reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Niestety po wczorajszej wizycie u lekarza okazało się, że Szymon ma już czopy ropne na gardle :-:)-(
Bidulek był wczoraj w fatalnym stanie, spał cały dzień, był smutny i taki nieobecny. Po pierwszej dawce antybiotyku poczuł się na szczęście troszkę lepiej, ale i tak widać, że jest chorutki.

Pozostałym chorowitkom życzę zdrówka!!!
Miłego dnia majowe mamusie

reklama
Dzień dobry!

Zgadnij, czyżby nasze bobasy urodziły się tego samego dnia - 23 maja? Tak wygląda z Twojego suwaczka.

Pola, biedny maluszek!!! Mam nadzieję, że antybiotyk przyniesie szybką ulgę i koniec choroby.... bardzo współczuję!

Jo-anna-on, Maksio był właśnie taki - najlepiej cały czas przy mamusi. Mikołajek czasem trochę sam poleży.

No dobra, to zabieram się do pracy. Miłego dnia wszystkim!

witajcie majóweczki może troszkę mnie jeszcze pamiętacie my dzisiaj ostatni dzień u moich rodziców i przed nami cała noc jazdy jakieś 10 godzin:-( mam nadzieje że niunia będzie równie spokojna jak kiedy jechaliśmy w te stronę od jutra wracamy na swoje śmieci i mam nadzieje że wtedy uda mi się być na bieżąco narazie nie mam szans Was nadrobić bo to jednak 2 tygodnie ale w miarę możliwości się postaram póki co z całego serduszka życzę wszystkim chorowitkom dużo dużo zdrówka :tak::tak: trzymajcie się cieplutko :tak::tak:

Witam.Vanesska nadal goraczkuje 39 c, do tego moj malzonek tez mowi ze sie dziwnie czuje,jeszcze tego brakowalo zeby wszyscy sie rozlozyli.A moje dziecko nadal nie chxce brac zadnych lekow,jak mam ja leczyc,jak jej dam na sile to zaraz wymiotuje.....
Kerry wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!!!!
836cf654b05fb5084638224e40bc462a.jpg

Ostatnia edycja:
No i mnie chwalila och i ach ze dobrze wygladam,figura modelki itd,itp.:zawstydzona/y:heh ciekawe:dry: bo ja to sie czuje juz za chuda i wogole z tym brzuchem wiszacym a fuj z rozstepami nie atrakcyjnie :-:)wściekła/y::baffled::crazy:

Skąd ja to znam. Mój brzuch wygląda jak wiszący flak, pępek jak wylazł, tak już został i frywolnie sobie dynda, rozstęp na rozstępie. Ciekawe, jakby wyglądał po drugiej ciąży. Pewnie nadawałby się tylko na operację plastyczną. :-)

Agusia, mm81, Panna Migotka - a dlaczego Wy musicie robić badania Waszym maluszkom? dostałyście jakieś zalecenia od lekarzy?

My badamy kupkę, bo jest nie za ładna i ze śluzem. Musimy mieć pewność, że jest wszystko ok, zanim damy drugą dawkę rotarixu.

:-)witajcie ja jestem majoweczka a dokladnie moja corcia urodzila sie 07 maja tego roku

Witaj Dagmarka. Napisz coś więcej o swojej córci :-)

witam mamusie, musze sie czynniej wlaczyc do majoweczek:) na poczatku zycze zdrowka i chorym dzidziom i mnooostwo sily i zdrowia mamusiom, ja wlasnie konam(szkoda, ze nie przez grype hih), ktos moze mnie dobic moja niunia, ktora zawsze w dzien spi ok 9h dzis spala niecale 3 i coraz namietniej zajada kciukasa:/ ! padam z nog i ze stresu, ze zaraz znow sie obudzi i dawaj sie bawic ;)

9 godzin, no nieźle. Moja w dzień śpi 2 razy po góra 2 godziny.

Niestety po wczorajszej wizycie u lekarza okazało się, że Szymon ma już czopy ropne na gardle :-:)-(
Bidulek był wczoraj w fatalnym stanie, spał cały dzień, był smutny i taki nieobecny. Po pierwszej dawce antybiotyku poczuł się na szczęście troszkę lepiej, ale i tak widać, że jest chorutki.

Pozostałym chorowitkom życzę zdrówka!!!
Miłego dnia majowe mamusie

Współczuję ;-) My na szczęście opanowałyśmy już przeziębienie. Dużo zdrówka dla Szymonka, na pewno za kilka dni będzie zdrów jak rybcia :-)

Witam.Vanesska nadal goraczkuje 39 c, do tego moj malzonek tez mowi ze sie dziwnie czuje,jeszcze tego brakowalo zeby wszyscy sie rozlozyli.A moje dziecko nadal nie chxce brac zadnych lekow,jak mam ja leczyc,jak jej dam na sile to zaraz wymiotuje.....

Ojoj, niedobrze, że nie chce tych leków przyjmować. Mi się wydaje, że dzieci często chorują w sytuacjach, gdy nie chcą chodzić do przedszkola. Ja też wiecznie byłam chora, gdy chodziłam do żłobka. Z żalu i strachu od razu się rozkładałam. Dużo zdrówka dla Vanesski.

Ps. 28 września mamy chrzest. Teraz trzeba szukać miejsca na przyjęcie.

Ostatnia edycja:
Iwonka, trzymam kciuki, żeby Vanesska jednak się przekonała do lekarstw.....
No i ech zazdroszczę figury modelki! Bo u mnie to tak samo - niezbyt ładny brzuszek itd ale przy okazji i waga nie taka jak powinna być...

Tak jest OlaK 23 maja:)
Kerry przylaczam sie do zyczen :)
Moja mala w koncu zasnela po dlugie walce i udawaniu gazow i teraz moge "zrelaksowac sie" sprzatajac, bo maz zaprosil gosci, a ja jakbym miala malo do roboty musze wszystko przygotoac, chyba ze sie zamkne od srodka- to jest jakis pomysl :]
milego dnia mamusiom zycze

reklama
Wczesniej podawalam ibuprofen na goraczke ale nie pomogalo i do tego napisane ze 3 razy na dobe czyli co 8 godzin ,a teraz dałam jej Panadol i goraczka troche spadla,nawet dzis bez wiekszych problemow zjadla syrop bo po straszylam ja szpitalem.Teraz moje dziewczynki spia.....
Olu jeszcze do okropnego brzuchaz rozstepami i z tendencja do wzdyman " to rodzinne" to moje piersi zaczynaja wygladac jak u tych murzynek z plemienia "waikiki":crazy::-p

Do góry