reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

moja córcia je 5 góra 10min i najada się :happy: tak mi się wydaje :laugh2:
Życzę dużo zdrówka dla chorowitek i ich dzieciaczków

reklama
Witam.Ja nie wyspana,pierwszy raz tak od kad urodzila sie Klaudia,do tej pory spala pieknie w nocy w dzisiaj tragedia.:wściekła/y:Zaczela byc juz marudna u tesciowej jak bylismy,ciagle ja na rekach nosilam bo jej cos nie pasowalo(byla tam pierwszy raz) W domu na ogol zawsze jest grzeczniutka,lezy sobie spokojnie w lozeczku czy chustawce i spi w nocy tez w swoim lozeczku,a dzis w nocy po tym wczorajszym noszeniu spala ze mna bo w lozeczku nie chciala i do tego co chwila marudzila, cycolila,chciala siadac i tak co chwile....Vanessa tez marudzila a ja ledwo zyje.Mocz pobrany ale dam se glowe uciac ze bedzie zle pobrany.:crazy:
Za oknem przebija sie slonko,a obiad mam od tesciowej na dzis wiec jestem wolna.(tylko ktos musi po sprzatac bo mlyn nieziemski):-p
Ide po kawe bo padam geba na klawiature:sorry2:

• Witam was kochane MAJÓWECZKI oj tzn.mamy MAJOWYCH DZIECIACZKÓW:-D:-)!!!
  • Długo się nie odzywałam ale zamierzam wrócić po dość długiej przerwie:zawstydzona/y::szok:
  • Duzo by pisać co u nas może mały skrócik:oja niunia jeste już dużą dziewczynką skończyła 4 miesiące i waży ładne 6200kg:-pRozmiarek ciuszków 62 jak narazie .Ja karmię piersią i mimo to mała ma kolki:confused::wściekła/y::angry:Jem tylko pieczone zero nabiału i wzdeciowych :no:i za przeproszeniem g...o pomaga!!!Także zaczełam powoli choc nabiał wprowadzać bo żyć bez niego nie moge a pozatym zeby mnie bolą i włosy mi lecą:szok::szok::crazy:tragedia jednym słowem nic nie pomaga:no:.Wogóle mój Oli jest chory tzn przeziębił sie i mała ma jakis nosek zawalony (nie uchronisz jak w jednym domu) i byłam nawet z nia w pt u lekarza ale niby wszystko ko.osłuchowo i gardło ale dotego pokasłuje także trzymam się na baczności i ją obserwuje .Narazie stosuje sól fizj.ale ona nie ma wydzieliny tylko jakby zawalaony i trudnosci w oddychaniu -wiadomo dzieci przez nos.I przez to wszystko denerwuje się przy jedzeniu ona i ja:crazy:Już nie mam siły:no:A pozatym ja jeszcze ani jednej całej nocy nie przespałam moj najdłuższy sen to jakkieś 4-5h i to już sukces.Nie wiem kidy nastąpi ta noc ja już poprostu nie mam siły -jestem jak zombie!!!Także niechciałbyscie mnie ogladac :sorry2::-:)szok:
  • I juz chyba macie czarno na białym czemu nie siadałam i nie pi=sałam z wami - ja poprostu nie miałam na to siły:eek::no2::no2::no2:
  • Ale postaram sie już do was czesciej zagladać :-)bo jednak byłam i jestem z wami zrzyta!:-)

Załączniki

• oli i nelik.jpg
    oli i nelik.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 26
Ja też mam obiadek z wczoraj i dzis mam wolne!!!Mogę byc dłużej na spacerze choć już dzisiaj byłysmy-rano odprowadzamy małego do przedszkola teraz moje słonce spi!
Pozatym Iwonko ja chciałabym tak jak ty wyspać się w nocy a jedna noc nie wyspana to co to w porównaniu z ty jak ja juz 4 mce nie spie!!!!:szok:

wstawiam własnie na kawkę i beda ją piła!!!Choc tak szczerze ,to wcale juz mi kawa nie pomaga oczy same się kleja a głoa leci - nie powiem czasem skorzystam z tego ,że mała spi i sama sie klade ,ale w domu tyle roboty.....

Czesc Kobitki;-)
Iwonka moja Niunia tez dzis wyjątkowo czesto sie budziła i chciała cyca:baffled:
Karmię zawsze na siedziąco, przeważnie raz w nocy a dziś 4 razy! Raz to mi nawet głowa uciekła, taka spiąca byłam:zawstydzona/y::-D
Ogólnie też jestem niewyspana, a musze dzis załatwic kilka spraw urzędowych w związku z zasiłkiem który bede dostawac na dziecko z Holandii:-)
Kathy fajnie że znowu jesteś, wspólczuje tych nieprzespanych nocy, ja w sumie niedoświadczyłam ani jednej nieprzespanej nocy, ona budzi sie na karmienie, pije ok 6 minut i śpi dalej! I tak do 9:-)
Aha.. wiecie co zauważyłam...Ze moja Niunia teraz robi sobie dłuższe przerwy w dzień miedzy karmieniami, kiedys piła co 2-3 godziny a teraz co 4-5! Myśle ze wyjdzie jej to na dobre:sorry2:
Uciekam laseczki, bede jeszcze wieczorkiem...pa!

reklama
Witajcie.

Kathy, nie martw się, ja też jeszcze nie przespałam nocy. Kiedyś było i tak lepiej, teraz mała budzi się co 2-3 godziny. Ale już jestem jak w transie i nawet się przyzwyczaiłam. I wcale nie wyglądasz jak zombie :-D

Mam już wyniki posiewu z kału i jest wszystko ok. Muszę jeszcze zanieść kupę na robale, ale Iga znów nie chce robić. Coś czuję, że znów za parę dni będzie jeden wielki krzyk i trzeba będzie użyć czopka :-(

Wczoraj jakoś udało mi się wyrwać do sklepu i kupiłam spodnie i bluzkę na chrzest :-) Dziś jeszcze trzeba ustalić menu w knajpce i już prawie wszystko.

Miłego dnia Majóweczki. Lecę walczyć z dzidkiem, żeby wypiła choć trochę herbatki rumiankowej. Może to pomoże ruszyć to kupsko.

Do góry