reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

hej majowki :-)

co do stulejki, moje bable obaj maja stulejke, ale ja nic nie sciagam. i nic sie nie paprze. generalnie lekarka mowila, ze to sie usuwa dopiero, gdy przeszkadza w 'stawianiu' sie fiutka. bo zazwyczaj wlasnie w momencie, kiedy on sie stawia, problem stulejki sam znika. nieraz wiec te zabiegi robi sie ok 6 roku zycia dopiero :-)
chyba ile lekarzy, tyle opinii. ale mowila, zeby myc i wtedy leciutenko naciagac, tylko ostroznie. ja nie naciagam, bo zapominam. moze raz na ruski rok. ale wlasnie Masiowi dzis probowalam i nic, nie ma szans nawet ociupinke sciagnac. ma taka dziurke moze 2 x 2mm.

my tez okropnie niewyspani, Masio ciagle w nocy chce jesc. gdyby nie to, ze razem spimy, bylabym jak zombie i chyba nie chcialabym juz karmic cyckiem. a tak to jest niezle.

Masio juz czolga sie po calym domu, teraz np. sciaga mi gazety spod stolika w salonie, a wczesniej zwiedzal lazienke :-) sam tez trafia z salonu do sasiadujacego z nim pokoju dzieciecego, no rewelacja :-) :-) :-)

a poza tym nic nowego, malz wybyl do kolegow, a ja sie regeneruje, jutro znowu zajecia. brrr, juz nie lubie studiowac ;-) oby tylko miec juz ten dyplom!!!

dobranoc, kochane!

a wszystkie potwory, ktore robia dzieciom krzywde.. robilabym im to samo, dokladnie to samo, podajac wczesniej taki lek zwiotczajacy miesnie, zeby byli calkowicie bezbronni.
a w ogole to nie moge o takich rzeczach sluchac, rozmawiac, bo mi serce normalnie krwawi...

Ostatnia edycja:
reklama
Pediatra pokazała mi jak odciągać tą skórkę, ale nic nie zrozumiałam, za wiele nie widziałam. Ciągle gdzieś czytałam, żeby nic nie odciągać bo zakażenie wejdzie a tu nagle odwrotnie. Raz na jakiś czas Młodego kąpie moja mama i ona odciąga delikatnie. Ja nie wiem, jeszcze mi mąż patrzy na ręce " tylko nic nie uszkodź". Za dużo nerwów.

Jak dobrze, że mam dwie dziewczynki :-) zero stulejkowych problemów :tak:
aenye no niesamowity ten Twój Masio z tym czołganiem.
Wiktoria to mieszkasz po tej ładniejszej stronie plażowej Ustki, plaża tam jest super :tak:
Natalka osstatnio też budzi się w nocy na małe conieco, lepiej wtedy je niż w dzień więc jej nie skąpię cycka. Nie jest to jakoś uciążliwe, spoko, daję radę. Gorsze jest to, że robi w nocy kilka kupek, czekam aż przejdzie jej ta wirusówka. Powinna juzna dniach się kończyć.

No cóż, trzeba by się położyć.

Jak czytam o Waszych dylematach zwiazanych ze stulejka to jak Jo anna on ciesze sie,ze mam coreczke :-)

Bylam dzis na zakupach. Taki maraton po sklepach, ikea decathlon praktiker i makro.4 godziny mi to zajelo bo oczywiscie mega kolejki do kas.Jak juz wracalam do domu okazalo sie,ze nie mam komorki wiec zaczelam przeszukiwac cale auto ale nie znalazlam :baffled:Wrocilam do makro i okazalo sie,ze ktos znalazl moj tel i oddal do biura oblugi klienta :-)
Milo,ze istnieja jeszcze uczciwi ludzie :-)

Wiktoria wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
u nas ladna pogoda wiec trzeba sie gdzies ruszyc a to pierwsza niedziela od slubu naszego ktora jest wolna i my GDZIES WYJEZDZAMY !! wow:tak::tak: wreszcie tego mojego slonia wyciagne hehehe

Adas grzeczny dzis spiewa sobie ssam do spania aaaa :sorry2::sorry2: hehehe

zycze milego dnia:);-);-);-)

Wiktoria spoznione zyczenia urodzinowe!!!!! Wszystkiego najlepszego,zdrowia dla Ciebie i Twojej rodzinki!
mediumjwtmq65647c3644e85a4f17977.jpg

A ja tez zmykam zaraz,jedziemy na poczte odebrac pieniazki z becikowego......:-)_
Wczesniej na bazarek.Potem do domku zrobic obiadek.Dzis jakis sosik bedzie z duszonym mieskiem bo kupilam ladna szynko po 10 zl za kilo.
Milego dnia! Acha a za oknem piekne slonko!

Mm całe szczęście, że się dobrze skończyła historia z telefonem, bo jakby nie było to niemały kłopot zwiazany z jego zgubieniem. Ja swój na smyczy trzymam no ale zawsze może gdzieś przecież wypaść.
Kamilka udanego wypadu.
Iwonka najpierw na pocztę a potem na bazarek ;-);-);-)
Wiktoria stoooo lat!!!

Zaraz się szykujemy do kościoła. Mała jeszcze śpi, dam jej jeszcze chwilę.
Pogoda nawet słoneczna ale zimno coś.
Miłej niedzieli.

reklama
ahoj

a mnie lekarz mowił żeby nic nie ruszac siusiaka... sama nie wiem bo tyle się nasłuchałam a lekarza mam dobrego (doktor medycyny) jeszcze się na nim nie zawiodłam więc na razie odpuszczam, poza tym nawet nie wiedziałabym jak się do tego zabrać :zawstydzona/y:

Kurcze dziś niewdziela a mnie na pranie wzięło, zrobiłam juz 3 przede mną jeszcze 2, ale na razie nie mam gdzie powiesić, chyba skocze do biedronki bo tam suszarki sa po 19.90 :szok:

Do góry