reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
hej dziewczyny a ja na 14 do gin jak wroce to wam wszystko opowiem..:tak: nareszcie doczekalam sie tego dnia ale super dzisiaj bardzo mnie boli brzuch

witam cie mm81- pisz do nas jak najwiecej opowiadaj co u ciebie

hej :-D

wpadlam sie pochwalic, ze bylam wczoraj u gina i wsio ok, dzidzia bardzo duza (wskazniki rozne wskazuja od 1,5tyg do 2,5tyg wiecej ;-) ale z Fiolkiem tez tak mialam i to sie potem wyrowna :-) ) i zdrowa, skakala na ekranie az milo, machala raczkami i nozkami :-D

a najlepsze, ze BEDZIE CHLOPAK!!!!!!! jednak :-D :-D :-D normalnie nie moge, miala byc Sara, a tu co??? ;-) ale absolutnie nie jestem rozczarowana ani zla, hehehehehe :-D
lekarz najpierw nie chcial nic mowic, ale w miare badania, jak wyszlo, ze dzidzia taka rozwinieta itepe, to sam pokazywal, gdzie patrzec, i ze raczej maaaarne szanse, ze ten fiutek odpadnie ;-) hehehehehehe, a to swietny lekarz jest i nigdy nie rzuca slow na wiatr ;-)
(jak bylam na sprawdzaniu plci z Fiolkiem na pocz. 18tc, to mowil, ze to za wczesnie, ze ten fiutek, co go niby widac, moze byc rownie dobrze pepowina. a ja wiedzialam swoje ;-) a teraz, jak wychodzilam z gabinetu, mowie - "No moze bedzie jeszcze Sara" a on pokiwal glowa, ze raczej nie ;-) no trudno ;-) )
sama widzialam, wiec nie mam zludzen :-D

wiec czekamy na Maksia :-D

aenye - wow super! 2 chłopaków - jedna paczka! Ja tez czuję że bedzie drugi łobuziak a nie łobuziara.... No Ty juz masz pewność!

Ale mnie dziś wzieło na sprzątanie....
umyłam juz autko z zewnatrz i w środku a teraz działam w mieszkanku, ale okna jeszcze sobie podaruje, bo to za wczesnie jak dla mnie jesli chodzi o przygotowania
do świat...

No nieźle dziewczyny tak szybko sie dowiaduja o płci, gratulacje dla mamuś synków. ..aenye a to było rozumiem zwykłe USG, a nie 3D.

Witam ja dzis bylam na badaniach krwi o zgrozo:dry: ,najpierw poszlam do mojej przychodni o godzinie 9 a tam ze 30 osob oczekujacych na pobranie krwi a recepcja juz zamknieta a pani ktora z niej wyszla oznajmila ze one sa juz zmeczone i musza odpoczac!!!!!!!!!!!!! Normalnie bylam w szoku:szok:Po dwoch godzinach pracy ona sie zmeczyla:wściekła/y:Wyszlismy z tamtad i pojechalismy do Lux Medu i tam w 5 minut bylo po wszystkim...:tak:
OlaK no wylalabym mu talerz zupy na glowe z mila checia ale bym musiala sama pozniej sprzatac:-D:-D:-D
Tolka ja tez nie lubie jak mi ktos po garach grzebie i nie poczeka jak naloze.Albo czesto sobie robie jakies pyszne kolorowe kanapeczki to odrazu mam wspolnika ktory kilka minut wczesniej oznajmil ze nie on dziekuje nie bedzie jesc kanapek:dry:
Aenye serdecznie gratuluje syneczka!!!!!:-):-):-):-)Ja czuje ze tez bedzie chlopiec:-p
Kamilka Olak powodzenia u gina i czekamy na relacje:tak:
mm81 Witaj na majowkach:-)Gratuluje ciazy!:tak:
Puchatka milych spacerkow zycze i grzecznego mezusia;-):-)
Madamagda jaka masz mila prace,co i rusz w necie na BB siedzisz i jeszcze zdazysz po odkurzac auto;-):-):-):-):-)Widze ze mas litosc dla samcow,ja dzis tez swojemu obiad dam.;-)
Agusia tak to jest bardzo mile jak moja tez mnie caluje w brzuszek alebo jak zobaczy ze mam go odkryty to podlatuje i naciaga mi bluzke i mowi dzidzi spi lub dzidzi zimno:-D:-D:-D
Aurelia bedzie ok! Trzymamy kciuki za poprawne wyniki.Daj znac co gin powiedzial :tak:
I nie wiem co mialam jeszcze napisac,napewno to ze mnie dzis boli tez glowa i to bardzo........:-(

A na stronie pogodynki czytalam ze zimy ma nie byc tzn takiej z minusowa temperatura w dzien a wiosna szybko do nas wczesniej tez przyjdzie gdzie w maju moze byc juz nawet upalnie...

reklama
O tak Iwonka siedze przed biurkiem na codzień, ale szef często wyjeżdża a wtedy myszki harcuja iwszyscy czyszczą swoje autka, a nawet jak szef jest to biurko mam tak ułozone że nikt nie widzi co robie. Ogólnie lubię swoją pracę, nie żebym nic nie robiła, bo po prostu robię zbyt szybko a potem sie nudzę hehe:happy2:

Do góry