reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

HaNNach przeslicznie ci to wyszlo!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::-):-):-)
Kathy to sie w koncu chyba wyspalas....;- )

Moja Vanesska dzis tez plakala w przedszkolu:dry:,zaczela 10 minut przed moim przyjsciem i bylo"gdzie jest moja mama,,,ja chce do mamy!" a na dodatek jak pani im wlaczyla muzyke jakas to ona jej kazala wylaczyc bo za glosno .....:szok::-D

Wkurzaja juz mnie te marchewki,wszystko pomaranczowe od tych zupek.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz sie zaczyna walka z plamami na pieluszkach tetrowych ,ubraniu dziecka i moim....:eek:.

Ostatnia edycja:
reklama
hej
Ja też dostałam paczkę z Hippa, drugą już odebrałam w Rossmanie, fajnie takie upominki dostawać. Gazetkę Twój Maluszek, też dostaję co miesiąc.

hannah, cudo wyczarowałaś, super
Iwonka, no właśnie, co z plamami po marchewce? Czym walczysz? Ja mam Vanischa, ale kiepski jest...Może coś innego??

Ha-NN-aH śliczny ten kwiatek :tak:

Jeżeli chodzi o pogodę i marudzenie dzieci, to chyba rzeczywieście coś w powietrzu wisi, bo Ami strasznie od kilku dni marudna i ta nocna pobudka od kilku dni też daje mi się we znaki i cierpliwość :wściekła/y:

Iwonka opracowałam sposób na plamy...co prawda jeżeli chodzi o pieluchy to się nie bawię, ale z ciuszków, szczególnie tych lepszych, które w jakiś sposób jeszcze się przydadzą :tak:; przed wrzuceniem do pralki biorę pod gorącą wodę i zapieram ręcznie mydłem do rąk w miejscu zachlapanym- co prawda trochę to pracochłonne, ale efekt murowany :tak:

Siedzę sobie teraz przed kompem , R przed drugim a Amelka cichutko ogląda baję, nagl słyszymy stękanie, odwracamy się na nią, a ona nogi na podłodze, a tyłeczek na brzegu fotelika, mała cwaniara, spieszy się jej strasznie, ale do czego :-D:-D:-D

Ech nie myślcie że to mój pokój, to mi posłużyło jako ściąga, wzór.
Do zrobienia szablonu potrzebowałam:
Brystol, cieńki papier, ołówek, długopis.
Najpierw wyświetliłam w panicie wzór w powiększeniu 800 % (wielkość dowolna), przyłożyłam cieńki papier do ekranu i odrysowłam ołówkiem najważniejsze detale, takie jak kwiatki i liście. Potem przyłożyłam papier do brystolu i przyciskając mocno długopis, odrysowywałam kwoaty i liście, łodygi na oko sama rysowałam.
Potem tylko wyciąć, tylko i aż, bo to najtrudniejsze w tworzeniu szablonu. Wycinałam nożykiem budowlanym, ale okazał się bardzo tępy do brystolu i szarpał papier, choć to akurat efekt wyszedł fajny bo kwiaty są nieco poszarpane, nie wyglądają sztucznie, z łodygami dałam sobie radę nożyczkami.
Namęczyłam się ale warto było.
Jak pomaluję ściany zrobię zdjęcia.

Albo takie coś planuję do pokoju dziecka
szablondladzieci53an655zz5.jpg

wszytskie wzory wraz ze zdjęciami jak to wygląda na ścianie na stronie szablonerii lub na allegro jest tego pełno.

Ha-NN-aH masz naprawdę fajowe pomysły...okazuje się, że jak ma się zdolności plastyczne i chęci, to tanim kosztem można cudownie ozdobić mieszkanko

dziewczyny, chciałam zapytać o te paczuszki, które dostałyście...wszystkie dostałyście z Hippa mimo, że jesteście z różnych miast...czy ta wysyłka to na podstawie ankiet wypełnianych w szpitalu, czy gdzieś coś jeszcze wypełniałyście?

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
a ja koncze chorowac mialam urwanie d..y zajec pelno i teraz dopiero zaczynam sie odstresowywac po szkole... robi sie coraz ciekawiej...

dostane staz u nas w przychodni na fizjoterapi od stycznia w sumie ciesze sie bo bede miala jakas kaske... chociaz na szkole:tak::tak::tak: a i doswiadczenie bedzie...

hannah- zajefajne to co wyslalas jak mozesz to zuc jakis wzor dla pokoiku chlopca;-);-);-) moze zronbie Adaskowi pokoik...

moj MAZ nareszcie DOSTAL PRACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2300ZL NA REKE zajefajnie... a za tydzien mezus wyjezdza do Wa-wy mielismy jechac z nim ale jedzie z nim kolega i nie bedziemy mieli wszyscy gdzie mieszkac bo zatrzymuja sie w mieszkaniu brata a tam kawalerka :baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
dziewczyny, chciałam zapytać o te paczuszki, które dostałyście...wszystkie dostałyście z Hippa mimo, że jesteście z różnych miast...czy ta wysyłka to na podstawie ankiet wypełnianych w szpitalu, czy gdzieś coś jeszcze wypełniałyście?
Ja wypełniłam wszytskie możliwe (w szpitalu), ale gazetki jeszcze nie dostaję, nie wiem od czego to zależy.

reklama
Do góry