reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

dzień dobry majóweczki :tak:
Iwonko współczuję bo czasem ciężko napewno Ci z uporem córci ja tylko wiem jak to jest z niejadkiem bo mój brat niejadek :-)
Wiktoria jejciu czemu Twój synuś tak wcześnie spać chodzi:szok::szok: dobrze że mężowi nic się nie stało:tak:
Kamilko dasz radę :tak:

Miłego dnia babeczki:tak::tak:

reklama
witam jak sie okazuje to nie byla taka stluczka ... auto skasowane caly tyl maz byl na obserwacji w szpitalu wszystko ok na zdjeciach ale szyja go boli

Puchatko no widzisz on taki jest chodzil spac 18/19 a po przestawieniu czasu zasypia na noc nawet o 17 i za nic nie mozna go przetrzymac wije sie prezy drze sie odlozysz do lozeczka popatrzy zamknie oczy i spi :wściekła/y:

dziubek tak dokladnie albo nie wygodnie do buzi wlozyc

kamilka dlatego ja sobie % imprezy odpuszczam bo jak pomysle co na drugi dzien jest :baffled:chyba ze ide z kolezankami a Darkiem zajmuje sie maz :-)

zapomnialam napisac wiecie co moje dziecko demoluje lozeczko wasze tez ? najgorsze ze boje sie zeby sobie krzywdy nie zrobil on potrafi sie wsliznac pod ochraniacz w poprzek lozeczka walic glowa w barierke nogami sie odpychajac my juz koce poduszki wkladamy a on i tak demolke robi chyba bedziemy musieli kupic turystyczne bo naprawde zeby sie nic nie stalo

Witam u mnie ciemno ,zimno i leje na maxsa:szok:Do tego ja dzis w nocy nie spałam -Nela dała popalić na strasznie :-:)-:)-(Tera z siedze przy kubku kawy zwykłej(a takiej nie piję)co by mnie na nogi postawiła!
Moja mała dziś i kolka i zeby także pospaliśmy ok 2 h a potem był szał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:do rana a A na 6 00 do roboty..........Ehh czuje sie fatalnie ,oczy mnioe pieką ,głowa mi pęka masakra jakaś POWRÓT ZAKICHANEJ KOLKI!!!
A juz miałam nadzieje,że nie wróci....:no:

kathy nie pamietam pisalam CI juz o tym syropie co sie daje dwa razy dziennie nawet jak kolek nie ma ze daje sie przez dwa tygodnie i sie odstawia jak sa to znaowu sie daje jakos tak moja kolezanka miala tak ze swoim

hej dziewczyny

a ja dzis wstaje chce zrobic sobie kawe a moj maz na kaca wypil mi cale mleko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie udusic to malo a ja bez mleka nie wypije... ehhh musze sie jakos na nogi postawic Adas dzis usnal mi na moim brzuchu i piersi

Opuszczam sie troche te kilka dni bo mi sie mała pochorowała dwie noce nieprzespane w końcu doświadczyłam a niech mnie:no: dziś było już troche lepiej tyle że biegunka drugi dzień z tym że lepiej już wygląda Najlepsze jest to ze w dzień to po niej nie widać że chora na razie bo wesoła ale w nocy to już porażka Dziś idziemy na kontrole do pediatry oby nic powaznego sie nie doplątało

Kathy myśle że Wiktoria moze pisze o Debridacie próbowałaś?

Witam.
Kathy współczuję Wam tych kolek. A moze wprowadziłaś małej jakiś nowy pokarm i po tym tak reaguje?
Sylwia czyżby rota córcia załapała? Niech zdrowieje.
Z moją chyba się dzisiaj przejdę do pediatry bo ma trochę katarku, jak jej dzisiaj po nocy fridą ściągałam to gluciki były miejscowo takie jak na katar (zawsze miała białą wydzielinkę) więc chyba nie ma co czekać. Poza tym prawie wszyscy u nas w domu polegli, mama dzisiaj wybrała się do lekarza, córka ma zapalenie oskrzeli, ja też przeziębiona. Zarażamy sięnawzajem.
U nas 20 st.C a że wieje halny więc i u nas strasznie wieje. Ogólnie ładnie na dworze.
Kamilka zapraszam na kawkę, u mnie w lodówce chyba 6 kartoników0,5-litrowych mleka skondensowanego, zrobiłam zapasy na trudne czasy ;-)

Hej,

U mnie teściowa z wizytą:wściekła/y: ale udalo mi się namówić ją, żeby adasia wzięla na spacer. Tak to zawsze siedzi i trzeba z nią gadać.

Kamilka - jestem z Tobą, mnie też glowa pęka:tak:
Wiki - dobrze, że mu się nic nie stalo.
Milego dnia pozdrawiam

reklama
Witam.U mnie normalnie jak lato,to w zeszlym roku w sierpniu na wczasach we Wladku mielismy deszcz i 15 stopni a dzis to w porownaniu z tamtym okresem afryka :-) Bylismy w sklepie na akupach,rachunek jak zwykle szok......
Moja tez robi w lozeczku akrobacje przerozne,nogi miedzy szczebelkami,albo nogi w gprze oparte na szczxebelkach i kopie,ochraniacze po sciagane przez nia w dol,przekreca sie na brzuch w lozeczku tez.Chyba i ja niedlugo zamienie na turystyczne lozeczko.

Do góry