reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

hej, ja na chwilkę bo mała już wstała. Wszystkiego naj dla Maji Puchatki z okazji sześciomiesięcznicy i dla Hani Ha-NN-Ah z okazji pięciomiesięcznicy:tak: Mnóstwo całusków.

Ja kończę sniadanie. Dzisiaj ide na spacer z koleżanką. Zajdziemy pewnie do ciuchów. Pomoże mi wtaszczyć tam wózek.

Odezwę się póxniej. Miłego dnia.

reklama
Witam.U mnie w domu mały szpital. Ania ma zapalenie oskrzeli a każdego po kolei coś tam bierze. Nie wiem, czy i Natalka czegoś nie złapie a wtedy nici ze szczepienia. Ehhh, taka pora roku.
Buziaki dla rówieśnicy mojej Natalkicórki Hannah i dla półrocznej Majci.
Iwonka Vanesska pewno wyjdzie z tych E.colaków i nie będzie potrzebna cystografia. Ciężki okaz z Vanesski. Ale moja Ania też się nie da tknąć. Chciałam jej zmierzyć tempkę to nie, bo to boli i wrzask. A już nie mówię o przyjmowaniu leków :baffled: o zgrozooooo....
Budzi się maleństwo...

Iwonko - wpspolczuje naprawde ciezka zaprawa z tymi maluchami..

a ja wam powiem ze moj adas juz lapie zabawki ale w zupelnosci nie umie sie nimi bawic jak zlapie to sie na nie denerwuje.... a ostatnio z misia takiego puszystego to porwyrywal futerko...:-:)-:)-:)-( ja nie wiem co to za diabelek bedzie.... wszyscy mowia ze po mamusi:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

i wiecie co on chyba zacznie najpierw mowic tata a nie mama dlatego ze jak sobie lezy to sobie gada: tatatatata albo dadadada:dry::dry::dry::dry::dry: kurcze a gdzie mamamamama

WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA MAJOWYCH DZIECIACZKOW!!!!!

Witam i dołaczam sie do życzonek !
Wczoraj was cały dzień podczytywałam ale nie mogłam nic napisać bo mi internet rozłaczało co chwila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A teraz juz zapomniałam połowy:baffled:
Mam bezprzewodowy i to jest najgorsze *****:angry::angry::angry:ale co zrobić innego nie bede miała bo nie mam lini tel:no::no::no:
I my juz po zabiegach ,mała zasnęła i spi mi w gondolce przy oknie:-)
Czekam aż wstanie i damy cyca:tak:.Ogólnie zgnilizna ,zimno ilepiej w domciu siedziec :-pJa nie mam ani butów ani kurtki nazime i mi zimno!!!!!!!!!
A sprawa jest taka,że czekamy juz półtora tyg,na kase i nic.....Nie mamy nawet na podstawowe żeczy bo za faktóre A nie przelali jeszcze pieniędzy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oni maja czas a ludzie nie maja na życie(zyjemy z jego kasy)Mi się maciezyński skończył i nic nie mam .
I czekamy bo ja już butó nie mam.Ciagle w adidasach smigam bo ja nigdy na siebie butów nie moge dostac innych (jak bogackiego)pisałam kiedyś
mam roz.35 i chudeą stopę jak juz kupie to skórzane i zaraz sie rozchodzą -mam jedne i mi zlatują .Także śmigam tylko w adidasch i już mi zimno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekam na kase jak na zbawienie..........
Ale ię rozpisałam ,no ale to za wczoraj:-D
Na tyle...

Cześć dziewczyny!
Dziękujemy za życzenia, tego samego dzieciaczkom Natalki (joanny) i Majeczki:-):-)
Własnie próbuję małaą położyć, a sama zabieram się za robienie pierogów ruskich więc full roboty przedemną.
Czołem.;-)

Witam .! 100 lat dla 5 i 6 miesieczniakow :-)
U mnie slonko piekne i wiaterek,zaraz pranko rozwiese na dworzu,potem ide chyba na spacerek na cmenterz bo mam blisko i odwiedzimy groby.
Joanna tos mnie troche pocieszyla ze nie tylko maja taka nietykalna. ;-) Lekow moja tez nie da sobie popdac,ile ja wojny tocze to szok,czasami na sile wlewamy jej leki. ,Przez to wszytsko przeziebienie sie ciagnie 2 tyg juz .

Pije kawcie maly spi mama pojechala ufff maz wraca w nocy..:baffled:
Iwonka a jak mowilas cos ze zaczerwienione ma moze ja piecze albo boli i dlatego nie da sie dotknac ...:baffled:

Ha NN aH zjadla bym ale mi sie niechce robic ... zamowie sobie moze pizze na obiad sama jestem i niemam pomyslu na jedzenie ..

Kathy ja tez smigalam w cienutkich ostatnio w nich wyszlam i zimno jakos faktycznie, ja mam rozmiar 36 i jak sie rozciagnom po jakms czasie to sa do bani ale jak 35 to juz faktycznie masz male pytki :-)
Co do kasy no mnie to przeraza dla nie ktorych to jest tylko dwa dni albo trzy ale nie mysla ze ktos musi kupic mleko itd. Moj maz pracuje w budzetowce wiec nie ma problemu ale moja mama w ostatniej pracy dostala pieniadze 20 stego a miala 10tego i co teraz jakby miala male dzieci ....nie ktorzy jak maja wiecej nie mysla o innych

kamilka moj maly sie denerwuje pcha jed obuzi i sie wtedy strasznie denrwuje nidewiem nie moze sie podrapac po dziaslach czy co

reklama
Wiki ona nie da sie dotknac od kad pamietam,zawsze mialam z nia problemy...nie da sie abadac lekrzowi,nie da se zajrzec do buzi,nnie chce owocow,nie chce nic! Czego nie zna tego nie sprobuje....lekow nie chce brac i wogole jest uparta jak osioł .

Do góry