reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Mnie też coś wzieło taka chora sie czuje głowa mi peka i całe zatoi zatkane nie mam siły Zuzi bawić a ta pospała 10 min i juz wstała :no:

Ja też chciałabym już mała odstawic zwłaszcza ze w grudniu sie prawdopodobnie przeprowadzimy i nie chce zeby miała dwa szoki na raz poza tym robi sie juz taka że nie chce innych rzeczy tylko cycka i tylko mama i mama Tylko tak nie moge sie za to zabrać Wczoraj juz dałam butelke w południe i dzis tez tak własnie zrobie U mnie choc tyle że akceptuje butle
A świeta to to takie wyjątkowe beda ciekawe jak nasze dzieciaczki beda sie cieszyc:-)

reklama
Witam mamy.ale dzis wszystkie wczesnie wstaly.ja tez dolaczam sie do nieprzespanej nocki,znowu:wściekła/y::wściekła/y:
Nesia wspolczoje pieska ale tez mysle zebys napisala ogloszenia i porozwieszaj w okolicy.moze ktos zadzwoni:tak:
aenye ja tez mam przeboje z moim malym.ciagle sie przebudza,wierci..to robie butle,on nie chce,to na rece,do siebie do lozka i tak w kolo.to na zeby.juz dzis w nocy az paluszki gryzl przez sen:oo2:kiedy to minie...czekamy:tak:
cosmoladycoz moge napisac.siedzimy z moim brzdacem cale dnie sami, tatus pracuje i wraca pozno.teraz ma wolne 3 dni tak wiec spedzimy troszke czasu razem.
maly wlasnie wstal.koncze kawke i jedziemy na zakupy.Konradek zaczal juz raczkowac a tata nawet tego nie widzi.nie dlugo ja tez musze wrocic do pracy nie wiem jak to bedzie:no::no::no:a
tym czase jedziemy te kupic chodaczek:tak::tak:zobaczymy jak maly zareaguje hii juz jestem ciekawa,jak dziecko..:-D:-D:-Dnarazie mamy:wink:milego dnia.u nnas sloneczko,bedzie piekny dzien:-)

jesu, ja dzis nie mam sily, naprawde..!
Masiek pospal 40min u mnie na rekach (i wara sie ruszyc), teraz chwile pochodzil, pobawil sie i histeria! tak ryczy, ze mi serce peka, ani nic zrobic, ani poczytac, nawet sie umyc nie moge od rana.. co za paskud!!! tylko go nosic i skakac, wtedy sie cieszy.. a tak nawet nie posiedzi na kolanach.. terrorysta maly..
normalnie mam ochote wyjsc z domu i nie wracac :no:
zrobil wielka kupe niedawno, wiec to nie brzuszek raczej. juz nie mam pojecia, nie mam..
chyba mu dam cos przeciwbolowego, moze to zeby naprawde..

Miałas na mysli chodzik kwaiteczek :szok:chcesz go juz urzywac ?
Ja nawet niewiem od kiedy mozna ale wydaje mi se ze gdzies od 10mc
chociaz ja nawet nie mam zamiaru tego uzywac

ta wasze dzieci nie chca spac a moj wstal o 6 poszedl spac o 9 wstal o 11 i teraz dochodzi 13 a on jest spiacy wiem ze to mowia ze dziecko rosnie i mam sie cieszyc ale czy dziecku moze cos byc jak za dlugo spi ?albo to jakis objaw choroby ? mysle tez nad tym ze teraz miezszkany ponad mc nad morzem wiec moze tak na zmiane powietrza troche zareagowal byl spioch ale teraz to strasznie az mnie to martwi

Poszłam za Waszą radą dziewczyny i zrobiłam ogłoszenia, właśnie mąż poszedł je rozwieszać. Nie mam zbyt wiele nadziei, że psina się znajdzie, ale przynajmniej będę miała poczucie, że zrobiliśmy co było można :-(.
Oj ja też cieszę się na te święta jak dziecko i już doczekać się nie mogę. Zawsze sama ubieram choinkę... i przypomniało mi się właśnie jedno zdjęcie zrobione przez R, jak w zeszłym roku ubierałam choinę i miałam taki malutki jeszcze brzuszek. Kiedy to było :-)
..aenye biedne malestwo. Może faktycznie to zęby, mój mały też maruda, ale nie histeryzuje bez końca. Może się denerwuje, że chciałby sobie poraczkować a jeszcze nie bardzo mu wychodzi.:confused:

niesia, tez mialam pisac o ogloszeniach, super pomysl :-) a moze odwiedzcie schronisko jakies? gdzie u was odwoza znalezione 'bezpanskie' pieski?
a co do Masia, o, jemu raczkowanie az zanadto wychodzi, ostatnio moj malz zostawil drzwi do domu otwarte, bo wrocil na chwile do auta po zakupy, a Maksio w sekunde byl w polowie korytarza :-D
nie, no nie wiem, co w niego wstapilo..
moze ja juz pokarmu nie mam i on glodny..?
Jezu!!! oszaleje dzis :crazy:

i juz tez myslalam o chodziku, chociaz wydaje mi sie to duzo za wczesnie.. poki co ja nie daje rady, moze by mu sie spodobalo chodzikowanie..?

Jak dobrze ze nie musze dzis teg gotowac,bo ma zupke w czorja i golabki z przed wczoraj :-) pozniej moze wyskoczymy na jakies zakupy,albo jutro rano.
Aenye wspolczuje.
Niesia oby piesek sie odnalazl ale watpie,co male to sliczne wiec pewnie juz sobie ktos go przygarnal......

reklama
Hej
Ja z Ania dzis jechalam pociagiem z Wawy do Krakowa.Cala podroz przebiegla spokojnie, najlepiej z dotychczasowych.Bez placzu i marudzenia.Zaczela ryczec jak weszlysmy do domu ale to raczej z powodu psa, ktory sie ze mna wital nie zwazajac na to, ze skacze i drapie Anie.Na szczescie byla jeszcze w kombinezonei wiec nic jej nie zrobil.

Dotkass witaj po przerwie.

Niesia rozwiescie jak najwiecej ogloszen. Najlepiej ze zdjeciem psa, podobno dobrze tez dziala tekst ,ze pies w trakcie leczenia i dzieci za nim placza i oczywiscie nagroda dla znalazcy. Moj pies 9 lat temu zginal w Krakowie. Gdyby nie sasiadka pewnie bysmy go nie znalezli. Widziala go jak jechal w autobusie wiec nastepnego dnia wszystkie przystanki tej linii obkleilismy ogloszeniami i jeszcze chodzilam z jego zdjeciem po okolicach trasy tego autobusu i pytalam psiarzy czy go nie widzieli. Pojechal na wycieczke w piatek a znalazl sie w poniedzialek, wlasnie dzieki ogloszeniu bo dziewczyna na przystanku widziala jego zdjecie i zadzwonila.Mam nadzieje,ze Wasz psiaczek tez sie znajdzie.

Kamilka moze sprobuj tamponow o.b??Sa bardzo dobre.Ja nie wyobrazam sobie @ bez tamponow.

Wiktoria Twoj Darus rzeczywiscie jest niezlym spiochem.

Do góry