reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
dla mnie typem na nastepną ciążę będzie własnie X-lander :tak:
super spacerówka z wielkimi pompowanymi kołami. Natomiast Maclaren zostanie już dla drugiego dzieciaczka,
boprzyznam się Wam, że już zaczynam myslec o drugim dzidziusiu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Weź jednak pod uwagę, ze siedzisko w spacerówce jest tylko w stronę świata, a nie w stronę mamy. Dlatego ostatecznie zdecydowałam się na Haucka a nie nie X landera.

Ile razy dziennie jedzą Wasze dzieciaczki? (zwłaszcza te karmione butlą)
ok.6 razy.

Madamagda ja jestem tez zadowolona z implasta,super sie sklada,super zwrotny a nasze spacerowki po rozlozeniu do pozycji lezacej maja prawie 100cm dlugosci.
a ja mysle ze i kombi by bylo dla nas za male,ja potrzebuje luzu,szczegolnie na jakies wypady weekendowe czy na wczasy,z naszego auta jestem bardzo zadowolona i Vanesska tez.Nie wiem czy pokazywalam ,wiec zrobie to teraz.Seat Alhambra auto przystosowane na 7 osob.Troche w blocie na zdjeciach bo to zdjecia robione jak bylo po deszczach.

Załączniki

• f.JPG
    f.JPG
    26,5 KB · Wyświetleń: 26
  • kkkkkkkkkkkk.JPG
    kkkkkkkkkkkk.JPG
    26,2 KB · Wyświetleń: 29
  • g.JPG
    g.JPG
    27,4 KB · Wyświetleń: 30
  • i.JPG
    i.JPG
    28,1 KB · Wyświetleń: 29
  • llllllllll.JPG
    llllllllll.JPG
    25,3 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
a ja mysle ze i kombi by bylo dla nas za male,ja potrzebuje luzu,szczegolnie na jakies wypady weekendowe czy na wczasy,z naszego auta jestem bardzo zadowolona

No właśnie ja podobnie jak Ty Iwonka, teraz jak już się przyzwyczaiłam do naszego to uważam, że zwykłe kombi byłoby zdecydowanie za małe i za mało komfortowe. Fakt, że nasze nie jest tak duże jak Wasze, ale jest większe od kombi, nie mam niestety zdjęć naszego autka jeszcze nie zdążyłam zrobić (wygląda to mniej więcej tak Mazda Premacy 2.0 16V TDI Exclusive, 2.0 diesel, 2004r., ale my mamy w ślicznym niebieskim kolorze i po "faceliftingu", nowszą wersję). Iwonka, ale ten Wasz to dopiero auto, aż chce się dzieci "robić", bo tyle miejsca ;-)

Mi sie nie chce robic dzieci,tzn robic tak ale rodzic nie:-pchoc co chwile slysze ze chlopak by sie przydal:tak:
Dziewczyny przez jaki program sciagacie sobie jakies filmy z netu?

hihi dzieci robić no ładnie... co za myśli dziś macie w główkach :-)
my jadąc na wakacje zastanawialiśmy sie jak zmieściły sie nasze rzeczy gdy w góry z dziadkami jechaliśmy naszym autem (Ford Galaxy), bo teraz jak jechaliśmy tylko w 5 to musieliśmy robić remanencik i kilka rzeczy nie weszło do auta :zawstydzona/y: A autko jest na prawdę dużeee i mieliśmy wyciągnięte 2 fotele z tyłu aby większy był bagażnik:happy:
Iwonka ja przez eMule

Mi sie nie chce robic dzieci,tzn robic tak ale rodzic nie:-pchoc co chwile slysze ze chlopak by sie przydal:tak:

:-D:-D:-D po cichutku sobie planuję, żeby w przyszłym roku o tej porze pomyśleć o "zrobieniu" kolejnego maluszka. Wówczas Szymoniu miałby ponad 2 latka w momencie, gdyby mu się rodzeństwo urodziło... ale na razie to tylko takie moje plany.

Swoją drogą ciekawe, która z nas jako pierwsza ponownie zajdzie w ciążę :-)

Minka no wlasnie i takie mamy duze auta,bo nasze sa identyczne ,jeszcze vw sharan jest z tych trojaczkow :-) Ja sciagnelam sobie te emule ale nie umiem sciagac.....:-( chyba czegos nie mam .

reklama
Hej
Byłyśmy dzisiaj u neurologa i okazało się że mała musi byc pilnie rehabilitowana ze względu na tą asymetrię ułożeniową i obniżone napięcie mięśniowe.:-( Niestety państwowo muszę czekać do 09.10, ale próbujemy załatwić jakieś przyśpieszenie albo prywatne zajęcia.:wściekła/y:Niestety zajęcia kosztują około 90zł za 45minut a pewnie potrzebne będą zajęcia 3razy w tyg. ciekawe jak damy radę finansowo.:zawstydzona/y:
Na szczęście Wiktorek zaczął jeść.:tak:Nie wiem dlaczego ale mam coraz więcej siły w sobie żeby jakoś to zebrać wszystko...

Do góry