reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
hej dziewczyny a ja na 14 do gin jak wroce to wam wszystko opowiem..:tak: nareszcie doczekalam sie tego dnia ale super dzisiaj bardzo mnie boli brzuch

witam cie mm81- pisz do nas jak najwiecej opowiadaj co u ciebie

hej :-D

wpadlam sie pochwalic, ze bylam wczoraj u gina i wsio ok, dzidzia bardzo duza (wskazniki rozne wskazuja od 1,5tyg do 2,5tyg wiecej ;-) ale z Fiolkiem tez tak mialam i to sie potem wyrowna :-) ) i zdrowa, skakala na ekranie az milo, machala raczkami i nozkami :-D

a najlepsze, ze BEDZIE CHLOPAK!!!!!!! jednak :-D :-D :-D normalnie nie moge, miala byc Sara, a tu co??? ;-) ale absolutnie nie jestem rozczarowana ani zla, hehehehehe :-D
lekarz najpierw nie chcial nic mowic, ale w miare badania, jak wyszlo, ze dzidzia taka rozwinieta itepe, to sam pokazywal, gdzie patrzec, i ze raczej maaaarne szanse, ze ten fiutek odpadnie ;-) hehehehehehe, a to swietny lekarz jest i nigdy nie rzuca slow na wiatr ;-)
(jak bylam na sprawdzaniu plci z Fiolkiem na pocz. 18tc, to mowil, ze to za wczesnie, ze ten fiutek, co go niby widac, moze byc rownie dobrze pepowina. a ja wiedzialam swoje ;-) a teraz, jak wychodzilam z gabinetu, mowie - "No moze bedzie jeszcze Sara" a on pokiwal glowa, ze raczej nie ;-) no trudno ;-) )
sama widzialam, wiec nie mam zludzen :-D

wiec czekamy na Maksia :-D

aenye - wow super! 2 chłopaków - jedna paczka! Ja tez czuję że bedzie drugi łobuziak a nie łobuziara.... No Ty juz masz pewność!

Ale mnie dziś wzieło na sprzątanie....
umyłam juz autko z zewnatrz i w środku a teraz działam w mieszkanku, ale okna jeszcze sobie podaruje, bo to za wczesnie jak dla mnie jesli chodzi o przygotowania
do świat...

No nieźle dziewczyny tak szybko sie dowiaduja o płci, gratulacje dla mamuś synków. ..aenye a to było rozumiem zwykłe USG, a nie 3D.

Witam ja dzis bylam na badaniach krwi o zgrozo:dry: ,najpierw poszlam do mojej przychodni o godzinie 9 a tam ze 30 osob oczekujacych na pobranie krwi a recepcja juz zamknieta a pani ktora z niej wyszla oznajmila ze one sa juz zmeczone i musza odpoczac!!!!!!!!!!!!! Normalnie bylam w szoku:szok:Po dwoch godzinach pracy ona sie zmeczyla:wściekła/y:Wyszlismy z tamtad i pojechalismy do Lux Medu i tam w 5 minut bylo po wszystkim...:tak:
OlaK no wylalabym mu talerz zupy na glowe z mila checia ale bym musiala sama pozniej sprzatac:-D:-D:-D
Tolka ja tez nie lubie jak mi ktos po garach grzebie i nie poczeka jak naloze.Albo czesto sobie robie jakies pyszne kolorowe kanapeczki to odrazu mam wspolnika ktory kilka minut wczesniej oznajmil ze nie on dziekuje nie bedzie jesc kanapek:dry:
Aenye serdecznie gratuluje syneczka!!!!!:-):-):-):-)Ja czuje ze tez bedzie chlopiec:-p
Kamilka Olak powodzenia u gina i czekamy na relacje:tak:
mm81 Witaj na majowkach:-)Gratuluje ciazy!:tak:
Puchatka milych spacerkow zycze i grzecznego mezusia;-):-)
Madamagda jaka masz mila prace,co i rusz w necie na BB siedzisz i jeszcze zdazysz po odkurzac auto;-):-):-):-):-)Widze ze mas litosc dla samcow,ja dzis tez swojemu obiad dam.;-)
Agusia tak to jest bardzo mile jak moja tez mnie caluje w brzuszek alebo jak zobaczy ze mam go odkryty to podlatuje i naciaga mi bluzke i mowi dzidzi spi lub dzidzi zimno:-D:-D:-D
Aurelia bedzie ok! Trzymamy kciuki za poprawne wyniki.Daj znac co gin powiedzial :tak:
I nie wiem co mialam jeszcze napisac,napewno to ze mnie dzis boli tez glowa i to bardzo........:-(

A na stronie pogodynki czytalam ze zimy ma nie byc tzn takiej z minusowa temperatura w dzien a wiosna szybko do nas wczesniej tez przyjdzie gdzie w maju moze byc juz nawet upalnie...

reklama
O tak Iwonka siedze przed biurkiem na codzień, ale szef często wyjeżdża a wtedy myszki harcuja iwszyscy czyszczą swoje autka, a nawet jak szef jest to biurko mam tak ułozone że nikt nie widzi co robie. Ogólnie lubię swoją pracę, nie żebym nic nie robiła, bo po prostu robię zbyt szybko a potem sie nudzę hehe:happy2:

Do góry