reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie.

A my miałyśmy noc nawet spokojną - jedno karmienie o 5, a tak to dwa razy coś tam marudziła, ale jak dałam smoczek to był spokój. To chyba brzuszek bolał, bo bąki sadzi niemiłosierne co chwilę i płacze przy tym. W ogóle znów mam zmartwienie z tą kupą, bo wczoraj zrobiła taką ciemnozieloną i plastelinową. Muszę chyba umówić się do lekarza, bo taka kupa nie jest chyba normalna.

Fajnie wam, że znalazłyście takie fajne ciucholki. Mam wrażenie, że w Krakowie nie ma takich. Te, w których byłam, odrzucały mnie na wejściu, a zwłaszcza zapach. Kiedyś nawet kupiłam parę używanych rzeczy, ale nie mogłam się przemóc, żeby je nosić. Ja to jakaś wariatka jestem i muszę mieć wszystko nowe, bo jakoś tak po innych ludziach brzydzę się nosić rzeczy. Dla dzieci to co innego chyba, chociaż i tak używam tylko tych ciuszków, które kupiłam nowe, a te używane leżą.

Aenye - mam podobny problem. Chodzę do szkoły co drugi weekend, a Iga też nie chce z butli pić, a jak widzi mnie zbliżającą się ze słoiczkiem, to ryk. Na szczęście mam blisko, najwyżej przywiozą mi małą.

Jade - dobrze, że Wasza sytuacja się w miarę ustabilizowała. Trzymaj się kochana;-)

Cosmolady - pewnie ciężko Ci samej z dwójką dzieci. Dzielna z Ciebie babka, że tak sobie radzisz.

reklama
panna_migotka nie jest wcale tak źle z 2, powiem Ci, że lepiej sie ogarniam niz jak miałam tylko małą Maję, czasem tylko jest kryzys, ale to raz na jakis czas...

no i ja mam tak jak Ty, nie mogłabym założyć niz z hefalumpa (tak nazwałysmy lumpexy z moja psiapsiółą) dzieciakom czasem coś używanego na ebayu kupię, ale rzadko, wolę nowe, szczególnie że najlepiej lubię ciuszki z cherokee a one nie sa drogie za to swietne gatunkowo, czasem kupie też coś z H&M no i NEXT

cosmo, a gdzie kupujesz nexta? jest gdzies u was?

a pytalas chyba na grudniu o oczka - moje chlopaki sie z brazem w oczach urodzily :-) nic im sie nie zmienily oczka. i ja, i maz mamy takie :-)

panna_migotka
- ehhh, zazdroszcze, ze masz blisko.. ja nie wiem, jak to u nas bedzie :-( ludze sie, ze mu przejdzie..

a ja bardzo lubie lumpy, ale teraz nie mam czasu chodzic :-( jak mam czas na zakupy to smigam do jakiegos centrum, zeby i dla siebie czegos poszukac :-) ale generalnie kupuje na przecenach, szczegolnie dla dzieci, i nie wychodzi mi to wiele drozej niz w lumpach - serio! np w wakacje obkupilam Masia we wcale nie tylko letnie ciuchy, jakies 25szt ciuchow dla obu chlopcow i zaplacilam cos ok 230zl, wiec wychodzi cos ok 10zl/szt :-) a byly i spodnie welur, i dresik, i body, i czapki itp :-) w kappahl akurat :-) trzeba trafic na dobra przecene!

Hej dzięki dziewczyny,

Cosmolady - podziwiam, że mialaś tyle sily, żeby odejść. Nie wiem co Twój Ci zrobil, mogę się domyślać. Mój kontaktowal się ze swoją bylą jak ja bylam w Polsce. Klamie, że się z nią nie spotkal, ale ja znalazlam smsy (wiem nie powinnam), ale jednak i kurde z nią gadal a potem po godzinie ze mną i mówil, że mnie kocha. Ale cóż trzeba dać szansę, bo ogólnie on jest dla mnie dobry, dlatego poczekam i zobaczę co będzie, ale to boli... No i twierdzil, że ostatni raz ją widzial 1.5 roku temu i że nie mają kontaktu, a tu smsiki.

Pati NEXT kupuję albo przez kumpele z irlandii albo przez kogoś w anglii, teraz przez nasza kasu kupię, bo będzie niedługo w sosnowcu to mi poda :) jesli coś byś chciała to pisz, kasu przywiezie a ja bede mogła Ci wysłać :)

no bo NEXT tylko w Warszawie jest...a szkoda

jade esy z była to chyba nic takiego zlego... jak na moje oko, byle nie za duo tych esów ;-)

hej, dla mnie esy z bylą to jednak o czymś świadczą, zwlaszcza, że jestem pewna, że się widzieli (tak wnioskuję po treści), po prostu zawiódl moje zaufanie, bo mówil, że nie mają kontaktu, ale cóż trzeba walczyć dalej

jak mogę komuś w next coś kupić, nie ma problemu, ale wydają mi się ciuszki tam dosyć drogie, ale trzeba przyznać jakość jest dobra.

Udało nam się zaliczyć spacerek :-) Trochę wkurza mnie ten osiedlowy park, bo są tu dwie alejki na krzyż i sto mamusiek z wózkami. Siłą rzeczy wszystkie chodzą w kółko i mijają się po 100 razy :-D Oszaleć można. I tak dzień w dzień. Co ja bym dała za dom z ogrodem w jakiejś spokojnej miejscowości.:sorry2:

reklama
Do góry