reklama
hej dziewczyny a ja na 14 do gin jak wroce to wam wszystko opowiem.. nareszcie doczekalam sie tego dnia ale super dzisiaj bardzo mnie boli brzuch
witam cie mm81- pisz do nas jak najwiecej opowiadaj co u ciebie
witam cie mm81- pisz do nas jak najwiecej opowiadaj co u ciebie
..aenye
Mama grudniowa'06
hej
wpadlam sie pochwalic, ze bylam wczoraj u gina i wsio ok, dzidzia bardzo duza (wskazniki rozne wskazuja od 1,5tyg do 2,5tyg wiecej ;-) ale z Fiolkiem tez tak mialam i to sie potem wyrowna :-) ) i zdrowa, skakala na ekranie az milo, machala raczkami i nozkami
a najlepsze, ze BEDZIE CHLOPAK!!!!!!! jednak normalnie nie moge, miala byc Sara, a tu co??? ;-) ale absolutnie nie jestem rozczarowana ani zla, hehehehehe
lekarz najpierw nie chcial nic mowic, ale w miare badania, jak wyszlo, ze dzidzia taka rozwinieta itepe, to sam pokazywal, gdzie patrzec, i ze raczej maaaarne szanse, ze ten fiutek odpadnie ;-) hehehehehehe, a to swietny lekarz jest i nigdy nie rzuca slow na wiatr ;-)
(jak bylam na sprawdzaniu plci z Fiolkiem na pocz. 18tc, to mowil, ze to za wczesnie, ze ten fiutek, co go niby widac, moze byc rownie dobrze pepowina. a ja wiedzialam swoje ;-) a teraz, jak wychodzilam z gabinetu, mowie - "No moze bedzie jeszcze Sara" a on pokiwal glowa, ze raczej nie ;-) no trudno ;-) )
sama widzialam, wiec nie mam zludzen
wiec czekamy na Maksia
wpadlam sie pochwalic, ze bylam wczoraj u gina i wsio ok, dzidzia bardzo duza (wskazniki rozne wskazuja od 1,5tyg do 2,5tyg wiecej ;-) ale z Fiolkiem tez tak mialam i to sie potem wyrowna :-) ) i zdrowa, skakala na ekranie az milo, machala raczkami i nozkami
a najlepsze, ze BEDZIE CHLOPAK!!!!!!! jednak normalnie nie moge, miala byc Sara, a tu co??? ;-) ale absolutnie nie jestem rozczarowana ani zla, hehehehehe
lekarz najpierw nie chcial nic mowic, ale w miare badania, jak wyszlo, ze dzidzia taka rozwinieta itepe, to sam pokazywal, gdzie patrzec, i ze raczej maaaarne szanse, ze ten fiutek odpadnie ;-) hehehehehehe, a to swietny lekarz jest i nigdy nie rzuca slow na wiatr ;-)
(jak bylam na sprawdzaniu plci z Fiolkiem na pocz. 18tc, to mowil, ze to za wczesnie, ze ten fiutek, co go niby widac, moze byc rownie dobrze pepowina. a ja wiedzialam swoje ;-) a teraz, jak wychodzilam z gabinetu, mowie - "No moze bedzie jeszcze Sara" a on pokiwal glowa, ze raczej nie ;-) no trudno ;-) )
sama widzialam, wiec nie mam zludzen
wiec czekamy na Maksia
Ale mnie dziś wzieło na sprzątanie....
umyłam juz autko z zewnatrz i w środku a teraz działam w mieszkanku, ale okna jeszcze sobie podaruje, bo to za wczesnie jak dla mnie jesli chodzi o przygotowania
do świat...
umyłam juz autko z zewnatrz i w środku a teraz działam w mieszkanku, ale okna jeszcze sobie podaruje, bo to za wczesnie jak dla mnie jesli chodzi o przygotowania
do świat...
M
madamagda
Gość
No nieźle dziewczyny tak szybko sie dowiaduja o płci, gratulacje dla mamuś synków. ..aenye a to było rozumiem zwykłe USG, a nie 3D.
M
madamagda
Gość
No to widzę aniusi80 że tez masz dzisiaj wenę jak ja na mycie samochodu, mój teraz lśni jak psu jaj..ca hehe;-);-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam ja dzis bylam na badaniach krwi o zgrozo ,najpierw poszlam do mojej przychodni o godzinie 9 a tam ze 30 osob oczekujacych na pobranie krwi a recepcja juz zamknieta a pani ktora z niej wyszla oznajmila ze one sa juz zmeczone i musza odpoczac!!!!!!!!!!!!! Normalnie bylam w szokuPo dwoch godzinach pracy ona sie zmeczylaWyszlismy z tamtad i pojechalismy do Lux Medu i tam w 5 minut bylo po wszystkim...
OlaK no wylalabym mu talerz zupy na glowe z mila checia ale bym musiala sama pozniej sprzatac
Tolka ja tez nie lubie jak mi ktos po garach grzebie i nie poczeka jak naloze.Albo czesto sobie robie jakies pyszne kolorowe kanapeczki to odrazu mam wspolnika ktory kilka minut wczesniej oznajmil ze nie on dziekuje nie bedzie jesc kanapek
Aenye serdecznie gratuluje syneczka!!!!!:-):-):-):-)Ja czuje ze tez bedzie chlopiec
Kamilka Olak powodzenia u gina i czekamy na relacje
mm81 Witaj na majowkach:-)Gratuluje ciazy!
Puchatka milych spacerkow zycze i grzecznego mezusia;-):-)
Madamagda jaka masz mila prace,co i rusz w necie na BB siedzisz i jeszcze zdazysz po odkurzac auto;-):-):-):-):-)Widze ze mas litosc dla samcow,ja dzis tez swojemu obiad dam.;-)
Agusia tak to jest bardzo mile jak moja tez mnie caluje w brzuszek alebo jak zobaczy ze mam go odkryty to podlatuje i naciaga mi bluzke i mowi dzidzi spi lub dzidzi zimno
Aurelia bedzie ok! Trzymamy kciuki za poprawne wyniki.Daj znac co gin powiedzial
I nie wiem co mialam jeszcze napisac,napewno to ze mnie dzis boli tez glowa i to bardzo........:-(
OlaK no wylalabym mu talerz zupy na glowe z mila checia ale bym musiala sama pozniej sprzatac
Tolka ja tez nie lubie jak mi ktos po garach grzebie i nie poczeka jak naloze.Albo czesto sobie robie jakies pyszne kolorowe kanapeczki to odrazu mam wspolnika ktory kilka minut wczesniej oznajmil ze nie on dziekuje nie bedzie jesc kanapek
Aenye serdecznie gratuluje syneczka!!!!!:-):-):-):-)Ja czuje ze tez bedzie chlopiec
Kamilka Olak powodzenia u gina i czekamy na relacje
mm81 Witaj na majowkach:-)Gratuluje ciazy!
Puchatka milych spacerkow zycze i grzecznego mezusia;-):-)
Madamagda jaka masz mila prace,co i rusz w necie na BB siedzisz i jeszcze zdazysz po odkurzac auto;-):-):-):-):-)Widze ze mas litosc dla samcow,ja dzis tez swojemu obiad dam.;-)
Agusia tak to jest bardzo mile jak moja tez mnie caluje w brzuszek alebo jak zobaczy ze mam go odkryty to podlatuje i naciaga mi bluzke i mowi dzidzi spi lub dzidzi zimno
Aurelia bedzie ok! Trzymamy kciuki za poprawne wyniki.Daj znac co gin powiedzial
I nie wiem co mialam jeszcze napisac,napewno to ze mnie dzis boli tez glowa i to bardzo........:-(
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A na stronie pogodynki czytalam ze zimy ma nie byc tzn takiej z minusowa temperatura w dzien a wiosna szybko do nas wczesniej tez przyjdzie gdzie w maju moze byc juz nawet upalnie...
reklama
M
madamagda
Gość
O tak Iwonka siedze przed biurkiem na codzień, ale szef często wyjeżdża a wtedy myszki harcuja iwszyscy czyszczą swoje autka, a nawet jak szef jest to biurko mam tak ułozone że nikt nie widzi co robie. Ogólnie lubię swoją pracę, nie żebym nic nie robiła, bo po prostu robię zbyt szybko a potem sie nudzę hehe