reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Sama go wybrałam :baffled: uhhyyy....
Tyle że przy kupnie nawet nie usiadliśmy z tyłu, ale ciapy jesteśmy.
Ehh, to pewno syndrom kierowcy. Ja nie mam choroby lokomocyjnej ale jak siedzę z tyłu to czuję się niezbyt komfortowo :baffled: (ale żadnych haftów, po prostu dziwnie).

Weź jednak pod uwagę, ze siedzisko w spacerówce jest tylko w stronę świata, a nie w stronę mamy. Dlatego ostatecznie zdecydowałam się na Haucka a nie nie X landera.
Mnie/nam to nie przeszkadza :tak:

Zwolinka mam nadzieję, że uda Wam się na fundusz przyspieszyć rehabilitację. A swoją drogą - jak można takiemu maluszkowi czekać tak długo na ćwiczenia skoro ważny jest każdy dzień :angry::crazy::wściekła/y:.

Iwonka pojemny ten Wasz seat faktycznie. A ile Wam pali? sprawdziliście to już?

reklama
Jesteśmy po wizycie szczepiennej. Mała się upłakała, jeszcze w domu wspominała :-(. W 6 tygodni przybrała 720 g, lekarka oceniła rozwój na prawidłowy.
Za to starsza waży :baffled: 12,3 kg, jak na trzylatka to waga piórkowa.

Zwolinko trzymaj się cieplutko!!! może uda Wam się przyspieszyc rehabilitację na NFZ

Szymon od 18tej marudzi jak oszalały. Nie wiem co mu się stało. A taki miał dobry dzionek :-(

Witam Was,
dziewczyny auta są super te które pokazujecie, Iwonko mój Piter też się przymierza do Seata Alehambry albo Sharona albo jeszcze Galaxy, ale ta Mazda jest Bombowa Dotkass:tak:.
Zwolinko, to przykre, że człowiek za zdrowie dzieciątka musi płacić, co za Państwo:wściekła/y::wściekła/y:, aż się pisać nie chce naprawdę szkoda gadać...:crazy:
Iwonko ja polecam do ściągania filmów Aresa, jak chcesz to priv -gg powiem Ci jak bo to baaardzo proste, a ja już mase filmów z tego programu:tak::-)

Dziś po raz pierwszy zostawiłam Zosię teściowej:sorry2: musiałam- poszłam do fryzjera, żeby znów wyglądać jak matka jednego dziecka a nie pięcioraczków jak to mój Piter mówi. Zdjęcie wstawie na odpowiednim wątku. Nie było mnie chyba z 5 godzin:baffled: ale teściowa dała radę, oczywiście dzwoniłam co pół godziny czy wszystko gra:laugh2:, no i grało:-).

Hej kochane, chociaz na chwilkę jeszcze zaglądam - dziś byłam odebrać dowód rejestracyjny auta, a potem u mojej babci.
Piszecie o autach i wózkach, ja mam własnie nowe auto - mercedesa E klasę kombi. dziś miałam ze sobą dwa wózki (Emmaljungę - Mikuś sobie jeździł na spacerku u babci oraz Pliko - był wpięty w foteliku gdy byłam w wydziale komunikacji). Oczywiście normalnie tacham ze sobą jeden wózek samochodem, nie oszalałam jeszcze żeby jeżdzić z dwoma, ale jestem parę dni w Zielonce i przywiozłam sobie z Piły oba no i oba były w bagazniku, więc nie wyjmowałam. No i jeszcze by mi weszło mnóstwo gratów do bagaznika swobodnie.
Znajomy nam bardzo zachwalał Chryslera Voyagera, ale po pierwsze wszędzie się czyta, że bardzo awaryjne, a po drugie jednak chcieliśmy na razie mieć samochód w którym przestrzeń bagażowa jest oddzielona od pasażerskiej, wiadomo z małymi dziećmi wozi się mnóstwo tobołków i nie chciałabym żeby przy jakiejś sytuacji awaryjnej na drodze te wszystkie torby i walizki poleciały komuś na głowę.
Do mojej stareńkiej kochanej Astry I też mi ładnie Emmaljunga wchodziła do bagażnika, bo astra ma faaaajny duży bagażnik.

Iwonko, oczywiście pracuję ;-);-) Ostatnio siadam do komputera bladym świtem np, ok 5 czy 6 po nakarmieniu Mikiego, oraz późnym wieczorem. Jak tylko będzie niania, to się zmieni (mam nadzieję!)
A jakie auto macie? bo już chyba wstecz nie doczytam....

Witam Was,
coś mały ruch z rana tu u Nas:-) moja śpi więc zasiadłam na chwilkę, a tu pusto:szok:. Dziś z rana zaczęło pobolewać mnie gardło więc wzięłam Bioparox piszą, że nie zaszkodzi.
Pogoda zapowiada się na bardzo ładną, słońce już daje się we znaki, więc jak Piter wróci z pracy to spacer murowany:-D.
Dziewczynki powiedzcie mi proszę czy szczepiłyście może maluchy na Pneumokoki? Ja mam zamiar zaszczepić, ale na Pneumokoki nie ma jednej szczepionki jest ich chyba ze trzy. Jedna kosztuje 300 nazywa się Prevenar, a druga Pneumo 23 i kosztuje 60. Tej za 300 nie ma w hurtowniach i Pani z apteki mówi, żeby tą za 60 zł wziąść ale ja jestem zielona:baffled: Może się wstrzymać i poczekać do następnego szczepienia jak będzie już ten Prevenar:confused:

Polka, wydawało mi się, że pneumo23 jest dla starszych dzieci... ale moze się mylę.
Ja Mikiego zaszczepię chyba dopiero w drugim półroczu. Teraz robimy skojarzoną i rotarix.

reklama
Do góry