reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Aurelia mozemy sobie przybic sobie piatke... tez chce do pracy nie jezdzimy nowym salonowym autem na zycie starcza ale jak top sie mowi.. zawsze moze byc lepiej.... nie powaznie ja chce isc do pracy... w domu na dluzsza mete zle sie psychicznie czuje ...

reklama
Witam majóweczki!

Jakoś samopoczucie mam dzisiaj w poważaniu...;-) Wstałyśmy o 8, ale jakoś tak mi sie spać chciało, że po 12 obie wylądowałyśmy na drzemce i spałyśmy 4,5 godz.:szok:
Wczoraj cały dzień robiłam porządki z ubraniami M. Zdziwił się jak wrócił i zobaczł 5 worków n śmieci ze swoimi ubraniami:-p.

Iwonko a jakie Klaudia ma naczyniaki i gdzie umiejscowione? Moja ma naczyniaki płaskie na powiekach ( na jednej jest trochę jaśniejszy od jakiegoś czasu) i pomiędzy oczami. Dodatkowo ma krwiczka wypukłego na nóżce, który rósł przez jakieś 3 miesiące i na szczęście przestał. Mam czekać do skończenia roku obserwując tylko czy nadmiernie się nie rozraqsta.

Aurelia rozumię Cię:tak: Pamiętam jak w tamtym roku znajoma zapisywała synka do przedszkola i chodziła rano, żeby zająć miejsce z samego rana:szok: Ja od razu dogadałam się z szefową i wróce po wakacjach. Nawet nie chce myśleć co będzie, jak nie dostaniemy się do żłobka (nie jesteśmy zameldowani we Wrocławiu:-(). Na prywatne mnie nie stać. Najlepszym riozwiązaniem byłaby moja mama, tylko że jest w innym mieście:sorry2:. A z drugiej strony nabór raz w roku to jakaś paranoja:wściekła/y:.

Marlene moja wypija najczęściej ok 60 ml na jeden posiłek. Ale ostatnio zdarza się jej wypić 90, a na wieczór 120-150 ostatnimi dniami. Ale to nie oznacza, że nie budzi się w nocy:no:. Zazwyczaj o 2 i 4 musi być mleczko, obojętnie jakie- no chyba, że mojego brakuje:zawstydzona/y:

Keyko A u twojej nie widac patrzac na zdjecie.Klaudia ma na lewej stronie brzucha,obecnie ma czerwone te naczyniaki teraz.Jak sie urodzila to byly to jasne plamki.A dlatego do onkologa idziemy bo poprtostu moja pediatra nam dala tam skierowanie dla spokoju ze niby to jednak lepsze oko niz dermatologa. ;-)

No mam maly sukces,dzis Klaudia wypila raz 50 ml a teraz przed snem wypila 30ml i poszla spac.

Iwonka no to super, a co to te naczyniaki darek ma blekitne na nosku ale to zylka pediatra ani w szpitalu nic nie mowili ... jak pujde na kontrole to spytam jej czy to napewno zylka niewiedzialam o czyms takim..
Gratuluje sukcesu ciekawe do ktorej pospi :)

Zobacz załącznik 97107 a to z pozdrowieniami dla majoweczek ktore maja daleko do morza
Zobacz załącznik 97108
MAM NADZIEJE ZE MNIE NIE ZBESZTACIE ZE NA TYM WATKU WKLILAM

Witajcie Majóweczki tak wieczornie
Marlene tak jak pisała Iwonka 4 razy butla plus obiadek i plus soczek lub deserek więc wcale tego nie tak mało poza tym mleczko sztuczne dłużej się trawi i rzadziej się wtedy karmi maluszka a co do podanych ilości top musi sama się przekonać ile zjada Twoja córcia bo na opakowaniu mleczka to tylko tak ogólnie :tak:
Iwonko super że Vanesska już zdrowa i oby jak najdłużej i jeszcze spóźnione:sorry2::sorry2: ale szczere życzonka dla Twojej trzylatki przede wszystkim dużo zdrówka:-):-):-):-)
mm jejciu Twoja Anulka już siódmy miesiaćzek z Tobą wow wow jak ten czas leci :szok:
panna migotka z suwaczkiem nie ma sprawy sama wyczaiłam na zeszłorocznych grudniówkach i nie mogłam się oprzeć tylko my jeszcze ciągle bezzębni :tak:
Aurelko z tym naborem do żlobka to jakaś paranoja jakby się wszystkie dzieci w jednym czasie rodziły i jakby macierzyński mgł wszystkim wypadać tak samo szkoda gadać i to ma być polityka prorodzinna a na każdym kroku kłody pod nogi:no:
No a poza tym skleroza i już nie pamiętam co miałam jeszcze napisać :sorry2:

Witam po całym dniu:-)My dzis prawie wszyscy w domku ,mały mi zachorował:-:)-:)-:)-( miał iśc rano do przedszkola a tu gorączka mu się przyplatała :szok:niby nie duż bo 38 st.ale mama uparła się ,że go po pracy zabierze do lekarza i okazuje sie ,że ma chore migdałki :-:)-:)-:)-(
Odrazu antybiotyk dostAł I mam izolowac go od małej -ciekawe jakim cudem:-D:baffled::baffled::baffled::baffled:Ale do końca tyg.bankowo siedzimy w domku .:baffled:Najgorzej bedzie wyjsc z mała bo go samego nie zostawie a mąz wraca po południu:-:)-:)-:)-(
A z Nelą wyjsc trzeba bo swoje mi "odmarudzi"jak nie wyjdzie i dla zrdowia-zreszta sama ocipieje siedząc w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Powiedzcie mi czy mogę z nim wyjsc jak ma te migdałki i antybiotyk:confused::confused::confused:

ma stala diete o danych porach wiec chyba to nie to ale mnie wczoraj tez ganialo co chwile wiec moze jakas biegunka:baffled::baffled::baffled:
...
Wogóle panuje jakiś rotawirus w przedszkolach i wiekszośc załapuje a u niemowlaków jeżeli oddaje wiecej stolców niż powinno na dobę może to być to...

Ja tez przechodze na karmienie sztuczne,na razie bez skutecznie.Klaudia nie chce jesc innego mleczka.Nie wiem jak to zrobic.

Iwonko a czemu chcesz przestać karmić??????Przecież nie wracasz do pracy ,chyba ,że coś przeoczyłam????Oczywiście twoja sprawa ale ja tam karmię póki mam czym:-)

Mój A pojechał -był umówiony z budowlańcem w sprawie naszej chatki a ja sama ,dzieci śpią i trochę mi smutno...a jemu pewno zejdzie :-:)-:)-(Wiadomo każdy szcegół trzeba wypytać a kawałek od nas pojechał -także sama podróż to 1h:szok:
Juto mam rehabilitację i musiałam babcię do małego zawołać bo go przecież nie mogę zabrać jak on w takim stanie -niedawno miał 39st i biedaczek padł....
Dobra dziubki ja chyba spadam może się wykąpie i bedzie z głowy:-)
Dobrej nocy!!!!!!!!

reklama
hej
no dziewczyny ja narazie kupuje sloiczki adasiowi bo sa najlepiej zmiksowane a ja narazie nie mam kasy na blender kurde a bardzo chce kupic...

dzis dostalam okres... i tak zle przy okresie to jeszcze sie nie czulam... nie boli mnie brzuch ale ciagle mi slabo kreci mi sie w glowie jest mi nie dobrze i mmam uderzenia goraca... nio szok nie wiem co jest i strasznie mi slabo nie mam sil wogole.....

Adas znow nie dobry jak to nastepny tydzien placzu na kolejnego zeba to chyba padne...mam nerwy juz w strzebkach...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jej ja chce dobre i grzeczne dziecko

Do góry