reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam Dziekuje w imieniu Vaneski za zyczenia.Urodziny nie udane niestety.Robiliosmy u tesciow .Vanesska chciala do domu,meczyla sie.plakala i jeszcze dostala biegunki.Ogolne klapa.Siedziala w pokoju i nic ja nie cieszylo a rano bya w dobrym nastroju.
Do tego nie chce pic,ma biegunke jak pisalam i sie poci.Boje sie zeby nie odweodnila sie.
Minka wszytskiego naj dla Julianny z okazji 5 miesiecy
'Jade trzymaj sie

reklama
A i ja witam .... przy kawie ;-)
minka_12 buziaki dla Twojej slicznotki :-)

Iwonka no to nie dobrze byl ten lekarz u Ciebie ?
pewnie jakis wirus...

Kathy my wczoraj jak mrzylo poszlismy nad morze zalozylismy folie tylko na bude wiec jak mu tam spadla na raczke kropelka to byl taki zdziwiony ale zadowolony hehe

jade trzymaj sie !!

Witam się też,

Minka - spóźnione życzenia dla córeczki.
Iwonka - naprawdę biedna jest Vanesska, tak mi zawsze żal maluchów które chorują.

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Jestem po wielkiej klótni, gdzie oczywiście jak to ja wszystko musialam wykrzyczeć, a teraz to nie wiem co robić. On klamie mi w żywe oczy a jak nie klamie to patrzy jedynie w tel a ja mogę sobie gadać. Chyba odpuszczę i po prostu zacznę wszystko na nowo.

jade przykro mi naprawde.. mam nadzieje ze mimo wszystkiego dojdziecie do porozumienia .. i sie wszystko z czasem ulozy zycze Ci tego z calego serca

jestem i ja po weekendzie:tak: Mała uśpiona bo marudziła już. Wczoraj byliśmy na chrzcinach córki siostry męża. Oczywiście mój mąż jest chcrzestnym. Nasza Zuzia slicznie się zachowywała. W Kościele zaczęła gadać:tak: Była wczoraj duzo noszona a mało spała więc już wieczorem to marudzić strasznie zaczęła. No ale dzisiaj jest już OK:tak:

Kamilka
- oddałam głosik:tak:
Jade - trzymaj się. Oby było lepiej:tak:

Iwonka
- szkoda tej Twojej Veneski. Przypałętało się jakieś licho. Niech ją lepiej lekarz zobaczy:tak:

Minka - najlepsze życzenia dla córci:tak:

Mała wstała więc spadam.

Przepisy kulinarne dla niemowlat
jestem w szoku :szok:

Dziubek nasz maly tez jest grzeczny zawsze w kosciele ale czesto mu sie zdarza cisnac zrobi sie czerwony i tak glosno skwierczy ubaw ze szok puzniej sie wkurza bo ma pelna pieluszke ale jakos zawsze dajemy rade. Jak nie spi to sobie gaworzy na rekach taki ciekawy itd ksiadz juz sie do niego przyzwyczail ze maly mu czasem przeszkadza hehe

reklama
Panna migotka dziekuje za zyczenia dla Ani :-)

Ania wlasnie odsypia podroz.Wrocilysmy dzis od babci z Krakowa.

Rano nie zdazylam zjesc sniadania i przyjechalam glodna a w lodowce tylko majonez,ketchup,musztarda i maslo :wściekła/y:.Moj maz nawet chleba nie kupil, a specjalnie wczoraj dzwonilam do niego,zeby zakupy zrobil.Jak mnie nie ma to sie u mamusi stoluje.Szlag mnie trafia jak przyjezdzam i nie moge nawet kanapki sobie zrobic bo nic nie ma :angry::angry:.

Do góry