No ja juz po spacerze. Mała zasnęła więc mam chwilkę dlasiebieU nas się wypogodziło.Zuzia chyba lewą nogą wstała bo troszkę marudna jest. Po południu idę do rodziców to najwyżej oni się nią zajmą a ja będe odpoczywać
Ja jak swojej dam smoka to za godzinę i tak sie obudziNie wiem czy ona taka głodna jest czy tylko się wybudza i zasnąć nie może. ja też moją bym wyeksportowała do jej pokoju ale dopóki tak często je to nied a rady.
Dzień dobry :-)
A ja się wycwaniłam i jak mała budzi się około 3-4, to daję jej smoka i śpi dalej. Mam nadzieję, że już tak zostanie, bo wcześniej dostawała o tej porze papu. Najbardziej bym chciała, żeby się nie budziła w nocy, bo planuję przenieść ją niedługo do jej pokoiku. Chyba serce mi się urwie, ale myślę, że to już najwyższy czas.
Ja jak swojej dam smoka to za godzinę i tak sie obudziNie wiem czy ona taka głodna jest czy tylko się wybudza i zasnąć nie może. ja też moją bym wyeksportowała do jej pokoju ale dopóki tak często je to nied a rady.
Wodę można podawać tylko mi pediatra powiedziała żeby nie zastepowac nia pokarmu nocnego bo on jest bardzo wartościowy. Ja wczoraj czytała książkę o dziciach i tam było napisane żeby w dzień częściej dawać jeść dzieciom to może (z zaznaczeniem na "może") będą spały dłużej w nocy.Moja rzeczywiście ostatnio w dzień jadła rzadziej niż zwykle. Musze ją spowrotem poprzestawiaćdziubek ponoc nie wolno dawac pic w nocy ale ja znam dzieci ktore pija w nocy... ale TY wiesz co dobre dla Twojej malej ja np w 3mc dawalam Darkowi marchewke gotowana po troszku.. przynajmniej skonczyl sie problem z kupami
Kto zna recepte na noc bez jedzenia ciekawe przeciez w dzien nie na futrujemy dzieci zeby w nocy nie jadly, ciekawe od czego to zalezy ...
O jak ładnie. Niezapeszając oby było tak dalejMała mi dzis raz znów tylko o 5 00 wstała(sukces)oby tak było jż zawsze bede happy:-):-):-)To zmykam na spacer do zobaczyska
Mam nadzieję, że i u mnie te okresy częstrzego nocnego karmienia znikną.Te okresy że budzi sie co 2 ,3 godz. na jedzenie też ostatnio miałam odpukać w tym tygodniu przeszło Tzn budzi sie koło 3 Przebieram pieluche i czasem działa i dopiero je po 4 a potem co 2 godz. No i ja też nie wiem jakby to ja oduczyć jedzenia w nocy no i szczerze to dla mnie wygodniej dać cycka a poza tym to one mnie bola z nadmiaru Wiec na razie chyba przy tym jednak zostaniemy
Z tego Twojego napiętego grafiku wysupłałaś czas na balejaż? PodziwiamDzień dobry!
A ja dziś po świeżym balejażu, z dzikim zamętem w domu - Maks się coraz bardziej rozkręca w stawianiu wszystkiego na głowie przez zazdrość. Ach słabo!