reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

hej dziewczyny

no teraz to napewno bede sie zabezpieczac albo te 5 lat ktore chce odczekac nie bede spala z mezem hahahaa nie no zbijam sie :-D:-D:-D:-D

ale wogole ladnie sie zrobilo my z Adasiem prawie caly dien na dworzu

ale mam pewien proble bo ostatnio roi mi 4 kupy na dzien nie wiem co sie stalo bo robil jedna albo dwie

reklama
Witajcie.

Ja znowu zasmarkana i gardło mnie boli. Żebym chociaż Igi nie zaraziła :sorry2:

Dziubek - moja toleruje smoczki jak najbardzie, ale niestety nie pomaga to w zasypianiu. Jak jest rozbudzona, to smok niestety nie działa usypiająco. Zauważyłam jednak, że moja mama działa tak na Igę, bo co ją weźmie na ręce, ta już śpi. Szkoda, że nie da się jej sprowadzać do nas wieczorami.

Kamilka - lepiej, że Adaś wali 4 kupy dziennie. Moja w ogóle nie robi, zdarza się jej jedna na tydzień. Przez to czuje dyskomfort, boli ją brzuszek i ma gazy.

Witam sie i ja pogoda taka piekna a mnie coś nosi ibrak humoru :no:

Wysłałam młoda ciocie na spacer z Zuzia ma wolne bo szkoła świętuje to niech troche pobawi bo ostatnio to w ogóle sie opuszcza;-)

W sumie wszystko przeczytałam ale nie wiem co pisac

a wczoraj usłyszałam od męża że jak Zuzia bedzie miała 2 latka to chce żeby sie urodziło drugie :baffled: fajnie jak zamówienie ciekawe co ja na to? sama nie wiem Jak sobie obliczyłam ze za jakies 10 miesiecy trzebabyło sie starac to jakoś sobie tego nie wyobrażam No chyba ze po drodze bedzie jakas niespodzianka:blink:

My używamy wody primavery do jedzenia (tylko 1,20) myślałam że to konieczne no ale myśle że stopniowo bede z kranu wprowadzać zwłaszcza że oni tu nie maja chlorowanej tylko z własnego ujęcia

my planujemy że sami bedziemy z mała chodzic na basen tak na wiosne bo u nas zajec takich brak no ale zobaczymy co z tego wyjdzie

moja im wcześniej położona tym wcześnie wstaje No ale górna granica i taka najlepsza to tak po 21

Ide musze coś zrobić a tak mi sie nie chce może już pralka sie wyprała zajrze jeszcze póżniej

panna_migotka tez mialam jakis czas temu problem z darkiem z tymi kupami

minka_12 my chcemy do aqa parku sie wybrac jak darek juz bedzie lepiej siedzial, wogole ja za free moge chodzic na nowy basen w jednostce ale moj maz mowi ze z malym lepiej niee :baffled: no moze ma troche racji..

mozliwe ze dzicko tak mocno placze na dziasla ze spiacy jest i nawet na rekach placze ?? musialam az wozek wtargac bo nawet rece nie pomagaly acha kolka to nie jest ..

Witam!! To juz wiem jak zasypiaja wasze dzieciaczki wieczorem a jak odbywa sie to w czasie dnia?? bo moja tylko przy cycusiu i musze to szybko zmienic

Cholender a moja Zuzia nie je już od 5 godzin:szok: Co jej cycka podsadzam to płacz. Teraz położyłam ją na drzemkę. Mam nadzieję, że obudzi się głodna jak wilk:tak:

Witajcie.
Dziubek - moja toleruje smoczki jak najbardzie, ale niestety nie pomaga to w zasypianiu. Jak jest rozbudzona, to smok niestety nie działa usypiająco. Zauważyłam jednak, że moja mama działa tak na Igę, bo co ją weźmie na ręce, ta już śpi. Szkoda, że nie da się jej sprowadzać do nas wieczorami.
No coś musi być w Twojej mamie że takna małą działa. Może jej uci coś albo bierze w inny sposób. Zaobserwuj może coś jest co usypia małą na rękach:tak:

Witam!! To juz wiem jak zasypiaja wasze dzieciaczki wieczorem a jak odbywa sie to w czasie dnia?? bo moja tylko przy cycusiu i musze to szybko zmienic

Moja ze smoczkiem w buzi i pieluszką w rączce:tak:

mozliwe ze dzicko tak mocno placze na dziasla ze spiacy jest i nawet na rekach placze ?? musialam az wozek wtargac bo nawet rece nie pomagaly acha kolka to nie jest ..
A ma dziąsełka spuchnięte?? Może się będą ząbki wyrzynać:tak:

kamilka87 - może coś nowego do diety wprowadziłaś?? Stąd te częstrze kupki.

dziubek no ma takie nabrzmiale strasznie w szczegolnosci dolne( albo mi sie wydaje)

Marlene nie liczac dzisiejszego koncertu to Darek ciezej zasypia w dzien niz w wieczorem ale sam w lozeczku jak pluje smoczkiem i placze podchodze glaszcze daje smoka pozytywke i ide i tak czasami kilka razy np jak jest po wekedndzie rozbestwiony przez tate (bo ja w szkole wole nie myslec co oni wyprawiaja) ... a czasami go zabieram z lozeczka wsadzamw fotelik od samochodu i siedzi z oczami na zapalki ale sie nim nie zajmuje tylko zerkam jak do niego dochodzi chyba ze w domu nic ciekawego ze tylko sprzatam albo pije kawe to trze oczy wtedy go wkladam do wyrka i z regoly zasypia ... sa wyjatki takie jak dzis jesc nie pic nie tego nie wszystko nieeee tylko plakal

Wiktoria - ja miałam tak 2 tygodnie temu. Nic nie pomagało: noszenie, zabawianie, gadanie, jedzenie. No ale moja nie miała nabrzmiałych dziąsełek. Więc albo to tak czasami jest i trzeba się przemęczyć ten dzień albo ząbki jak nic się wyrzynają:tak: Może jutro zobaczysz perełkę w buzi u swojego maluszka:tak:

w sumie nic takiego nowego
no zupki i kaszka i mleko to co bylo i jest
ma stala diete o danych porach wiec chyba to nie to ale mnie wczoraj tez ganialo co chwile wiec moze jakas biegunka:baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry