg

A to przez niego całe to zamieszanie:
SUPER!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)

R przed chwilą dzwonił- OBRONIŁ SIĘ NA 4!!!

Gratulacje dla meza!!!!! Chyba nie dawno imieniny czy urodziny obchodzil tez....:happy:

Ostatnia edycja:
niesia widzisz trzeba zawsze wierzyc.sliczny piesio,fajnie ze sie zanlazl.:-):-)
dotkass
gratulacje dla meza.ja sie tyle razy wybieralam na studia...moze kiedys:zawstydzona/y:
ha-nn-ah pewnie od odstawianego cyca tak masz ale jesli to dzidzia to tez fajnie.ja tez po cichu mysle ze jakby byla to bym sie cieszyla:wink::wink:gdyby nie tab dopiero zaczelam brac....

kupilismy chodak:-):-)maly jak sie cieszy.ma dodatkowe blokady gdyby sie slizgal np na plytkach:wink:wkleilabym zdjecie ale nie wiem jak:baffled::dry:
wiktoria- chyba nie jest zawczesnie na chodak.moja znajoma juz dawno kupila a jej synus jest z tego samego dnia co Konrad:-)na poczatku bedzie po troszeczku.chce zeby udoskonalil raczkowanie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ola- do nas z pościelą nie dzwonią ( nie mamy stacjonarnego), ale w kółko zostawiają ulotki. Kiedyś było tak, ze każda para małżeńska( nie sprawdzali aktu ślubu)dostaje jakiś prezent- rodzice raz sie wybrali i dostali poduszkę. Teraz chyba branża zbiedniała i jest losowanie. Nasi sąsiedzi poszli i wylosowali... drewnianą łyżkę- nagroda główna budzik.
Natomiast jak rodzice mieli jeszcze telefon w TP, to ciągle dzwoniło biuro ubsługi z jakimiś ofertami. To było czyste stręczycielstwo, Plus i Era to pikuś. Ci dzwonili nawet kilka razy w ciagu dnia. Kiedyś byłam u nich i pomagałam w porządkach ( nie mieszkalam już z nimi). Dzwoni telefon, przerwałam odkurzanie i odruchowo odebrałam. A tam sreteteTePeSA i nie pyta czy ma sie czas tylko sru z ofertą, ja jej na to, że Państwa X nie ma, a ja tu tylko sprzątam. Babkę zamurowało, cos zaczeła dziukać, podziekowała i sie rozłaczyła. Pewnie to nie przez to, ale już wiecej nie zadzwonili.
Niesia- piesek cudny, dobrze, ze sie odnalazł a właściwie, dobrze , ze ktoś oddał akie sliczności.
kamilka- dziewczyny są przyzwyczajone do tamponów, dla nich to prościzna. Ja też sobie nie radzę, ciagle czuję ciało obce.Jak już musiałam ( bo zawsze jak wyjeżdzałam nad Bałtyk to mnie Morze Czerwone zalewało) to stosowałam z aplikatorem, bo prosciej.

Do góry