reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam.Ja nie wyspana,pierwszy raz tak od kad urodzila sie Klaudia,do tej pory spala pieknie w nocy w dzisiaj tragedia.Zaczela byc juz marudna u tesciowej jak bylismy,ciagle ja na rekach nosilam bo jej cos nie pasowalo(byla tam pierwszy raz) W domu na ogol zawsze jest grzeczniutka,lezy sobie spokojnie w lozeczku czy chustawce i spi w nocy tez w swoim lozeczku,a dzis w nocy po tym wczorajszym noszeniu spala ze mna bo w lozeczku nie chciala i do tego co chwila marudzila, cycolila,chciala siadac i tak co chwile....Vanessa tez marudzila a ja ledwo zyje.Mocz pobrany ale dam se glowe uciac ze bedzie zle pobrany.
Za oknem przebija sie slonko,a obiad mam od tesciowej na dzis wiec jestem wolna.(tylko ktos musi po sprzatac bo mlyn nieziemski)
Ide po kawe bo padam geba na klawiature
Za oknem przebija sie slonko,a obiad mam od tesciowej na dzis wiec jestem wolna.(tylko ktos musi po sprzatac bo mlyn nieziemski)
Ide po kawe bo padam geba na klawiature
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
- Witam was kochane MAJÓWECZKI oj tzn.mamy MAJOWYCH DZIECIACZKÓW:-)!!!
- Długo się nie odzywałam ale zamierzam wrócić po dość długiej przerwie
- Duzo by pisać co u nas może mały skrócikja niunia jeste już dużą dziewczynką skończyła 4 miesiące i waży ładne 6200kgRozmiarek ciuszków 62 jak narazie .Ja karmię piersią i mimo to mała ma kolkiJem tylko pieczone zero nabiału i wzdeciowych i za przeproszeniem g...o pomaga!!!Także zaczełam powoli choc nabiał wprowadzać bo żyć bez niego nie moge a pozatym zeby mnie bolą i włosy mi lecątragedia jednym słowem nic nie pomaga.Wogóle mój Oli jest chory tzn przeziębił sie i mała ma jakis nosek zawalony (nie uchronisz jak w jednym domu) i byłam nawet z nia w pt u lekarza ale niby wszystko ko.osłuchowo i gardło ale dotego pokasłuje także trzymam się na baczności i ją obserwuje .Narazie stosuje sól fizj.ale ona nie ma wydzieliny tylko jakby zawalaony i trudnosci w oddychaniu -wiadomo dzieci przez nos.I przez to wszystko denerwuje się przy jedzeniu ona i jaJuż nie mam siłyA pozatym ja jeszcze ani jednej całej nocy nie przespałam moj najdłuższy sen to jakkieś 4-5h i to już sukces.Nie wiem kidy nastąpi ta noc ja już poprostu nie mam siły -jestem jak zombie!!!Także niechciałbyscie mnie ogladac :-szok:
- I juz chyba macie czarno na białym czemu nie siadałam i nie pi=sałam z wami - ja poprostu nie miałam na to siły
- Ale postaram sie już do was czesciej zagladać :-)bo jednak byłam i jestem z wami zrzyta!:-)
Załączniki
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Ja też mam obiadek z wczoraj i dzis mam wolne!!!Mogę byc dłużej na spacerze choć już dzisiaj byłysmy-rano odprowadzamy małego do przedszkola teraz moje słonce spi!
Pozatym Iwonko ja chciałabym tak jak ty wyspać się w nocy a jedna noc nie wyspana to co to w porównaniu z ty jak ja juz 4 mce nie spie!!!!
Pozatym Iwonko ja chciałabym tak jak ty wyspać się w nocy a jedna noc nie wyspana to co to w porównaniu z ty jak ja juz 4 mce nie spie!!!!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kathy no wreszcie sie odezwalas,tylko juz nam nie uciekaj! ;-)
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
wstawiam własnie na kawkę i beda ją piła!!!Choc tak szczerze ,to wcale juz mi kawa nie pomaga oczy same się kleja a głoa leci - nie powiem czasem skorzystam z tego ,że mała spi i sama sie klade ,ale w domu tyle roboty.....
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Czesc Kobitki;-)
Iwonka moja Niunia tez dzis wyjątkowo czesto sie budziła i chciała cyca
Karmię zawsze na siedziąco, przeważnie raz w nocy a dziś 4 razy! Raz to mi nawet głowa uciekła, taka spiąca byłam
Ogólnie też jestem niewyspana, a musze dzis załatwic kilka spraw urzędowych w związku z zasiłkiem który bede dostawac na dziecko z Holandii:-)
Kathy fajnie że znowu jesteś, wspólczuje tych nieprzespanych nocy, ja w sumie niedoświadczyłam ani jednej nieprzespanej nocy, ona budzi sie na karmienie, pije ok 6 minut i śpi dalej! I tak do 9:-)
Aha.. wiecie co zauważyłam...Ze moja Niunia teraz robi sobie dłuższe przerwy w dzień miedzy karmieniami, kiedys piła co 2-3 godziny a teraz co 4-5! Myśle ze wyjdzie jej to na dobre
Uciekam laseczki, bede jeszcze wieczorkiem...pa!
Iwonka moja Niunia tez dzis wyjątkowo czesto sie budziła i chciała cyca
Karmię zawsze na siedziąco, przeważnie raz w nocy a dziś 4 razy! Raz to mi nawet głowa uciekła, taka spiąca byłam
Ogólnie też jestem niewyspana, a musze dzis załatwic kilka spraw urzędowych w związku z zasiłkiem który bede dostawac na dziecko z Holandii:-)
Kathy fajnie że znowu jesteś, wspólczuje tych nieprzespanych nocy, ja w sumie niedoświadczyłam ani jednej nieprzespanej nocy, ona budzi sie na karmienie, pije ok 6 minut i śpi dalej! I tak do 9:-)
Aha.. wiecie co zauważyłam...Ze moja Niunia teraz robi sobie dłuższe przerwy w dzień miedzy karmieniami, kiedys piła co 2-3 godziny a teraz co 4-5! Myśle ze wyjdzie jej to na dobre
Uciekam laseczki, bede jeszcze wieczorkiem...pa!
reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Witajcie.
Kathy, nie martw się, ja też jeszcze nie przespałam nocy. Kiedyś było i tak lepiej, teraz mała budzi się co 2-3 godziny. Ale już jestem jak w transie i nawet się przyzwyczaiłam. I wcale nie wyglądasz jak zombie
Mam już wyniki posiewu z kału i jest wszystko ok. Muszę jeszcze zanieść kupę na robale, ale Iga znów nie chce robić. Coś czuję, że znów za parę dni będzie jeden wielki krzyk i trzeba będzie użyć czopka :-(
Wczoraj jakoś udało mi się wyrwać do sklepu i kupiłam spodnie i bluzkę na chrzest :-) Dziś jeszcze trzeba ustalić menu w knajpce i już prawie wszystko.
Miłego dnia Majóweczki. Lecę walczyć z dzidkiem, żeby wypiła choć trochę herbatki rumiankowej. Może to pomoże ruszyć to kupsko.
Kathy, nie martw się, ja też jeszcze nie przespałam nocy. Kiedyś było i tak lepiej, teraz mała budzi się co 2-3 godziny. Ale już jestem jak w transie i nawet się przyzwyczaiłam. I wcale nie wyglądasz jak zombie
Mam już wyniki posiewu z kału i jest wszystko ok. Muszę jeszcze zanieść kupę na robale, ale Iga znów nie chce robić. Coś czuję, że znów za parę dni będzie jeden wielki krzyk i trzeba będzie użyć czopka :-(
Wczoraj jakoś udało mi się wyrwać do sklepu i kupiłam spodnie i bluzkę na chrzest :-) Dziś jeszcze trzeba ustalić menu w knajpce i już prawie wszystko.
Miłego dnia Majóweczki. Lecę walczyć z dzidkiem, żeby wypiła choć trochę herbatki rumiankowej. Może to pomoże ruszyć to kupsko.