reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej :-), ja nie potrafię pojąć z jakiego powodu ta osoba tak postąpiła z kwietniówkami. Normalnie szok :szok:, zagrała na ich uczuciach, to nie jest normalne:no:.

U nas dziś strasznie wieje wiec ze spacerku nici.
Mój Michałek nie nalezy do spiochów, a jego rekord nieprzerwanego snu to tylko 4 godziny. Zdarzyło sie to tylko jeden jedyny raz:baffled:.

reklama
A może ona już znowu jest na BB, ale pod innym nickiem???

z drugiej strony aż strach pomysleć... dziewczyny z Poznania się spotykały, może dawały swoje adresy... a tu dziewczyna która jest chora psychicznie zna takie dane.
A jeśli ona tak bardzo pragnie dziecka, że byłaby zdolna do zrobienia czegoś złego... brrr!!! aż nie chcę pisac tego co pomyslałam...

to że podały jej dane i nr kom, to mi się akurat nie podoba... ta dziewczyna jest chora
leczy się, co wynika z jej bloga... ludziom chorym trzeba pomagać, a nie ich piętnować

eh, ciężka sprawa, na stryczniówkach 2008 też zadyma. Nie chciałabym być na ich miejscu, bo znając siebie, zrobiłabym chyba niezły dym.

Witam dziewczyny
Jestem kwietniówką, choc na dobrą sprawę powinnam być tutaj u Was, bo w efekcie przenosiłam i urodziłam w maju... no ale ja nie o tym, fajnie, ze nas popieracie w związku z tą całą akcją odnosnie Maśka. Nie wiem jak wyplenić styczniówki z naszego forum, bo wcią żwałkują temat, nie wiadomo po co.
Pola, ja też myslę, ze ona tu gdzieś krąży po bb, to pewne jest. Ja też jestem zła na moje dziewczyny, za to ze ujawniły jej dane, ale to pewnie w nerwach, same wiecie. echhhhh, smutne to zycie.

Ale tam u nich zadymka się niezła zrobiła. Niepotrzebnie się wtrącają jakieś laski spoza ich forum...

Ja się wypowiedziałam, przeczytałam jej posty i ten blog a poza tym miałam prawo się wypowiedzieć. Razem z inną dziewczyną zostałyśmy po prostu napadnięte za nasze wypowiedzi, bo mi jest bardzo żal zarówno tych dziewczyn, które zaufały masiek jak i jej samej, bo naprawdę myślę, że to choroba okrutna psychiczna choroba i zgadzam się tu z pola_1981. Ja jej nie tłumaczę, bo dla mnie to straszne co zrobiła ale za odrobinę empatii zostałyśmy dosłownie zjedzone stwierdzeniami: "jak chcesz zbawiać świat to proszę tu jej telefon" no i podała jej telefon...czego chciałam uniknąć... Macie rację lepiej się nie wtrącać.
A tak z innej beczki bo już mam dość tego tematu (pół nocy szukałam i czytałam na interku wszystkiego na temat chorób psychicznych) byłam dziś u chirurga z Bartusiem w sprawie niegojącego się pępka. Chirurg stwierdził, że nie odpadło wszystko, zrobił się ziarniniak pępka (jeszcze nie wiem co to?), zalapisował (bardzo żrący ten lapis) ten kawałek, przepisał dalsze spirytusowanie i maść do smarowania, póki nie odpadnie resztka. W poniedziałek kontrola.

kerry1, ja nie Ciebie miałam na myśli, tylko te dzisiejsze dziewczyny, które się tam pojawiły, bo ich posty były bardzo agresywne. Ciężka to sytuacja i trudno się jednoznacznie wypowiedzieć. Też myślę, że ta dziewczyna tam zagląda, tylko się zalogowała już jako ktoś inny. Oby się do nas nie doczepiła, bo kto wie, może jej się to spodobało, miała swój świat tyle czasu... Szkoda mi jej trochę.

pola, a pszebierakowej mi kurde brakuje, nie mam się z czego pośmiać do łez:sorry2:.

reklama
Ja uwazam,ze niektore kwietniowki troche przesadzily.Chodzi mi o reakcje na posty Kerry i jednej styczniowki.A takze o udostepnienie danych masiek.
Moim zdaniem piszac na forum czlowiek sie powinien liczyc z tym,ze rozne osoby to czytaja i rozne dziwne osoby cos pisza.Powinno sie miec ograniczone zaufanie do innych w internecie.
Smutne jest,ze sa ludzie,ktorzy zyja w wymyslonym swiecie.Widac ona bardzo pragnie miec dziecko.Mysle,ze mogla ja spotkac w zyciu jakas tragedia (poronienie,strata dziecka).

Do góry