reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

czesc.witam wszystkie majoweczki :-) ja tez mam termin na maj :-) od dluzszego czasu czytam watek majowy ale dopiero teraz zdecydowalam sie do Was dolaczyc.Kiedys juz bylam w ciazy ale niestety zakonczyla sie w 9 tyg :-(,wiec nawet rodzinie dopiero niedawno powiedzialam ze jestem w ciazy.

reklama
dzieki za mile powitanie :) postaram sie czesto zagladac i pisac.mam pytanko jak sie zaklada suwaczek??

Na stronce z suwaczkami wygeneruj jakiś wzór który ci odpowiada.
Pojawią ci się 3 kody, skopiuj sobie ten drugi BB CODE, wejdż na ustawienia twojego profilu, potem klikasz na edytuj podpis i wklejasz w miejsce twojego podpisu ten kod. Możesz potem sprawdzić podgląd suwaczka:biggrin2:
POWODZENIA

mm81 skopiowałam objasnienia jak zrobic i wstawic suwaczek jednej z moderatorek na tym forum:

... "Mój suwaczek był ze strony Lilypie : Free Baby stuff : Updated 23 Aug, 06..
1. Wejdź na tę stronę
2. Kliknij na Baby days ticker
3. Zaznacz Expecting a baby
4. Select baby's due-date, czyli zaznacz, na kiedy masz przewidziany termin porodu
5. Select time zone, czyli zaznacz strefę czasową - ja wybrałam czas dla środkowej Europy czyli UTC +1.00
6. Wybierz sobie jak ma wyglądać twój suwaczek-jaka linijka i jaki znacznik, jakie tło (przezroczyste lub białe)
7. View changes, czyli zobacz, jak wygląda Twój suwaczek, jeśli wszystko ok to zaznacz Remember my details
8. Następnie pod spodem masz trzy ramki z adresem twojego suwaczka. Wybierz BBCODE i skopiuj go. Uwaga! Widoczne są dwie linijki, cały adres ma trzy linijki - skopiuj cały!!
9. Wklej skopiowany adres w swoim poście i gotowe. Ładowanie trwa chwilkę, więc nie łam się, jeśli nie pokazuje się od razu. Poczekaj troszkę, a zaraz go ujrzysz. Powodzenia!

Suwaczek możesz wklejać do każdego posta "ręcznie"(zapamiętać adres i za każdym razem go wklejać), albo, tak jak ja, wkleić jako swój stały podpis. W tym celu musisz wejść na swój profil i w tabelce PODPIS wkleić ten adres:

U góry strony masz różową tabelkę z napisami PANEL UZYTKOWNIKA, FAQ ,LISTA UŻYTKOWNIKÓW.....
Musisz:
1. Wejść w USTAWIENIA i z lewej strony ekranu w "edytuj podpis"
2. pokaze Ci sie tabelka " Podpis" itam wkleic adres suwaczka
3. Zjechać na sam dół i kliknąć wyślij

Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale czasami jak się kliknie na czyjś suwaczek, to włącza się łącze do strony Lilypie (pokazuje się biała rączka), a czasem nie. U mnie tak się nie dzieje, bo skasowałam z adresu mojego suwaczka wszystko przed nawiasem [img ] http://i po nawiasie[ /img]
z tymze bez jakichkolwiek spacj.

Trzymaj się instrukcji i pomalutku, na pewno sie uda.Powodzenia :-)

Witajcie majóweczki ja właśnie wstałam i przebrnęłam przez Wasze posty widzę że ogólnie faceci mają głupi tydzień mojemu mężusiowi też zarobiło się porządny ochrzan w tym tygodniu dokładnie w środę bo w końcu to że ja jestem w domku nie oznacza że on już nic nie musi robić i chyba poskutkowało bo wczoraj pozmywał po sobie dwa razy rano poszedł po bułki i zrobił śniadanko i obiecał że jak dzisiaj wróci od mechanika to sobie pójdziemy spokojnie na spacerek i przy okazji zrobimy zakupki jeden spacerek dziennie mam zalecony niestety póki co boli mnie znowu głowa i to nie jest fajne ale nic widać tak musi być trzymajcie się cieplutko :tak::tak::tak:

uff ale sie zmeczylam tym dodawaniem suwaczka i nie wiem czy sie udalo.najpierw cos pomylilam i wklejalam ten kod w miejsce na adres zdjecia czy cos takiego i mi co chwile wyswietlalo invalid file

reklama
Bravo mm udalo ci się.
ja własnie poodkurzałam sobie samochód, skorzystałam z sytuacji że szefa nie ma w firmie. Ale sie zmęczyłam ufffff.:sorry2:

Do góry