reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

My juz po spacerze. mała zajadała się własnie marchewką z ziemniaczkami. Zjadła 60ml. Jak na nią to i tak dużo:tak: U nas ślicznie. pogoda najeczna. Trochę wieje ale cieplutki wiaterek. Zaraz wywiesze pranie na dworek.

Wiktoria - no moja tak nie demoluje łóżęczka. No ale ona dopiero co nauczyła się przekręcać na brzuszek. Może demolki jeszcze przed nami:tak:

Kathy 24 - współczuję nieprzespanej nocki. Oby dzisiejsza była wyspana. A sio kolko:tak: !!!

Sylwia
- zyczę zdrówka dla córci

Jade - a do mnie dzisiaj tescio przychodzi:baffled:

reklama
No już poszla:-) Maly zasnąl jej na spacerze i śpi jeszcze do teraz więc się nim nie nacieszyla za bardzo. Ona sobie ustalila wizyty co tydzień i tyle, ale to się zmieni jak pójdę do pracy. Z jednej strony ją rozumiem, że chce malego widzieć. Jakby się w ogóle nie interesowala to też pewnie bylabym zla.

Dziubek - milej wizyty teścia:-)

Adaś jeszcze taki rozrabiaka nie jest, ale ręka między szczebelkami to od 4 tyg chyba byla, no i ochraniacze też pościągane.

Ja w ogóle nie myślalam o wymianie lóżeczka. Ale i tak muszę kupić turystyczne bo jak pojadę do Polski to musi mieć gdzie spać:-)

ratujcie mnie prosze .... maly spi od 16 i sie nie budzi pewnie zasnol na noc chodzil spac miedzy 18 a 19 wyjatki byly ze o 17 ale teraz jak czas zmienili to wogole a jak go chce przetrzymac drze sie wije prezy i nie ma znaczenia czy spi kolo poludnia czy nie chcialabym zeby sie kimnol ok 15/16 z godzine i wtedy poszedl spac ok 19/20 :wściekła/y: i zawsze sie budzi ok 6 a moze tak by dluzej dal pospac

Delikatnie obudź małego. Ja zawsze jak widzę, że mała za długo śpi póxnym popołudniem to ją budze. Nie pozwalam jej spać dłuzej niż godzinę bo potem będa problemy w nocy.

ale dziubek on nie robi problemow w nocy on poprostu spi... i spi .... i spi tylko zje klade go on spi ... kuzynka mowi ze go nie ruszac jak i tak spi do 6 ze powinnam sie cieszyc, ze moze on potrzebuje tego snu :baffled:

No ja się witam wieczorkiem!
My już całkowicie działamy na nowym czasie jak na starym, czyli spanko od 19:30 zawsze do 9:30, oczywiście z karmieniem a nawet trzema.:tak:
Wiecie co z ta kupką to zaczyna się problem, już się martwię co to będzie, podaję dopiero butelkę 1 raz dziennie:sorry2: a kupka wczoraj była taka skąpa, nawet jej nie zaliczę chyba do kupek, czyli dzisiaj 4 dzień:baffled:
Poza tym zaczeła puszczać strasznie śmierdzące bąki, o fuujjjj hehe:-p

reklama
No ja się witam wieczorkiem!
My już całkowicie działamy na nowym czasie jak na starym, czyli spanko od 19:30 zawsze do 9:30, oczywiście z karmieniem a nawet trzema.:tak:
Wiecie co z ta kupką to zaczyna się problem, już się martwię co to będzie, podaję dopiero butelkę 1 raz dziennie:sorry2: a kupka wczoraj była taka skąpa, nawet jej nie zaliczę chyba do kupek, czyli dzisiaj 4 dzień:baffled:
Poza tym zaczeła puszczać strasznie śmierdzące bąki, o fuujjjj hehe:-p

Moze powinna więcej pić. Karmiąc z butli trzeba więcej dopajać.

ale dziubek on nie robi problemow w nocy on poprostu spi... i spi .... i spi tylko zje klade go on spi ... kuzynka mowi ze go nie ruszac jak i tak spi do 6 ze powinnam sie cieszyc, ze moze on potrzebuje tego snu :baffled:

Nie widzę problemu.
Zatęsknisz jak którejś nocy obudzi się o 2 potem o 5 i tak już zostanie. Nie wiedzieć czemu, ot tak.

Do góry