iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
O teraz dopiero ide spac bo musialam nabic jeszcze jednego posta i mi licznik pokaze 9000 slodkich snow!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natalka jak widzi, że my jemy to ma ślinotok, pożera oczami, chętnie by uczestniczyła z nami w posiłku. No ale na razie tylko pokarmy białe może :-).widzę że jak ja jem, albo ktoś w pobliżu bardzo się interesuje i uśmiecha. Gdzieś wyczytałam że to jest objaw że dziecko już jest gotowe do rozszerzenia diety, ale chyba sporadcznie ją czymś poczęstuje, a narazie będziemy nadal bazować na diecie cycusiowej.
Ja dostałąm przesyłkę z Hippa w piątek. W sobotę byłam w Rossmanie i skleroza zapomniałam o tych kuponach .Dostałam w sobotę paczuszkę z Hippa, przyszła pocztą, a w niej próbka herbatki jabłkowa z melisą (smakowała dziecku bardzo), słoiczek ziemniaczki z dynią, kilka kuponów (na drugą paczuszkę a w niej słoiczek z purre z indyczkiem, łyżeczka i inne duperele do odbioru w Rossmannie, kilka kuponów na tańsze słoiczki, kosmetyki, herbatki). Fajnie że takie coś rozdają. Jeszcze tylko czekam aż zaczną przysyłać gazetkę bodajże Twój Maluszek.
Gratuluję. U mnie tylko skromne 2000 postów za 19 postów.O teraz dopiero ide spac bo musialam nabic jeszcze jednego posta i mi licznik pokaze 9000 slodkich snow!
Ja pracuję w firmie do 20 osób i księgowa powiedziała że należą mi się 2 dni "na opiekę nad zdrowym dzieckiem"- cytując.Dotkass ja pracuje w dużej firmie i mi kazali wypisac wniosek o urlop z tytułu narodzin dziecka 2 dni, nie wiem juz sama czy mi sie nalezy czy nie ale jak dają to biorę
A mi dali w sumie 4 dodatkowe dni płatne:-) Dwa dni opieki i dwa dni okolicznosciowego!:-)Ja pracuję w firmie do 20 osób i księgowa powiedziała że należą mi się 2 dni "na opiekę nad zdrowym dzieckiem"- cytując.