reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

panna_migotka może jakieś żarciki o teściowych? Najlepiej jak przyjedzie:-D:-D:-D:-D. Po jakiejś 10 serii po 10 żartów będzie miała was dość. Albo powiedźcie jej, że od teraz gotujecie tylko wegetariańskie potrawy, może bestia nie będzie chciała ich próbować. A tak serio to inteligentna bestia zwana teściową powinna wyczuć kiedy przeszkadza komuś... Powinna ale czy tak zrobi oto jest pytanie.

reklama
Czesc Dziewczyny:-)​
Codziennie przy porannej kawce Was czytam, ale z pisaniem ostatnio kiepsko, wykorzystujemy z Martynka piękną pogode:-)
Dzis bylismy na USG bioderek:-)no i na szczescie wszystko w porzadku:-)

Juz niedługo "przesiadamy" sie do spacerówki, kupilismy nową Quinny Buzz 2008 z duzym siedziskiem, bo te starsze maja kubełkowe to siedzenie a ta ma lepsze i duze. No a ten moj wielofunkcyjny Atlantic w najblizszym czasie sprzedam.

Miałam wrócic do pracy od wrzesnia, ale niestety albo i stety moja mała toleruje tylko cycusia, zadnych smoczkow butelek itd.
Juz niedługo zamierzam wprowadzic nowe produkty, jakies zupki, owocki, kaszki i moze wtedy mi sie uda...pożyjemy-zobaczymy:-)
Swoja drogą wcale mi sie nie spieszy, tylko wiem ze na mnie czekaja:tak:

Z innej beczki to niezły misz-masz sie zrobił na kwietnióweczkach, szkoda mi tych dziewczyn, ale niestety ludzkie choroby sa czasami bezlitosne:no:
No nic, wpadne jeszcze wieczorkiem, wkleje jeszcze kilka zdjec na odpowiednim wątku:-)
Buziaczki i pozdrowienia dla wszystkich maleństw i ich mam:*:*:*
oraz życzonka dla małych solenizantów:-)

Witam majóweczki!
Ja już posprzatałam. Jedno pranie pościelowe zrobiłam, jeszcze koce mi zostały. Teraz wcinam śniadanko.
Niki daje mi ostatnio dłuzej pospać. Dzisiaj wstałyśmy o 10.30. No jak moge tak długo rano pospać, to już mi nie straszne wstawanie w nocy po 2,3 a czasami 4 razy;-)
kerry powinna wyczuć, ale one wiedzą lepiej że są niezastąpione i przebywanie z nimi sprawia nam przyjemność:sorry2::sorry2:
Ja dzisiaj znowu sama. M 3 dzien na wyjeździe służbowym, więc sobie pośmierdze i na obiad zrobie sałatke z tuńczyka z sosem czosnkowym:-p

Dzieciaczki rzeczywiście szybko rosną i czas mija niewiadomo kiedy. Kamilko ucałuj Adasia:-)
Ja wczoraj oglądałam zdjęcia. Pierwsza kąpiel Niki- jaka ona była malutka, w jednej ręce ją trzymałam. A już niedługo będę ją kąpać w wannie.

Kerry, chyba żarcie wegetariańskie nie przejdzie, bo mamusia wie najlepiej, co jej synek lubi i na pewno będzie mu gotować:-) A niech sobie nawet siedzi, byle mi się do dziecka nie wtrącała. Tylko że ona właśnie do małej przyjeżdża. Już mnie boli żołądek z nerwów.:zawstydzona/y:

Buziaki dla Adasia i Bartusia :)))

Dzieciaczki bardzo szybko rosna,niedawno ogladnelam film z Ania tuz po narodzeniu.Az sie poplakalam ze wzruszenia.Takie to bylo malenkie.A teraz w lozeczku taki wielki dzidzius lezy.

wszystkiego dobrego solenizantom

U nas leje deszcz i siedze z dzieciakim w domu, okropność, popołudniu jade na zakupy, Filipa zostawie cioci a Ritke zabieram.

wczoraj była u nas niania która bedzie sie opiekowac dzieciakami od września, Filip cały czas wył a Ritka spoko. Mam nadzieje ze małemu przejdzie - nie ma innego wyjścia.

Witam się, ostatnio niestety nie mam czasu na nic w tym i na BB. teraz mogę napisać bo leżę w łóżku, dopadła mnie angina ropna.39 stopni goraczki koszmar. moja nastusia skończyła już 2 sierpnia 3 miesiące i też nie mogę uwierzyć że en czas tak szybko leci.
pozdrawiam i mam nadzieje że niedługo będę miała więcej czasu na BB.:tak:

Panna_migotka, Aurelia mi też brakuje "brzuszka", to był dla mnie bardzo miły czas (no może poza pierwszym i ostatnim miesiącem). Jednak wiem, że to była moja ostatnia ciąża...jestem już po trzydziestce, chcieliśmy mieć dwójkę i mamy dwóch synków którzy dostarczają nam mnóstwo radości i wzruszeń.
A my z mężem mieliśmy wpadkę na urlopie i mam nadzieję że za 9 m-cy nie pojawi się rodzeństwo dla Hani.:no::zawstydzona/y: narazie mam dziwne objawy :sorry2: i trzęsę portkami.

Czekam właśnie a siostrę, pierwszy raz zobaczy moją córunię.

Dzieciaczkom miesięcznicowym wszytskiego dobrego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Madamagda, wyobrażam sobie, jakiego musisz mieć stracha. Jak sobie pomyślę, że miałabym tak szybko być znowu w ciąży, to aż mnie ciarki przechodzą. Bardzo miło wspominam ten stan, nie mniej jednak chciałabym jeszcze kilka lat nacieszyć się stosunkowo "płaskim" (haha) brzuchem :-)

Do góry